Šteta, imali su 5-9 i 2-3 napada koja da su makar jedan ubacili, četvrtina bi otišla u potpuno drugom smjeru, ovako padosmo obojica, jbg, halalite koji ste ispratili...HaHu1x2 je napisao/la:Dragicevic od 11 poena, a cijela ekipa dala 15, izasao on na minutu i po pred kraj 1/4 i nisu poena dali ..GazijaKalesija je napisao/la: Pa ovi iz Zielone jezero ne bi pogodili van linije 6,75m
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Veceras Bryant over,Curry over,Durant ili Westbrook over,Chicago preko 90 poena?
1946
jbg, samo nek real prebaci 90,5 granicu, to mi je najbitnije..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Milano-Brose 1.pol 2 3.00
mogli bi nijemci odigrati dobro ovu utakmicu, barem 1.pol.
od koševa
Real over 90.5
Milano under 79.5
mogli bi nijemci odigrati dobro ovu utakmicu, barem 1.pol.
od koševa
Real over 90.5
Milano under 79.5
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 dec 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
zgmiky je napisao/la:Dunkerque-Dijon / Dunkerque over 29.5 1.85
domaćin bi trebao otići na 30+, ovakva granica je stavljena zato jer domaćin ne daje puno golova i imaju najslabiji napad od prvih 10 ekipa u ligi a trenutno su vodeći ispred umjetnog PSG-a koji je kiksao jučer i ako domaćin pobjedi ostaje sam na vrhu, motivacija dovoljna da odigraju punom snagom a ovo je protivnik kojem redovno trpaju 30+ bilo kući bilo na strani, zadnje tri su išli preko no bilo je to prije tri odnosno četiri sezone pa možda i nije neko mjerilo ma da ja mislim da bi trebali nekom dati 30 golova
Crna Gora-Nizozemska 47.5 under 1.90
crnogorke igraju jaku obranu i ne vjerujem da će tu biti ovoliko golova, mislim da neće prebaciti ni 45, očekujem under.
bojim se da ne odu preko 60

aj neko fine prijedloge za sutra, ako ima vremena 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
brate što citiraš ovu sramotu, ne ide jbg žao mi jelumani je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Dunkerque-Dijon / Dunkerque over 29.5 1.85
domaćin bi trebao otići na 30+, ovakva granica je stavljena zato jer domaćin ne daje puno golova i imaju najslabiji napad od prvih 10 ekipa u ligi a trenutno su vodeći ispred umjetnog PSG-a koji je kiksao jučer i ako domaćin pobjedi ostaje sam na vrhu, motivacija dovoljna da odigraju punom snagom a ovo je protivnik kojem redovno trpaju 30+ bilo kući bilo na strani, zadnje tri su išli preko no bilo je to prije tri odnosno četiri sezone pa možda i nije neko mjerilo ma da ja mislim da bi trebali nekom dati 30 golova
Crna Gora-Nizozemska 47.5 under 1.90
crnogorke igraju jaku obranu i ne vjerujem da će tu biti ovoliko golova, mislim da neće prebaciti ni 45, očekujem under.
bojim se da ne odu preko 60

winNexus je napisao/la:I jos jedan double u Marathonu
Lovcen-Cetinje vs Brest HC Meshkov
Fener - Akhisar
@ 1,727 Marathonbet.
@zgmicky,
bice bolje,ne moze se uvjek dobiti.
LOSE 30-30chily-rz je napisao/la: Jagiellonia - Widzew - 1 kvota: 1,6 WIN
Domacini su kod kuce pobjedjivali i mnogo teze protivike tako da ne vjerujem da se ovdje moze desiti izenadjenje,.
U zadnjoj utakmici na svom terenu Jagiellonnia je deklasirala trecoplasiranu ekipu u prvenstvu,Wislu,rezultatom 5-2..
Motiva im sigurno nece nedostajati s obzirom da se grcevito bore za osmu poziciju koja ih vodi u doigravanje za prvaka,.
Ovo je idealna prilika za pobjedu s obzirom da im u goste dolazi ekipa koja ove sezone u devet odigranih susreta na gostovanju nije uzela ni jedan bod,.
Kaiserslautern - Paderborn 1 1,4 LOSE
Nema potrebe za nekom detaljnom analizom,Padeborn zna iznenaditi u gostima ali domaci ne smiju sebi priustiti dva vezana kiksa na svom terenu,.
Linz - KAC 1 1,65 WIN 4-1![]()
Ma Linz je masina kod kuce,dvanest cistih pobjeda te dva poraza,od toga jedan na produzetke..Ocekujem reprizu meca od prije petnestak dana kada je Linz slavio sa 4 - 1
Dinam B - Poli Timisoara 1 1,35 WIN
Domaci su u dosta dobroj formi,cetri vezane pobjede kod kuce,.Pobjeda je imperativ da bi zadrzali prikljucak za mjestima koje vode u Evropska takmicenja,.
Probati tacan rezultat na manji ulog : 1-0 ili 2-1 LOSE
ST.Raphael - Motpeljer - 1 3,5 Nije nemoguce![]()

Pa jel petak 13 ili nije ?

