Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno danas Zrinjskom, iskreno nadam se da nisu pristali na puštanje kupa.
Ako Velež osvoji kup, Sloboda i Tuzla City pa-pa
Ako Velež osvoji kup, Sloboda i Tuzla City pa-pa
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Nama svakako više godi da Velež uzme kup, što bi značilo da 99% u Europu idu Zrinjski, Borac, Sarajevo i Velež kao osvajač kupa. Iskreno, Željezničar nije po kvalitetu bolji
od ove tri ekipe (Sarajevo, Borac, Zrinjski), i jedina šansa da se dočepaju Evrope bi bila ta da Zrinjski osvoji, mada već očekujem kiks Želje u sljedećem kolu.
-
- Kontakt:
Sretno Slobodi protiv gospođe Željane

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Bespotrebno se nadas, svakako necete biti 4 na tabeli, eto zapamti. Uzecemo kup danas, a onda cemo vas nakeriti sa 4 pozicije!!!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Šta ćete uraditi?nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:33Bespotrebno se nadas, svakako necete biti 4 na tabeli, eto zapamti. Uzecemo kup danas, a onda cemo vas nakeriti sa 4 pozicije!!!

Čude se navijači Veleža što danas navijamo za Zrinjski.
Pa se onda još više čude kad im ljudi kažu da su se proseljačili kao malo ko.

Pa se onda još više čude kad im ljudi kažu da su se proseljačili kao malo ko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ajmo opet ponoviti,liga nije prekinuta zbig Sarajeva niti bi ilad bila prekinuta,iskljucivo su je prekinuli jer Bojac nije imao druge sanse za evropu osim prekida. Ta situacija kao i sve ovo sto Vico radi je teska lakrdija.
Sretno Velez danas !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Veceras cijeli forum uz Zrinski!!!
Sretno rođeni danas, yebo ove plavce sa gurbet parka
HAJDE ZRINJAAAA!
-
- Kontakt:
Bas to.
Proseljacili u smislu da smo bili kul i simpaticni kad je bilo: "ide vlak a u njemu manijak" u pola Vrapcica i proslava titule u Vrapcicima. Kad si vjecito underdog i nikakva prijetnja.
E sad kad si malo stao na noge, kad si ravnopravan pa cak i jaci, kad ocekujes pobjedu i kad si izrevoltiran porazom od Zeljeznicara i nekim sudijskim odlukama, i jos ih pocnes komentirati, tad si seljak.
Jer ****, dje ces se zalit na sudjenje protiv Zelje, puno je ljepse bilo Amar i Tanovic dodju u Jablanicu u petak, pojede se 2 3 kg mesa, dogovori se sve za subotu i svima dobro. Mi gradska raja vi gradska raja i to je to.
Dok god nas vi smatrate seljacima, znaci da nesto opasno dobro radimo. Kad budemo s vama dobri, ko 2000-2005, znaci da cemo ispast uskoro il se ugasit
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Vi ste nama bili dragi i kad ste stali na noge, odnosno dok je Feđa bio. Svi smo navijali za vas u evropi. Ali ovo ciganisanje prvo sa Kup utakmicama, pa onda ono kmečanje poslije zadnje utakmice sa Željom, pa vam onda klub piše neka saopštenja, kao šatro vi oštećeni i tako dalje.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:34Bas to.
Proseljacili u smislu da smo bili kul i simpaticni kad je bilo: "ide vlak a u njemu manijak" u pola Vrapcica i proslava titule u Vrapcicima. Kad si vjecito underdog i nikakva prijetnja.
E sad kad si malo stao na noge, kad si ravnopravan pa cak i jaci, kad ocekujes pobjedu i kad si izrevoltiran porazom od Zeljeznicara i nekim sudijskim odlukama, i jos ih pocnes komentirati, tad si seljak.
Jer ****, dje ces se zalit na sudjenje protiv Zelje, puno je ljepse bilo Amar i Tanovic dodju u Jablanicu u petak, pojede se 2 3 kg mesa, dogovori se sve za subotu i svima dobro. Mi gradska raja vi gradska raja i to je to.
Dok god nas vi smatrate seljacima, znaci da nesto opasno dobro radimo. Kad budemo s vama dobri, ko 2000-2005, znaci da cemo ispast uskoro il se ugasit
Zaista ste spali na nivo seoskog kluba.
-
- Kontakt:
Pa jesi skontao sto smo ti dragi bili? Opet se vracamo na ovo moje, kad smo mi igrali Evropu i izbacili AEK, vi ste bili sedmi. U kurtzu. Tristo svojih problema, koji su vam btw sad samo pod tepihomlakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:39Vi ste nama bili dragi i kad ste stali na noge, odnosno dok je Feđa bio. Svi smo navijali za vas u evropi. Ali ovo ciganisanje prvo sa Kup utakmicama, pa onda ono kmečanje poslije zadnje utakmice sa Željom, pa vam onda klub piše neka saopštenja, kao šatro vi oštećeni i tako dalje.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:34Bas to.
Cim ste ih gurnuli pod tepih, i evo malo postali relevantni a mi ostali u vrhu, mi smo seljaci postali, naglo. Jer smo konkurenti postali. Upravo ovo o cemu ja pricam. Sad si samo i potvrdio a mislio si pametan ispast.
Mi smo isti kao i prije 2god. Satro mi osteceni. Bio je gol kad Hadzikic dira loptu a ono je faul Balte na Mufticu na derbiju kad Vedad ni ne dira loptu.
Ne znam ko se bas proseljacio i ko pokusava iskriviti istinu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sretno Veležu danas, RA i svim navijačima, do pobjede i pehara ako Bog da 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Najgore je kad se opanak popapuči, niko ih godinama nije smatrao ozbiljnim klubom nešto kao Sloboda kroz svoju historiju, igraju tu su, imaju 200 navijača na stadionu i to je to.
Veoma brzo ovakvi dožive brži pad, nego duži let. Niko ih ništa nije pitao od rata, sad opanak hoće da se mjeri sa Željom, Sarajevom, Zrinjskim, od rata do danas 1 trofej kao Olimpik. Za par godina sudbina Slobode.
Veoma brzo ovakvi dožive brži pad, nego duži let. Niko ih ništa nije pitao od rata, sad opanak hoće da se mjeri sa Željom, Sarajevom, Zrinjskim, od rata do danas 1 trofej kao Olimpik. Za par godina sudbina Slobode.
Samo furda s briješća danas navija za fašiste, fina raja sa Grbavice misli drugačije 

