Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Jusuf Nurkić

Post Postao/la _dreamer_ » 12 mar 2015, 23:26

storm_raider je napisao/la:Nevjerovatno je meni koliko je Harun naivan ili je jednostavno glup. Enesu odgovara ova prepiska preko novina, a Harunu (koji vec radi za interes drzave) ne odgovara nikako. Je li toliki ego u pitanju, da ce se sada pisati zalopojke i ilijade i odiseje na fejsu ili nekom drugom portalu, ili se budala jednostavno ne moze izignorisati? Nikako covjek da shvati da Enesu odgovara piskaranje preko novina, njega za njegov javni imidz nije briga, ali Harun koji je kao sekretar na krovu kosarkaskog saveza (sto je apsurd, ali hajde...), ne samo da rusi ovim svoj imidz i imidz svega dobroga sto je uradio u proteklim godinama, vec rusi generalno imidz kosarkaskog saveza, za koji je i sam zasluzan. Enes doslovno koristi njegovu energiju da ga porazi. Izignorisi budalu, a kada si vec jeo **** i doveo sebe u situaciju da ga tuzis, onda pricajte samo na sudu.
Nije poenta u prepucavanju, enes iznosi konkretne tvrdnje a ja od haruna u ovom sporu nisam jos cuo nista konkretno. Ove stvari za preldzica tj ovaj poziv Harunu da prilozi javnosti dokaze je sasvim korektan i mene vise golica cinjenica da harun do sada nije iznio argumente i dojaze iz kojih se vidi da je savez radio kako treba.

Logika upucuje na sumnju da Harun nije cist i ukoliko ne kaze nesto konkretno onda ce ta sumnja samo rasti...

I sve bi ti hajd i bilo ok da Harun nije optuzivao sve druge za to sto Preldzic nije zaigrao za nas...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sigurnoable
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la sigurnoable » 13 mar 2015, 00:20

Hoce li se izjasniti Konakovic u vezi ovih problema ili je za tu sve njegova sekretarica Mahmutovicka? Izgleda da je bitnije sastavljanje vlade nego Nurkic i ostali talenati koji su po ko zna koji put bolje prestavili BiH u svijetu nego nase guzonje. Pitam se da nema Mirze, Nurkica, Dzeke, Pjanica, Begovica koliko bi svijeta culo za nas, mislim da bi smo bili vise nepoznati nego Tuvalu (danas prvi put cuo na TV u za ovu drzavu da postoji XD ).

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 13 mar 2015, 01:59

Et nek objavi o preldzicu papire na fb kad već visi na njem, ako je upravu jer cista logika je da je ovdje enes upravu al et harun je nas jbg dinin jarana kumpvi sta vec, Enes je prodana dusa kao i juka :clap:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 mar 2015, 08:33

1. harun je okej. uradio je dosta posla sto, uostalom, rezultati mladjih selekcija i dovodjenja nekih igraca i trenera koje ranije nismo mogli dovesti potvrdjuju, te kao patriota kakav jeste, u sto ne sumnjam ali me to ne dira toliko, zeli da stane u kraj menadzerima koji nase talente prodaju po svijetu. svaka mu cast na tome i treba tako da razmislja i radi jer ipak je sekretar krovne kuce kosarke jedne zemlje sa pregrst potencijala. ALI da je cist u svemu ovome - ne vjerujem. eto, enes mu je servirao zicer: ako imas dokaze i papire, prilozi ih javnosti i dobices izvinjenje. naravno, od svega cemo dobiti jos jedan fejsbuk status i srceparajucu pricu, a od konkretnih dokaza ni traga ni glasa. daj boze da grijesim . . .

2. enes je vjerovatno najpodliji od svih ukljucenih iz ociglednih razloga o kojima se vec dosta toga ispisalo. pametan i sposoban covjek koji radi iskljucivo za vlastiti interes i kome sva ova farsa itekako odgovara jer ne postoji los publicitet. uzeo je dobar dio kolaca i uzimace dok je nurkiceve karijere jer ipak je neko ko je izmislio naseg najperspektivnijeg centra.

