Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Djipke đuturume, nisi negirao da si pedofil.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko me poznaje on zna, šta ja nekom narkomanu imam objašnjavati. Samo da znaš, to su ozbiljne optužbe, s tim se nije zezati.

- MocMahale444
Pedofilu moras skontati da trava nije droga, nemoj đuturume blizu djece ba da traume imaju.
Ja nisam tvrdio da si pedofil nego se ovdje pisalo. Rahmetli Riba te isto tako zvao pavijane.
Prijavi me i usput prenesi drotovima da ga mogu saugati kao i ti da vam nije dosadno.
Hajde sad moram gledati tekmu nemoj biti dosadan.
MocMahale444 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:53Pedofilu moras skontati da trava nije droga, nemoj đuturume blizu djece ba da traume imaju.
Ja nisam tvrdio da si pedofil nego se ovdje pisalo. Rahmetli Riba te isto tako zvao pavijane.
Prijavi me i usput prenesi drotovima da ga mogu saugati kao i ti da vam nije dosadno.
Hajde sad moram gledati tekmu nemoj biti dosadan.

- MocMahale444
Nisam djipke đuturume.
Hajde trolamo temu.
Hajde trolamo temu.
-
- Kontakt:
Neko je od vasih spomenuo lizanje. Izgleda i vi se sa zenickim mutantima poceli lizat. Kakva li ce se samo nesorta iz toga izroditi...ferroviere87 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:26antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:23A vjerovatno penzioner kad zeljo osvoji titulu opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti ćeš vjerovatno umrijet a nećeš doživjet da ti klub osvoji bilo kakav trofej(uključujući i trofej prve lige fbih)![]()
Čelik > Sloboda + Velež![]()
Ocekujem ozracenog prosjaka
Volim tebe, više od sebe
Evo ploda te ljubavi:antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:07Neko je od vasih spomenuo lizanje. Izgleda i vi se sa zenickim mutantima poceli lizat. Kakva li ce se samo nesorta iz toga izroditi...ferroviere87 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:26antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:23
A vjerovatno penzioner kad zeljo osvoji titulu opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti ćeš vjerovatno umrijet a nećeš doživjet da ti klub osvoji bilo kakav trofej(uključujući i trofej prve lige fbih)![]()
Čelik > Sloboda + Velež![]()
Ocekujem ozracenog prosjaka
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Osttribine
- Kontakt:
Da li si ti normalan, mlad ili sta vec, kakvi vi i titula 1999., Sarajevo vas oba puta u toj sezoni pobijedilo sa identicnim rezultatom 2:0, na tabeli Prve BH lige (tako se zvala ta bosanska komponenta pod pokroviteljstvom jedinog saveza priznatog od UEFA) te sezone ste za Sarajevom zaostajali 13 bodova. Play off se nije odigrao zbog Veleža iz razloga sto mu nisu dali da igra Pod Bijelim Brijegom u toj mostarskoj grupi. Vi ste svoju sansu vidjeli u tome sto ste bili domacini u tuzlanskoj grupi, a ni po cemu vi titulu te godine niste zasluzili a kamo li da vam je oteta. Vidim nekoliko puta vas par tuzlaka taj mit furate ovde, vjerovatno tad niste ni rodjeni bili ili balavi pa vam neko glavu napunio.Saltboy075 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:3919vendetta87 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:31Nema ni Zeljeznicar delegata u savezuSaltboy075 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:25Hallo ljudi sta pricate vise o nama,mi se borimo za opstanak a opet svijet dolazi,daje podrsku nasoj Slobodi,cinjenica i istina da n3ma vise svijeta jer su otisli i imaju druge problmee,bio je radni dan kisa i nama kazete da smo smijurija od navijaca,nemamo titulu iz politicki razloga,svaki put su nas zakinuli,mi to pamtimo odlicno,nemamo niti jednog delegata u savezu za razliku od Sarajeva,Zelje,Zrinskog,Borca..Uzimali su nam title zbog nacionalnog kljuca.I da nas bude 100 na Tusnju to je opet vis3 n3go pola ekipa u premijer ligi.
I ako ispadn3mo u federalnu opet ce Tusanj biti pun.
Druze,nemas ti pojma cim tako pises.
Od rata pa do Vice na celu saveza su bili samo ljudi iz Sarajeva i Hercegovine tj gdje su Hrvati.
Gospo Pusina nam je oteo titulu 99 godine kao razlog,prvenstvo se prekida jer ulaze klubovi iz Rs i Herceg Bosnem.to je prva ukradena titula,gdje yu kupovi svaki put igramo drugu utakmicu u gostima.Nek smo 4 finala izgibili jer nismo bili bolji a 5 su nam ukarli sudije i savez.Zasluzili smo par puta ispadnje al bgm neki nisu zasluzili titule zbog namjestanja..I abd ostat c3mo u ligi!!
To ne mijenja činjenicu da vam je savez poklonio tu titulu, kao i onu 19/20.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- egocentrik
- Kontakt:
Touchdownantisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:23A vjerovatno penzioner kad zeljo osvoji titulu opet

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Dobrica Ćosić im zavidi.Osttribine je napisao/la: ↑16 maj 2023, 22:11Da li si ti normalan, mlad ili sta vec, kakvi vi i titula 1999., Sarajevo vas oba puta u toj sezoni pobijedilo sa identicnim rezultatom 2:0, na tabeli Prve BH lige (tako se zvala ta bosanska komponenta pod pokroviteljstvom jedinog saveza priznatog od UEFA) te sezone ste za Sarajevom zaostajali 13 bodova. Play off se nije odigrao zbog Veleža iz razloga sto mu nisu dali da igra Pod Bijelim Brijegom u toj mostarskoj grupi. Vi ste svoju sansu vidjeli u tome sto ste bili domacini u tuzlanskoj grupi, a ni po cemu vi titulu te godine niste zasluzili a kamo li da vam je oteta. Vidim nekoliko puta vas par tuzlaka taj mit furate ovde, vjerovatno tad niste ni rodjeni bili ili balavi pa vam neko glavu napunio.Saltboy075 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:39
Druze,nemas ti pojma cim tako pises.
Od rata pa do Vice na celu saveza su bili samo ljudi iz Sarajeva i Hercegovine tj gdje su Hrvati.
Gospo Pusina nam je oteo titulu 99 godine kao razlog,prvenstvo se prekida jer ulaze klubovi iz Rs i Herceg Bosnem.to je prva ukradena titula,gdje yu kupovi svaki put igramo drugu utakmicu u gostima.Nek smo 4 finala izgibili jer nismo bili bolji a 5 su nam ukarli sudije i savez.Zasluzili smo par puta ispadnje al bgm neki nisu zasluzili titule zbog namjestanja..I abd ostat c3mo u ligi!!

- Osttribine
- Kontakt:
Ma ja, trebao vama dati titulu na osnovu dvije pobjede u derbiju, jb to sto smo imali 3 boda vise od vas. I nemoj ti zivota ti o titulama i namjestanjima, da ti ne bih Misketa zvao da ti kaze koju za Amarove titule

Nemoj se sramotit, moras znati sta je sta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA !
EDIN DŽEKO!
EDIN DŽEKO!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Otjerali kloca s Grbavice ,a sebi pripisuju njegove uspjehe
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
I vas cemo otjerati iz premijer lige
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sloboda se u nedjelju vraća ispod crte i tamo ostaje do kraja prvenstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.