Oh, what a lovely life.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

geoxx je napisao/la:JesRajaz je napisao/la:
Messi je 2015-te bio MOTM finala LP, užasan pokušaj :kava![]()
Iniesta.
Pokrenuo akciju kod prvog gola, zaslužan za drugi i treći gol.anonymousHD je napisao/la: U tvom imaginarnom svijetu. Next.![]()
Haj drugi i nekako al i to nista posebno, tanko. Istrcao kontru, osutao tanko, ocajna reakcija golmana -> gol.Rajaz je napisao/la: Pokrenuo akciju kod prvog gola, zaslužan za drugi i treći gol.
Za razliku od CR-a koji nije igrao 3 finala :kava
Ronaldo ukrao loptu kod prvog gola RM, po tvojoj logici znači igrao. Pa ti sam sebe demantuješ. Skoncentriši se.Rajaz je napisao/la:Pokrenuo akciju kod prvog gola, zaslužan za drugi i treći gol.
Prelomio finale, ništa posebnogeoxx je napisao/la:Haj drugi i nekako al i to nista posebno, tanko. Istrcao kontru, osutao tanko, ocajna reakcija golmana -> gol.Rajaz je napisao/la: Pokrenuo akciju kod prvog gola, zaslužan za drugi i treći gol.
Sto se prvog tice, zamisli da je npr Ronaldo 2016-te izborio faul, pa Kroos ubacio, Bale proslijedio glavom i Ramos dovrsio. PA da to neko spominje Ronaldu

Ok, ovo su neki novi levelianonymousHD je napisao/la: Ronaldo ukrao loptu kod prvog gola RM, po tvojoj logici znači igrao. Pa ti sam sebe demantuješ. Skoncentriši se.![]()

To je tvoja logika kojom ti kažeš da je igrao, za mene nije igrao, ali hajde, po tebi jest, bolje za Ronalda.Rajaz je napisao/la:Ok, ovo su neki novi leveli

Da ju je on ovako lomio, uzo bi to Juventus glat.Rajaz je napisao/la:
Prelomio finale, ništa posebno
Blejzer10 je napisao/la:Kako to da se diskusija o karijerama dvojice igrača svela na poređenje igrača u jednom dijelu jednog takmičenja jednog dijela karijere?
Čeka te post, neće niđeDzoni je napisao/la:.

Jel jedva čekaš da Ney dođe u Madrid?Blejzer10 je napisao/la:Haj bar si svjestan da sam sebe lažeš
Naravno. Zapisujem sve ovo iznad, znas zastoKawhi je napisao/la:Jel jedva čekaš da Ney dođe u Madrid?Blejzer10 je napisao/la:Haj bar si svjestan da sam sebe lažeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.