3. i za kraj nas juka. momak iz male sredine i tipicni bosanac koji je iz nicega dosao do necega, te se narodski receno osilio. a kako i ne bi!? dug je put od svojata do denvera, a tek mu je 20. na svu srecu dobio sam info kako ce igrati za repku na EP, ali ovo sto radi, izjavljuje i pise je van granica njegovih odgovornosti.

dakle, nije mi jasno to biranje strana kada su svi ukljuceni namazani i to dobro.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 mar 2015, 08:56

Uvjek sam podržavao Haruna, ali ako je fakat nevin onda neka prilozi sto se traži od njega. Enes mu je ovim pismom objasnio neke stvari ali i nama ostalim koji pratimo situaciju. Mnogi će sada dobro da razmisle, prvi ja sam sa ovim pismom počeo da sumnjam u nevinost Haruna. Za Preldzica se mora oglasiti i dostaviti dokaze, a čisto sumnjam da bi se Enes ovoliko upustao u ovo da ne zna nešto što mi ne znamo. Dakle enes je iznio činjenice i sada shvatimo zašto se i Juka buni. Svaka čast Harunu za urađeno ali bliži mu se kraj ako ne dokaže suprotno.

Anfernee "Penny" Hardaway #1

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 13 mar 2015, 10:09

Ma to da je Harun nevinasce i Dino to su price za malu djecu...da jesu ovo se ne bi nikad ni desilo sva ova prica.Normalno da Juka bira strane na jednoj je covjek koji mu je pomogao u zivotu i takoreci mu dao sve a na drugoj ljudi koji su krenuli da naprave od njega drzavnog neprijatelja broj 1 nakon sto su shvatili da ulizivanjem nece uspjeti da ga prebace u Beobasket kod Dine.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 13 mar 2015, 16:24

nego zna li iko kad se juka vraca na teren?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 mar 2015, 16:34

Bio je danas video, reče on da još osjeća bol i da ne može igrati. Pa haj ga znaj...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 mar 2015, 16:37

BaDa12 je napisao/la:Bio je danas video, reče on da još osjeća bol i da ne može igrati. Pa haj ga znaj...

Jedno je sto on kaze i zeli. A drugo je sta kaze sef ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 13 mar 2015, 17:01

sajo10 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Bio je danas video, reče on da još osjeća bol i da ne može igrati. Pa haj ga znaj...

Jedno je sto on kaze i zeli. A drugo je sta kaze sef ;)
Ovde je u prvom planu da se Juka oporavi nije to ko kod nas da tjeraju konja dok ne crkne...inace on vec par utakmica govori da hoce da igra ali mu nedaju dok nisu 100posto sigurni da je spreman. Na videu je rekao mozda sljedecu utakmicu MOZDA a to je ova protiv Golden State-a

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 13 mar 2015, 19:47

Et Jukin status za veceras je PROBABLY=Vjerovatno

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 mar 2015, 00:57

Evil Genius II je napisao/la:1. harun je okej. uradio je dosta posla sto, uostalom, rezultati mladjih selekcija i dovodjenja nekih igraca i trenera koje ranije nismo mogli dovesti potvrdjuju, te kao patriota kakav jeste, u sto ne sumnjam ali me to ne dira toliko, zeli da stane u kraj menadzerima koji nase talente prodaju po svijetu. svaka mu cast na tome i treba tako da razmislja i radi jer ipak je sekretar krovne kuce kosarke jedne zemlje sa pregrst potencijala. ALI da je cist u svemu ovome - ne vjerujem. eto, enes mu je servirao zicer: ako imas dokaze i papire, prilozi ih javnosti i dobices izvinjenje. naravno, od svega cemo dobiti jos jedan fejsbuk status i srceparajucu pricu, a od konkretnih dokaza ni traga ni glasa. daj boze da grijesim . . .

2. enes je vjerovatno najpodliji od svih ukljucenih iz ociglednih razloga o kojima se vec dosta toga ispisalo. pametan i sposoban covjek koji radi iskljucivo za vlastiti interes i kome sva ova farsa itekako odgovara jer ne postoji los publicitet. uzeo je dobar dio kolaca i uzimace dok je nurkiceve karijere jer ipak je neko ko je izmislio naseg najperspektivnijeg centra.

