Znam ko si i lose ti se pise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.[/quote]
.
Ne kontam vase razmisljanje toliko prizivate igraca da dodje a imate dva odlicna napadaca koji su prejaki za nase uslove a i dobri ce biti u evropi to garantujem. Ima 11 kola do kraja sta imate od njega? Moze jedino biti bolje od jednog od ove dvojice , ovaj koji bude morao na klupu ce dopiti tzv " popizditis" napustit klub na kraju sto nije igrao , Velikonja mora nazad u Cardiff i sta ste napravili izgubili svog dobrog igraca... Iako nebude isao u Cardiff ukoliko raskine ugovor sigurno ce se vratit u Maribor ili Dinamo i vi nemate absolutno nista osim 11 kola gdje vas realno ocekuje samo jaka utakmica na kosevu protiv Olimpica i Zelje na Grbavici ostale ionako predpostavljam da ce biti nesto lakse tekme po igracima koji imate na raspolaganju...Bolje je da su vasi napadaci mirni a davati u laksim utakmicama sanse igracima sa klupe tipa Aganspahic , Plakalo (ja mislim da je vracen) a u slucaju potrebe igrati sa jednim spicem imate toliko dobrih vezni da vam netrebaju tri toliko jaka spic igraca....
Znam ko si i lose ti se pisesoe je napisao/la:Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
Nadam se da će ovakvi biti trajno odstranjeni s foruma. Zamolio bih moderaciju da reaguje.
Edit: Ma prpa nema dalje
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 27 jan 2014, 22:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prpa 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u zelji, a evo šta mi je rekao kako su stvari kod vas:Grokok je napisao/la: Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 27 jan 2014, 22:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hahaahaahhahahahhahh PREJAKO
KRALJU!
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
DenchiNL je napisao/la:Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u zelji, a evo šta mi je rekao kako su stvari kod vas:Grokok je napisao/la: Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
A još i baca na brku
U novi boj ...
Grahovac vam ima ugovor do 2015. i Borac ga pušta za odštetu od 100 milja eura. To je dogovor između Borca i Grahovca.
Kakve ti milje spominješ ?travnik81 je napisao/la:Grahovac vam ima ugovor do 2015. i Borac ga pušta za odštetu od 100 milja eura. To je dogovor između Borca i Grahovca.
hiljade, takav je bio je dogovor između kluba i igrača na početku prelaznog roka. s obzirom da su u sjebanoj situaciji možda su smanjivali cijenu.HZSA1991 je napisao/la:Kakve ti milje spominješ ?travnik81 je napisao/la:Grahovac vam ima ugovor do 2015. i Borac ga pušta za odštetu od 100 milja eura. To je dogovor između Borca i Grahovca.
Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
Anid Travančić prestao piti
Informacija 100% tacna...rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
al samo do kada li?
To bi bilo prije svega velika stvar za njega i njegovu karijeru, pa onda naravno i za klub. Njegov talenat je neosporan, uz ozbiljnost, može napraviti siguran sam veoma dobru karijeru.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- moustapha
- Kontakt:
Postoji li neka klauzula u ugovoru. Sve je to meni nesigurno.rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
#divovi
- Evolution87
- Kontakt:
nema mu brzog, pa mu se ne pije samomrammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
on kad bi se uozbiljio bio bi jedan od najboljih igraca u ligi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BolanBolan
- Kontakt:
EvoaS_Roma je napisao/la:imas li cijeli intervju da postavis ?BolanBolan je napisao/la:Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Da 1 dan. Sa obzirom da je zivio sa Huseinbasicem kojeg vise nema, pa ko ce mu sad biti cimer zrtva za 0-24 ispijanje alkohola....Inace duzan i Bogu i narodu radi pive,sljive i sl.rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Beli98, misstianopenaldo, nedimmmm1337 i 35 gostiju.