FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:53

Borčevac je napisao/la:Dovesti Stepanovića za trenera i Avduku za golmana, za početak.
Mislim da je trenutno najbolje rješenje Vlado Jagodić, golmana ne treba tražiti preko svijeta, maloprije sam spomenuo Marčetića, ako nije da bude prvi golman, a ono drugi može biti sigurno... e sada malo oko tog veznog reda, nije samo uprava dovodila igrače, ovaj Vukobratović ti je igrač kojeg je Marić izmislio, momak je došao u Borac a da godinu ipo dana nije uopšte igrao fudbal, dalje za Marka, pa on već skoro dvije sezone igra sa povredom leđa, nije se on povrijedio zimus nego to vuče odavno, ali je i takav igrao stalno, njegovo tjeranje je možda i najveća grška Marića, jer poznavajući Marka on bi igrao i sa jednom nogom, ali onda nebi bilo mjesta za Vukobratovića, to ti je priča o kojoj svi treba da se zamislimo, prošle sezone je klupa bila još tanja, jer su danas svi iskusniji za jednu polusezone i za jedan ciklus priprema u Antaliji...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 15:54

A nece biti ni tih 30 000 ljudi na dvije utakmice jer ce se igrati radnim danima...bar u banjaluci nece biti vise od 7000-9000...a ni na Frbavici nece biti onakav spektakl kao sinoc,ono je neponovljivo,a posto je radni dan nece moci otputovati ni pola nasih navijaca od sinoc.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 15:55

Јој % ", & " ' $ $ $... :evil:
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:59

EastStand je napisao/la:Јој % ", & " ' $ $ $... :evil:
Ma mogao bih elaborat čitav da napišem o pogrešnim potezima marića, to ti je jedan bijednik bez imalo stida i morala, koliko grešaka je napravio to je sada već istorija, ništa nije radio slučajno, sve je smišljeno i ranije isplanirano, čovjek nema emocije ne unosi se u rad, pogledaj onaj snimak kako dva igrača želje maltretiraju petoricu igrača Borca, ma zbog onakvog ponašanja ima krv da padne, a ne onako da nijemo gledaju šta se dešava, a onda i on, **** bi im ja majku za ono...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 apr 2010, 16:01

Schlager je napisao/la:A nece biti ni tih 30 000 ljudi na dvije utakmice jer ce se igrati radnim danima...bar u banjaluci nece biti vise od 7000-9000...a ni na Frbavici nece biti onakav spektakl kao sinoc,ono je neponovljivo,a posto je radni dan nece moci otputovati ni pola nasih navijaca od sinoc.
Ne budi siguran. Ako se uzvratna kup utakmica bude igrala u Sarajevu,biti će još luđe.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 16:03

VB 1987 je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Dovesti Stepanovića za trenera i Avduku za golmana, za početak.
Mislim da je trenutno najbolje rješenje Vlado Jagodić, golmana ne treba tražiti preko svijeta, maloprije sam spomenuo Marčetića, ako nije da bude prvi golman, a ono drugi može biti sigurno... e sada malo oko tog veznog reda, nije samo uprava dovodila igrače, ovaj Vukobratović ti je igrač kojeg je Marić izmislio, momak je došao u Borac a da godinu ipo dana nije uopšte igrao fudbal, dalje za Marka, pa on već skoro dvije sezone igra sa povredom leđa, nije se on povrijedio zimus nego to vuče odavno, ali je i takav igrao stalno, njegovo tjeranje je možda i najveća grška Marića, jer poznavajući Marka on bi igrao i sa jednom nogom, ali onda nebi bilo mjesta za Vukobratovića, to ti je priča o kojoj svi treba da se zamislimo, prošle sezone je klupa bila još tanja, jer su danas svi iskusniji za jednu polusezone i za jedan ciklus priprema u Antaliji...
A ja tebe pitam koji trener na ovim prostorima nema neke svoje igrace? I Baju su Lesinari pljuvali zbog toga pa je nama koji nismo u toj "navijackoj" prici bio dobar. Svaki od njih gleda da se malo opari i sa strane. To mi je razumljivo, posto rade u ovoj fudbalskoj "mocvari".

