Bolje da ispadnemo protiv Kloop ako prođemo sane nemano
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jupp i Hansi se lupaju po glavi sta je šminker uradio ekipi
brazo jebote Julijan u guzi.cu
Dobar Viljareal u odbrani pravo. 
Ovo je goli qrac, 19 centarsuteva za poluvrijeme
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jbg nakupilo se neznanja. Prosli trener je to vuko sam, sad ovaj ne umije i evo. Hasana prvog otjerat inace nista nece biti napravljeno.
- pasha_the_one
- Kontakt:
Villareal igra kao Atletico M. odbranu. Bice ovdje gusto do samog kraja, dosta zivaca ce nama otici u drugom poluvremenu.
Villareal i da primi 1 gol, oni ce nastaviti istu igru.
Villareal i da primi 1 gol, oni ce nastaviti istu igru.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Ovaj Villareal rijetko odvratna ekipa. Znam da moraju igrst na vrijeme al ovo je bas pretjerano. I sudija retardirani sto dopusta toliko razvlacenje. Igra podjseca na Kovaca.
Nur der FCB
Koja nemoć, neviđeno. Nešto je truhlo u državi Bavarskoj.
Jedina nada je guzovača. Neko od ovdašnjih epizodista je poželio da Bayern osvoji Realovski.
Jedina nada je guzovača. Neko od ovdašnjih epizodista je poželio da Bayern osvoji Realovski.
Vom Jäger zum Gejagten
Nemamo igru, nemamo nista, zasluzujemo ispasti samo zbog te tvrdoglavosti. Sane se zaleti i samo vrati loptu nazad kad god je dobije na tom desnom krilu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve je do trenera. 
Da budemo pametniji poslije drugog poluvremena no ono sto se mora mijenjati na pauzi jeste postavka igraca.
Upamecano i Hernandez ne mogu biti organizatori Bayernove igre.
Da budemo pametniji poslije drugog poluvremena no ono sto se mora mijenjati na pauzi jeste postavka igraca.
Upamecano i Hernandez ne mogu biti organizatori Bayernove igre.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ta igra i centarsutevi meni sve govore, dalje ne trebam gledat, ekipa koja ima preko 10 centarsuteva na tekmi je smece pa kako god je zvali. Podsjeca na dzemperka, i on je znao 20, 30 centarsuteva imat na tekmi.
- MiskinKnez
- Kontakt:
Lose je ovo braco. Ninasta ne lici. I dalje vjerujem u prolaz ali vrijeme je da neko porazgovara sa Julianom i da se Goretzki dadne kapitenska.
"Znam da je najbolje da sjedim i šutim. Kad se uzjogunim i ušutim, djelujem čak vrlo mudro, a uz to još i razmišljam. Ali sad je bolje da govorim. Progovorio sam zato što me vi tako lijepo gledate; baš vam je divno lice!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovdje je poenta samo probiti ovaj bedem Villareala ali da pri tome ne primimo prvi gol.
Strasno teska utakmica, mislim da Bayern nije napao maksimalno jer su morali razmisljati i o svom golu.
Nikako mi nije kasno zasto barem malo ne rotiraju pozicije u toku utakmice, barem da pokusaju igrati na taj faktor iznenadjenja.
Strasno teska utakmica, mislim da Bayern nije napao maksimalno jer su morali razmisljati i o svom golu.
Nikako mi nije kasno zasto barem malo ne rotiraju pozicije u toku utakmice, barem da pokusaju igrati na taj faktor iznenadjenja.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 12 apr 2022, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nesvatljivo koliko idemo na te centrašuteve.
Sane jel moguće da je zaboravio igrati fudbal,pa brate primi trzne desno ode nazad i vrati loptu prvom do sebe
Dugo nisam gledao bezidejniji Bayern,tačno se vidi nesigurnost kod igrača i manjak samopouzdanja
Nesvatam zašto nema šuteva zar sve mora iću u šesnaest metara
Ovo do sada na lope miriše,nadam se da neče sjevnuti neka kontra i 0-1 tu bi bilo gotovo
Sane jel moguće da je zaboravio igrati fudbal,pa brate primi trzne desno ode nazad i vrati loptu prvom do sebe
Dugo nisam gledao bezidejniji Bayern,tačno se vidi nesigurnost kod igrača i manjak samopouzdanja
Nesvatam zašto nema šuteva zar sve mora iću u šesnaest metara
Ovo do sada na lope miriše,nadam se da neče sjevnuti neka kontra i 0-1 tu bi bilo gotovo
Müller mora vani, nema ga nigdje zadnja 2 mjeseca. Fali tehnicar u sredini Thiagovog kalibra.
Ovaj presing do kraja tekme je suicid. Ako ga ne zabijemo uskoro najebali smo.
-
thomashasler
- Kontakt:
Vec sam ranije najavljivao. Mnogi me mozda nisu shvatili za ozbiljno ili da trolam. Bez tehnike u vezi nula. A mi je nemami. Neko mi rece da Kimih nije kokos. Jeste brate za sredine koliko ga god gotivili i koliko god bio zrtva nema on hljeba za sredinu. Mora biti tehnicar na sredini koji ce voditi igru a ne stoperi da ti kreiraju akcije. Jalovo. Prije cemo ga primiti nego dati. Volio bih da se ujedem za jezik
Iz nicega
Rulli kod gola
Rulli kod gola
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj bek će večeras sanjati Comana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.