Svabe me oborise na tiketu i taman kontam opet me vade Francuzi na singleu,vode 6 razlike na poluvremenu i primise gol u zadnjim sekundama i zavrsi X..
Zar nije zavrseno 31:30?!chily-rz je napisao/la: LOSE 30-30![]()
Pa jel petak 13 ili nije ?![]()
Svabe me oborise na tiketu i taman kontam opet me vade Francuzi na singleu,vode 6 razlike na poluvremenu i primise gol u zadnjim sekundama i zavrsi X..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hajamo strucnjaci za NBA-a 

Jest tebra,na **** pisalo 30-30 zavrseno i sad opet pogledah kad 31-30
To Francuzi bracaleee

To Francuzi bracaleee

e jbgNexus je napisao/la:Francuska2
Brest - Nimes
Brest ah -0,5@ 2,10 Dafabet
http://www.betexplorer.com/soccer/fr...imes/jqSc7Buq/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrsko mi pisati analizu, ali ko se razumije,vidi o čemu se radi
Samo cu da dodam da je Brest kompletan, dok su gosti oslabljeni neigranjem par bitnih igrača.
Kuje se zajebavale prvo poluvreme. Drugo igrale svoju igru. Oborise me za ljepe pare. Zgmicky bjezi od zenalumani je napisao/la:@zgmicky,

A jos mi covjek ljepo dade http://www.blogabet.com/forumsmf/index.php?topic=81136" onclick="window.open(this.href);return false; jbg
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- fanatic1991
- Kontakt:
Vi koji pratite NBA da li ima neke sanse ovo?
Mayo 14.5 vise\
Pekovic 17.5 manje
Durant 27.5 manje
indiana H1 (13.5)
San antonio H1 (8.5)
Srednji ulog da vidimo imal nafake xD
Mayo 14.5 vise\
Pekovic 17.5 manje
Durant 27.5 manje
indiana H1 (13.5)
San antonio H1 (8.5)
Srednji ulog da vidimo imal nafake xD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Edinho992 je napisao/la:Jedan dubl:
Galatasaray - Zastal Z.G.(+7,5) 13.12. 19:30 h2 @1,90
> Ovdje sam se usudio opaliti i čistu dvicu na jednom tiketu, na ovom glavnom ipak kontra hendi, da ne rizikujem toliko. Galata osigurala prolaz u TOP 16, tako da im današnji meč nema neku veliku važnost. Zielona Gora imala nesreću pa je prošlo kolo izgubila u Italije od Siene tricom u posljednjoj sekundi, u par utakmica su tako pobjedu ispuštali u zadnjim trenutcima. Danas bi pobjedom imali šanse za prolaz, mada bi u posljednjem kolu morali dobiti Olympiakos, ali što da ne? Sve je moguće. Tako da im ovdje ne preostaje ništa drugo nego odigrati najbolje što znaju i umiju, dok sam mišljenja da se Turci ipak neće toliko zalagati.
Milano - Brose Baskets(+6,5) 13.12. 20:30 h2 @1,85
> Najodvratnija ekipa u EL mi je ovaj Milano, dosadna i smarajuća ekipa. Oni bi pobjedom kolo prije kraja osigurali TOP 16, na šta će danas i ići, a oni su poznati po tome da sebi vole zakomplikovati život i posustati onda kad je najvažnije. S druge strane Brose velikim i iznenađujućim preokretom u prošlom kolu protiv Efesa, kada su ih svi otpisali, oni su se vratili i dali nam do znanja da nije to sve od njih za ovogodišnju EL, i da nam imaju još toga pokazati. Tom pobjedom su sebi otvorili prilično dobre šanse za prolaz, jer bi pobjedom ovdje zadnje kolo igrali kao domaćini protiv Žalgirisa, koji im je direktni konkurent za prolaz. Po meni i ovdje bi lako mogla doći 2, ali uzimamo sigurniju varijantu.

tako se to radi, bravo direktore!Believe je napisao/la:Nešto brzinski analizirano:
CA Bastia-Caen 2 1.65
Laval-Chateauroux oba daju 1.85
Oss-Sparta oba daju 1.50
Telstar-Almere oba daju 1.50
Eupen-Bruxelles 1 1.45
9.96
Također preporučujem Volendam-Willem 0-3 gola po 1.50

Veceras za Washington su upitni Nene i Webester, ako nebudu igrali onda su Wall i Ariza sigurice (u premieru samo Wall u ponudi).
Šanse Bruklina i Orlanda večeras ? Bar neke minimalne ? 

Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.