Marko vec duze vrijeme ima probleme sa ledjima i zar ne mislis da je bolje da vec jednom rijesi to, pa da ga imamo potpuno spremnog? Sa druge strane, moguce je da je Maricu taj Markanov problem bio dobar izgovor za dovodjenje Vukobratovica. Ali vec sam napisao da razumijem da i treneri pokusavaju da usicare nesto.

Uostalom, Uprava je ta koja je dovela do svega ovog, pa i do tjeranja Markica. Nista to bez glavesina ne bi moglo da prodje. Jedino sto ih moze oprati je rekonstrukcija stadiona!

Ponasate se kao da je Maric bog i batina u klubu. :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 18 apr 2010, 16:05

e sad nas mali Krajiski derbi :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 16:07

rudarprijedor je napisao/la:e sad nas mali Krajiski derbi :D
Охохо, ' & " ' " $ а " ' $ на & првенства? :lol:
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 16:08

Ne upadaj u raspravu! Rudar ce zaplatiti za sve ovo! :mrgreen:
Salim se. Baci koju o sastavu Rudara za srijedu, ima li suspenzija, povreda i slicno...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 16:10

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
A ja tebe pitam koji trener na ovim prostorima nema neke svoje igrace? I Baju su Lesinari pljuvali zbog toga pa je nama koji nismo u toj "navijackoj" prici bio dobar. Svaki od njih gleda da se malo opari i sa strane. To mi je razumljivo, posto rade u ovoj fudbalskoj "mocvari".

Marko vec duze vrijeme ima probleme sa ledjima i zar ne mislis da je bolje da vec jednom rijesi to, pa da ga imamo potpuno spremnog? Sa druge strane, moguce je da je Maricu taj Markanov problem bio dobar izgovor za dovodjenje Vukobratovica. Ali vec sam napisao da razumijem da i treneri pokusavaju da usicare nesto.

Uostalom, Uprava je ta koja je dovela do svega ovog, pa i do tjeranja Markica. Nista to bez glavesina ne bi moglo da prodje. Jedino sto ih moze oprati je rekonstrukcija stadiona!

Ponasate se kao da je Maric bog i batina u klubu. :mrgreen:
Zato sam i rekao da će najveći uspjeh ove sezone biti renoviranje stadiona, ostale priče su ispričane, trenera tjerati odmah, jer mi više ništa nećemo izgubiti, a i ne možemo izgubiti, kući sve čekamo levate tako da bi i bez trenera trebalo da pobijede davljenike, kup, je priča o kojoj će već naći neko rješenje, ali tu će najmanje zasluga imati trener...

Evo ja sada kažem, doživjeli smo dvije blamaže ,koliko puta si čuo da je trener izjavio da je on krivac i da preuzima odgovornost, koliko...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 16:14

Nadalje, pritisak na njega sa Zapada raste, svake utakmice on je sve veći, mogu ti reći da je sa njim više nezadovoljnih nego zadovoljnih... Pa i protiv Slavije je bila frka, neznam ko je napravio, ali zbog nje velika većina nije ni vidjela gol pa je asist pripisana Stančeskom, a asistirao je Stevanović...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 16:15

Da on kaze da je kriv ti bi ga zavolio? :mrgreen:
Maricu, ako citas ovo, kada izgubimo u Tuzli obavezno preuzmi krivicu na sebe! :mrgreen:

Salim se. Po meni Maric treba ostati do kraja sezone, pa onda da se sjedne i razmotri sta dalje. Ajde da se slozim sa tobom. Mada, ja bih to razgovorom i analizom, a ti vec spremio g.vnjivu motku za njega. :mrgreen:

EDIT: Na Istoku je drugacije misljenje. Velika vecina se "obraca" igracima. Rijetko ko spomene trenera. :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 16:18