-
- Kontakt:
Da baš smo vam bili dragi sa Feđom onda kad vas dobišmo na Grbavici 0:2 a vi napadošte žene i djecu u Veležovim dresovima.I to nije istina i to je laž?lakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:39Vi ste nama bili dragi i kad ste stali na noge, odnosno dok je Feđa bio. Svi smo navijali za vas u evropi. Ali ovo ciganisanje prvo sa Kup utakmicama, pa onda ono kmečanje poslije zadnje utakmice sa Željom, pa vam onda klub piše neka saopštenja, kao šatro vi oštećeni i tako dalje.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:34Bas to.
Uostalom navijajte za koga hoćete naravno vaše pravo i odgovara vam da oni osvoje kup već su vam šanse za europu.
Sve logično samo previše pjenite da vam se ne obije od glavu jer bi već za vikend mogli svim srcem navijati za Velež pošto bi vam u nekom scenariju onda trebala pobjeda Veleža.
Odnosi između nas su narušeni do maksimuma i u narednim godinama vjerujem će biti i gori.
Sjećam se i ja kad se u Mostaru pratio Željo u europi puni kafići bili,raja išla na utakmice.
A znaš i ti kako ste dočekivali pod BB ali eto vremena se mijenjaju tako je kako je.
Bez obzira na sve tenzije ne želim nikada iz poštovanja prema vašem klubu i onom što je prošao u vrijeme agresije napisati neke ogavne riječi.Mislim da smo se mi i gotivili što su klubovi imali neke slične sudbine.
Hvala ostaloj raji na željema za nas, vrijeme kretat put Zenice.
Truhlo kakvo je vrijeme gore?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Aha, fina raja sa Grbavice će navijati za Velež i navijati protiv svog kluba u borbi za Evropu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.