Kvalitetno se brat uradi nema šta

Davno sam ja rekao, forum verzija Malnarove noćne more

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kvalitetno se brat uradi nema šta
Jesi probao onaj stout? Drmni to, samo nije lako citav popit, k'o pudingVensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:04Ma top je kad udara po You Tubu .armando je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:43Hahaha, ja kad vidim da on zareda YouTube, ne da bježim sa foruma nego gasim WiFiVensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:39
![]()
Vazda isto , brat se fijukne i počne da fura
Isti se i na Alema pecaju![]()
![]()
Sinoć neka nesanica jbm li ga![]()
Na temi Evropsko prvenstvo u košarci pisao gluposti , pa ga forumaši zasluženo isprozivali , počeo se vaditi , sam sebi odgovarati , ma haos
Počeo sam sumnjati da ima više profila![]()
Kakve to veze ima sa divljanjem u bih?soko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 14:43Prilicno sam siguran da onaj momak ne vozi 180km/h kroz Cirih...a smijesno mu je kad to uradi u Sarajevu.
Npr u Americi imas scoop the loop. Ja dok sam jos bio 19-20 godina svaki vikend ides na te stvari. Kolega, amer imao mustanga od 700 konja. Bruka ljudi se sastane pa trka po raznim mjestima u gradu. I to po centru grada, svako crveno se neko trka. Zato i imas onaj film fast i furious.
To imas i po europi i po aziji.
Pa da imas divljanja svugdje u svijetu.leo1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:58Kakve to veze ima sa divljanjem u bih?soko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 14:43
Prilicno sam siguran da onaj momak ne vozi 180km/h kroz Cirih...a smijesno mu je kad to uradi u Sarajevu.
Npr u Americi imas scoop the loop. Ja dok sam jos bio 19-20 godina svaki vikend ides na te stvari. Kolega, amer imao mustanga od 700 konja. Bruka ljudi se sastane pa trka po raznim mjestima u gradu. I to po centru grada, svako crveno se neko trka. Zato i imas onaj film fast i furious.
Kakve nema, ovi sto zive vani i divljaju divljace svugdje. Ne treba generalizovati da eto covjek od vani raditi i odmah tamo mrvica dodje u BiH i divlja.leo1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:58Kakve to veze ima sa divljanjem u bih?soko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 14:43
Prilicno sam siguran da onaj momak ne vozi 180km/h kroz Cirih...a smijesno mu je kad to uradi u Sarajevu.
Meni su ovi najgori, što misle da u BiH narod nema ni za Golfa 4 i da još kupimo mrve sa trotoara pa dovuku 8-9 godina staro auto iz Amerike maksuzsoko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.
Jesi vidio što nam je Debeli Sremac prop'o ?
Pa to imas dvije strane, jedni misle da u BiH narod nema sta jest i da ispija kafe po citav dan a drugi misle da vani ljudi zive u cumezima i peru guzi.ce.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 19:09Meni su ovi najgori, što misle da u BiH narod nema ni za Golfa 4 i da još kupimo mrve sa trotoara pa dovuku 8-9 godina staro auto iz Amerike maksuzsoko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.
![]()
Jel se oni bave sekundarnim sirovinama?soko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 19:56Pa to imas dvije strane, jedni misle da u BiH narod nema sta jest i da ispija kafe po citav dan a drugi misle da vani ljudi zive u cumezima i peru guzi.ce.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 19:09Meni su ovi najgori, što misle da u BiH narod nema ni za Golfa 4 i da još kupimo mrve sa trotoara pa dovuku 8-9 godina staro auto iz Amerike maksuzsoko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49To ti mislis.
![]()
Jbg proklet narod
Da vidis kako cigani po iowi zive. Dosta ih imaju vile, vozaju auta od preko 150K dolara. Vecinom su iz Bijeljine
Potvrđujem. Ove što ja znam su u Atlanti i St. Louisu. Rođaci im "rade" sa autima u Berlinu, dok ovi što su se otisnuli preko bare još se bolje snašli.
Raja prica da ganjaju katalizatore. Kupe po auto otpadima.
Sad za subotu sam ga ostavio , ona Ipa mi je baš top legla , podsjeća me na Kabinet točeni što je prije biosoko je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:21Jesi probao onaj stout? Drmni to, samo nije lako citav popit, k'o pudingVensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:04Ma top je kad udara po You Tubu .
Na temi Evropsko prvenstvo u košarci pisao gluposti , pa ga forumaši zasluženo isprozivali , počeo se vaditi , sam sebi odgovarati , ma haos
Počeo sam sumnjati da ima više profila![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MaroonBjelave, spolacentra i 5 gostiju.