Imaš intervju od nedavno gdje Komazec kaže da ostaje sigurno u Sarajevu ? Pa ?moustapha je napisao/la:Imas intervju sa njim na internetu gdje covjek prica kako zivi u hotelu. Nije se fino prosipati na internetu, bez obzira sto je identitet skriven.Grokok je napisao/la: Husejinovic bio u hotelu, ima čovjek u Sarajevu stan.
Bila bi sasvim fino poslozena ekipa sa Grahovcem, jedino mi jos ostaje u zraku ko ce igrati na desnom boku, jer do sada u dvije pripremne utakmice Jarni Barica koristio na stoperu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- Evolution87
- Kontakt:
covjek citavo vrijeme u Grandu zivio dok je bio u SarajevuGrokok je napisao/la: Husejinovic bio u hotelu, ima čovjek u Sarajevu stan.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- moustapha
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
"Nisam vise Srdjan sad smrdim na loj, postenju me naucio dobri babo moj"
Ne bi me cudilo da bude samoubistava u BL nakon Bilbije i Srleta
Dobrodosao majstore!
Ne bi me cudilo da bude samoubistava u BL nakon Bilbije i Srleta
Dobrodosao majstore!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma nije jos dosao,ovaj portal lupa,postali su nam pravi dusmani iznoseci ovu vijest u utorak a do petka jako dugo.A svi znamo kako su nabrijani tamo...
1946
I Amar Osim (odbjegla mlada) je rekla da se vraca na klupu za par kola ? Pa ?Grokok je napisao/la:Imaš intervju od nedavno gdje Komazec kaže da ostaje sigurno u Sarajevu ? Pa ?moustapha je napisao/la:Imas intervju sa njim na internetu gdje covjek prica kako zivi u hotelu. Nije se fino prosipati na internetu, bez obzira sto je identitet skriven.Grokok je napisao/la: Husejinovic bio u hotelu, ima čovjek u Sarajevu stan.
Bila bi sasvim fino poslozena ekipa sa Grahovcem, jedino mi jos ostaje u zraku ko ce igrati na desnom boku, jer do sada u dvije pripremne utakmice Jarni Barica koristio na stoperu.
Ovo lakse podnose,manje vise su slozni da decko treba obezbjediti egzistenciju 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije to tema zaista. On je ko casper, na klupi je, a ti ga nevidiš.
Idemo u off previše na temi Sarajeva, trolaš i spamaš.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedini si ti ovdje koji trola i spama.Grokok je napisao/la:Nije to tema zaista. On je ko casper na klupi je a ti ga nevidiš.Idemo u off previše na temi Sarajeva, trolaš i spamaš.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ma pustite ih i uzivajte 
Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime
Jedva čekam da upravi zagrmim
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ne dižite euforiju, lagano i dok ne bude zvanično nikom ne vjerujem.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Delac,puzigaca,vule,tatomirovic,baric,grahovac,travancic,stojcev,puric,bilbija i velkoski, DREAM TEAM za ovu smijesnu ligu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sekac buraz moj, kakvu kamaru, najvažniji igrač vam otišao, kao i najbolji strijelac ? Budi realan bar ti ...sekac je napisao/la:i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
nije nego na KosevskomLik je napisao/la:Kapiten je na Ciglanama
Eto, uglavnom nije u Lukavici.giannini je napisao/la:nije nego na KosevskomLik je napisao/la:Kapiten je na Ciglanama
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ADMINISTRACIJA, dosli opet paraziti "RADI IH"..reagujte
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dosao jos bolji napadacGrokok je napisao/la:Sekac buraz moj, kakvu kamaru, najvažniji igrač vam otišao, kao i najbolji strijelac ? Budi realan bar ti ...sekac je napisao/la:i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Najvažniji igrač ? O čemu pričamo ?Grokok je napisao/la:Sekac buraz moj, kakvu kamaru, najvažniji igrač vam otišao, kao i najbolji strijelac ? Budi realan bar ti ...sekac je napisao/la:i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
Pjenite, pjenite ..
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 19 gostiju.