AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Veceras ce Samu da briljira
Svaki put se to ovdje pise kad on pocinje pa onda svi molimo Boga da bude zamjenjen
Hajde nek me demantuje vcrs
- nextterrain
- Kontakt:
Hauge s klupe zabija 
Neka Atalanta izdrzi jos 5 minta i prvi rezultat veceras nam pase, jos da komsije remiziraju (a mi da pobijedimo) i taman za ovi rundu:)
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hauge nije još dovoljno spreman na odbrane u Italiji koje ne ostavljaju previše prostora. Zato mu puno bolje ide u Evropi jer se igra moderniji i normalniji fudbal.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Theo Hernandez is not starting the match due to muscle fatigue. He is rested as precaution.
Evo razloga što je na klupi Theo..
Evo razloga što je na klupi Theo..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan bi eventualnim trijumfom imao +12 u odnosu na Atalantu, nakon trećine takmičenja. Dakle jedan konkurent za top 4 skoro pa ispada.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne ispada niko u trećini prvenstva, biće ovdje svašta.
Odličan rezultat iz Torina, nadam se i još kojem dobrom rezultatu za nas.
Genoa ja mislim nema pobjede zadnjih 6-7 mečevea koliko se sjećam, mi sa šarenim sastavom,
biće zeznuto.
Danteyebo ovaj Ronaldo penal po utakmici puca
Odličan rezultat iz Torina, nadam se i još kojem dobrom rezultatu za nas.
Genoa ja mislim nema pobjede zadnjih 6-7 mečevea koliko se sjećam, mi sa šarenim sastavom,
biće zeznuto.
Danteyebo ovaj Ronaldo penal po utakmici puca
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 16 dec 2020, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Genova je smeće od ekipe, u ovakvim utakmicama ne bi smjeli imati problema bez obzira na igrače koji nam nedostaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bome su dobro odigrali proslo kolo protiv Juventusa, jesu izgubili ali su igrali dobro. Nece ovo biti lahka utakmica...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Romagnoli druze nekad me nas iznenadis takvim ispadima poput ispadanja Atalante u borbi za 4. mjesto i LP. Prvenstvo je tek pocelo, samo utakmicu po utakmicu igramo. Evo vidis kako se nama zaneda sa povredama i coronom, strepimo pri svakom duelu trenutno.
Sto bi nas vrli Rope rekao, nista Milanu ne znaci ovaj rezultat Atalante ili sinoc Lazia.
sala mala, naravno.
Sto bi nas vrli Rope rekao, nista Milanu ne znaci ovaj rezultat Atalante ili sinoc Lazia.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- crvenocrni
- Kontakt:
Previse bitnih igraca veceras nedostaje, nisam uopste optimista pogotovo imajuci u vidu formu Rebica, Leaovo setkanje a i Tonali nije nesto posebno pokazao do sada. Samu takodje spada u tu skupinu. Valjda se vrati ono protiv Parme ako nista...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na - 12 su, baš moraš imati puno sreće i očekivati veliki pad konkurenata da se to stigne. Jeste da ima još puno do kraja, ali noćas se završava prva trećina prvenstva. A Milan je bio konstantno pod izostancima bitnih igrača.
Što se Genoa tiče, nemaju neki kvalitet, ali su agresivni i protiv njih je teško igrati uvijek.
Što se Genoa tiče, nemaju neki kvalitet, ali su agresivni i protiv njih je teško igrati uvijek.
I bolje je onda ovako, nek ga nikako ne uvodi da se ne bi ponovio slucaj Bennacer.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pelegrini je vec dobio karton,a dosta je nervozan i evo pravi faulove,treba malo vise stisnuti na tu stranu da dobije crveni
Tanko veceras prvih pola sahata.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Očekivano teška utakmica, jedno od mržih gostovanja u ligi 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Umrtvljeni nasi skroz u ovom otvaranju meča
Ej Rebicu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
A daj ga Ante više u pm. Bravo za prodor.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.