Nisu svi siromasi kao vi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Bosanska kesovina.
Btw. Imam za jos dvije nove rav4 Toyote.

Toliko kilometara predjes da bi napravio zube. Kontas!
A moze isto u njemackoj za 100 eura skuplje. Dijasporci su teska ****.
**** bi se za Euro. I to je cinjenica
A moze isto u njemackoj za 100 eura skuplje. Dijasporci su teska ****.
**** bi se za Euro. I to je cinjenica
-
- Kontakt:
Poznanik za 1000 KM odradio u BiH ono sto ga je trebalo izaci 8000e u Njemackoj.
Shvatite jednom, da masa ljudi nije otislo iz ove mocvare samo zbog novca. Ljudi idu zbog takvih kao sto si ti. Ja licno ne mogu da vas gledam vise, cast izuzecima kojih je vrlo malo.
Pokupili svu pamet svijeta, vukojebine iz kojih dolazite nemaju asfalt i struju ali zna kakav je zivot u Hamburgu.
Zadnja izmjena: spolacentra, dana/u 23 sep 2025, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
De ne ofiraj se kumasine

Najjace mi je kad ovako neko lupa a nema pojma. Ja neki dan bio kod zubara, oko 800€ po krunici i to sa uracunatom polisom osnovnog osiguranja. U BiH je 350KM.

Kako će znati kad voza Toyotu samo po graduAshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:18De ne ofiraj se kumasine![]()
Najjace mi je kad ovako neko lupa a nema pojma. Ja neki dan bio kod zubara, oko 800€ po krunici i to sa uracunatom polisom osnovnog osiguranja. U BiH je 350KM.![]()

Treba vidjeti svijeta pa onda neke usporedbe. Osjetiti na vlastitoj koži, a ne čuo od jarana.
Uostalom bezveze priča, treba ga pustiti da olakša dušu.
Haj' daj sljedeću pjesmu

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kolika je tamo plata? u eurima.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:18De ne ofiraj se kumasine![]()
Najjace mi je kad ovako neko lupa a nema pojma. Ja neki dan bio kod zubara, oko 800€ po krunici i to sa uracunatom polisom osnovnog osiguranja. U BiH je 350KM.![]()
Pusti marke...
-
- Kontakt:
Reci nam ti, mi ne znamo.
Sto nisi kao gospodin platio tih 800 eura? Previse, a? Ima jeftinija Bosna?
I Hrvati preko granice toce jeftinije gorivo, ali nikad ne prave zube. Kontas
I Hrvati preko granice toce jeftinije gorivo, ali nikad ne prave zube. Kontas
Sirotinja u dusi. Iz Austrije u Bosnu po jeftine zube

Zao mu dati 100 eura vise. To je problem
Vise potrosi goriva, ocam.
Jedino ako nije dizelas
Jedino ako nije dizelas

Cuvaj zube.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:18De ne ofiraj se kumasine![]()
-
- Kontakt:
Mislim da smo ustanovili da se ne radi o 100e.
Pa svako normalan gleda da sto bolje prodje. Ne razumijem stvarno sta tu ti nije jasno. Kinez, Amerikanac, Bosanac, Rus... Jesi li prirodno glup ili treniras ?
Druze, ne znam jesi li ikad imao priliku da koristiti avio prevoz. Naprimjer, iz Baden Badena za Sarajevo mozes da letis za 15e. Zasto bi neko vozio 20 sati i trosio tolike pare na gorivo ?
Ti legendo iz posta u post dokazujes da si zatucan i glup.
Zasto u svojoj Austriji ne pravis zube? Sta je razlog? Pusti Balkan...spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:43
Mislim da smo ustanovili da se ne radi o 100e.
Pa svako normalan gleda da sto bolje prodje. Ne razumijem stvarno sta tu ti nije jasno. Kinez, Amerikanac, Bosanac, Rus... Jesi li prirodno glup ili treniras ?
Druze, ne znam jesi li ikad imao priliku da koristiti avio prevoz. Naprimjer, iz Baden Badena za Sarajevo mozes da letis za 15e. Zasto bi neko vozio 20 sati i trosio tolike pare na gorivo ?
Ti legendo iz posta u post dokazujes da si zatucan i glup.
-
- Kontakt:
Nemam jos uvijek potrebu zatim, imam sve svoje zube. Zdrave. Kakvoj crnoj Austriji ?
Radim sto hocu prijatelju, gdje hocu i kad hocu. Za svoje pare. Dortmund, Hong Kong, Sarajevo, Rejkjavik.
Tebe cemo pitati sta cemo i kako cemo. Moja je kugla zemaljska.
Radim sto hocu prijatelju, gdje hocu i kad hocu. Za svoje pare. Dortmund, Hong Kong, Sarajevo, Rejkjavik.
Tebe cemo pitati sta cemo i kako cemo. Moja je kugla zemaljska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.