Simpatizer je napisao/la:Da on kaze da je kriv ti bi ga zavolio? :mrgreen:
Maricu, ako citas ovo, kada izgubimo u Tuzli obavezno preuzmi krivicu na sebe! :mrgreen:

Salim se. Po meni Maric treba ostati do kraja sezone, pa onda da se sjedne i razmotri sta dalje. Ajde da se slozim sa tobom. Mada, ja bih to razgovorom i analizom, a ti vec spremio g.vnjivu motku za njega. :mrgreen:
Vidi, svaki trener treba da bude i psiholog, obzirom na stanje u fudbalu ovdje, trener treba da je veći psiholog negoli stručnjak, znači on mora da ih motiviše da izginu na terenu, znaš li ko je u tome bio najbolji u Borcu, Smileski, takav trener nama treba...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 16:24

Evo ti sada i klasičan primjer fudbalske neobrazovanosti, u 45 minutu u igru uvodi Bojića, igrača koji je dominantan u skok igri, znaš li šta je tu smiješno, fudbalski je nelogično uvoditi skakača, a da prije toga nisi ovladao terenom, znači da je njegova vizija u drugom poluvremenu bilo bunaranje pred željin gol, imali za to pojašnjenja...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 18 apr 2010, 16:28

Simpatizer je napisao/la:
Ne upadaj u raspravu! Rudar ce zaplatiti za sve ovo! :mrgreen:
Salim se. Baci koju o sastavu Rudara za srijedu, ima li suspenzija, povreda i slicno...
znaci tesko da cemo nesto izvuci..ne igra nam 3-4 standardna provotimca...ali nadam se super utakmici i naravno super atmosferi ne sumnjam da ce stadion biti fino popunjen... :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 apr 2010, 16:31

Slazem se da Maric nije trener za Borac,nikako!Ne svidja mi se njegov stil ni malo,njegova ravnodusnost i bezosjecajnost,njegovo sjedenje na klupi,umjesto da je kod linije da grmi na igrace da ih motivise,da ih tjera naprijed...Ali opet mislim da nije vrijeme za promjene sad u ovoj sezoni,da ga treba pustiti da odradi posao do kraja,a onda nogu u dupe!

Najbitniji zadatak za upravu je da ne rasprodaje igrace na kraju sezone,i da otkupi Stevanovica za stalno!Onda mozemo dalje...o pojacanjima.

Klupa je nama najslabiji dio tima...katastrofalni smo na tom frontu.
Treci put castimo

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 18 apr 2010, 16:35

Sad ce srijeda, kol'ko sam cekao ovu utakmicu u gostima....bicemo dobri pa cemo uzeti samo jedan bod :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 16:46

tatamata je napisao/la:Slazem se da Maric nije trener za Borac,nikako!Ne svidja mi se njegov stil ni malo,njegova ravnodusnost i bezosjecajnost,njegovo sjedenje na klupi,umjesto da je kod linije da grmi na igrace da ih motivise,da ih tjera naprijed...Ali opet mislim da nije vrijeme za promjene sad u ovoj sezoni,da ga treba pustiti da odradi posao do kraja,a onda nogu u dupe!

Najbitniji zadatak za upravu je da ne rasprodaje igrace na kraju sezone,i da otkupi Stevanovica za stalno!Onda mozemo dalje...o pojacanjima.

Klupa je nama najslabiji dio tima...katastrofalni smo na tom frontu.
Ma kada pogledaš relalno je upropatio najbolju Borčevu sezonu od 1990, znači opet vam kažem, pogledajte Široki, to će vam biti pokazatelj šta loš trener može da uradi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 apr 2010, 16:48

Schlager je napisao/la:Nase slabe tacke
1-trener
2-golman
3-vezni red
4-klupa
:D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 apr 2010, 17:03

VB 1987 je napisao/la:
Može i Jagodić, slažem se, a za Marčetića već ne, on nije kalibar kakav nama treba, treba nam neko jači, agresivniji.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.