3. i za kraj nas juka. momak iz male sredine i tipicni bosanac koji je iz nicega dosao do necega, te se narodski receno osilio. a kako i ne bi!? dug je put od svojata do denvera, a tek mu je 20. na svu srecu dobio sam info kako ce igrati za repku na EP, ali ovo sto radi, izjavljuje i pise je van granica njegovih odgovornosti.

dakle, nije mi jasno to biranje strana kada su svi ukljuceni namazani i to dobro.
Kad nam rumeni bude poceo uvoditi red u repci na isti nacin kao sto se sada petlja gdje mu nuje mjesto tek ce nekima oci otvoriti !!

ps. Harun jest mahalas al ako ode doce puno puno gori !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 mar 2015, 01:11

Vraca se Jusuf veceras.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 mar 2015, 01:13

Head coach Melvin Hunt said that Jusuf Nurkic (ankle) will play Friday vs. the Warriors.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 14 mar 2015, 02:13

Radije na stranu rumenog nego sibicara ;)

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 14 mar 2015, 02:39

vratio se Juka :zviz: za sada 4p i 2 skoka.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 14 mar 2015, 03:17

Juka opet dijeli banane. :clap:

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 15 mar 2015, 00:18

adisice je napisao/la:
HarisHelic je napisao/la:Svako ko misli da je Harun cistog obraza u ovome, vara se debelo.
Enes kakav god da je, frajer igra otvorenih karata, dok se ovaj poziva samo na ono sto on kaze i pri tome vrijedja.

Ovog puta Enes je Harunu izvadio kurcinu i naredio mu da je sisa, u protivnom ce da plati sve ono za sto ovaj misli da je kriv. Samo treba dokazat.

Tesko da moze.....

I dobro je rekao Enes, ovaj je pokvaren ko babin zub, zna vrlo dobro koliko sudovima kod nas treba da obrade, presude i sta sve ne u ovom slucaju. Za banalne slucajeve treba godinu dvije, a ovaj slucaj bi imao materijala po nasim sudovima za najmanje 5. A do tad, ko ziv ko mrtav.

Zato mu ga je Enes i izvadio i rekao, ajde sinko pusi ga....
nadam se da ćeš dobit ban zbog ovakvi riječi...koja metafora :oops:
Metafora stvarnosti. I ne, nisam dobio ban. :kafa:

Pises gluposti. Nije ti Harun zasticena vrsta.
E sad to sto si se uvrijedio, apsolutno me ne zanima. Tamam da ti je taj isti smrad tata, tetak, amidza i sta ja znam..

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 15 mar 2015, 04:38

Evil Genius II je napisao/la:1. harun je okej. uradio je dosta posla sto, uostalom, rezultati mladjih selekcija i dovodjenja nekih igraca i trenera koje ranije nismo mogli dovesti potvrdjuju, te kao patriota kakav jeste, u sto ne sumnjam ali me to ne dira toliko, zeli da stane u kraj menadzerima koji nase talente prodaju po svijetu. svaka mu cast na tome i treba tako da razmislja i radi jer ipak je sekretar krovne kuce kosarke jedne zemlje sa pregrst potencijala. ALI da je cist u svemu ovome - ne vjerujem. eto, enes mu je servirao zicer: ako imas dokaze i papire, prilozi ih javnosti i dobices izvinjenje. naravno, od svega cemo dobiti jos jedan fejsbuk status i srceparajucu pricu, a od konkretnih dokaza ni traga ni glasa. daj boze da grijesim . . .

Ne moze Bosanac imati nista sredjeno, nista uspjesno, nista sto nije javasluk i promaja da ga j... Kad vidim kako ova svjetska lopuza manipulira "mozgovima" ovih dzibera po hiljaditi put mi postane jasno kako smo opak, podmukao i zloban narod. Mahmutovic je uredio jedan savez koji je bio pred propadanje, niti jedna selekcija nije bila u prvoj diviziji, A selekcija je bila za podsmjeh, ni blizu velikih takmicenja. Lopovi i mafijasi su radili svoje, odvodili i prodavali nase juniore drugim savezima a jedan od najgorih je taj ljigavac Enes. Dodje covjek, zasuce rukave obrne stvari za 180 stepeni i naravno da postane trn u oku ljigama. Onda oni uvuku u igru proprostog momka kojem Baja svira sa razglasa i koji vjerovatno nije zavrsio ni cetiri osnovne...Zasto da Harun bilo sta pokazuje nekom preverantu, pa covjek nije ni bio na funkciji u to vrijeme, zasto bi on pokazivao dokaze? Uf povraca mi se od ove teme, bolje da odem, znam ja nas j ja nas.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 15 mar 2015, 07:10

Ma ja nemoj da pokazuje tako je najpametnije, vjerovat ce mi(ovce) njemu sta fali :thumbup:

I za ove mlade selekcije koliko se njemu pridodaje zasluga ko da je on igrao i bio glavni igrac, al haj ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.