Nije poenta u prepucavanju, enes iznosi konkretne tvrdnje a ja od haruna u ovom sporu nisam jos cuo nista konkretno. Ove stvari za preldzica tj ovaj poziv Harunu da prilozi javnosti dokaze je sasvim korektan i mene vise golica cinjenica da harun do sada nije iznio argumente i dojaze iz kojih se vidi da je savez radio kako treba.storm_raider je napisao/la:Nevjerovatno je meni koliko je Harun naivan ili je jednostavno glup. Enesu odgovara ova prepiska preko novina, a Harunu (koji vec radi za interes drzave) ne odgovara nikako. Je li toliki ego u pitanju, da ce se sada pisati zalopojke i ilijade i odiseje na fejsu ili nekom drugom portalu, ili se budala jednostavno ne moze izignorisati? Nikako covjek da shvati da Enesu odgovara piskaranje preko novina, njega za njegov javni imidz nije briga, ali Harun koji je kao sekretar na krovu kosarkaskog saveza (sto je apsurd, ali hajde...), ne samo da rusi ovim svoj imidz i imidz svega dobroga sto je uradio u proteklim godinama, vec rusi generalno imidz kosarkaskog saveza, za koji je i sam zasluzan. Enes doslovno koristi njegovu energiju da ga porazi. Izignorisi budalu, a kada si vec jeo **** i doveo sebe u situaciju da ga tuzis, onda pricajte samo na sudu.
Logika upucuje na sumnju da Harun nije cist i ukoliko ne kaze nesto konkretno onda ce ta sumnja samo rasti...
I sve bi ti hajd i bilo ok da Harun nije optuzivao sve druge za to sto Preldzic nije zaigrao za nas...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.