the scouser je napisao/la:Onaj Lucasov pas me ubi.Ne zna loptu u for poslat' al' nikako,a dugu loptu imam ja bolju.Promasio je protiv Citya zicer glavom sa tri metra,al' je zato pogodio autogoclinu protiv Aston Ville samo takvu.
sto me nasmija
bez obzira koliko ja bio na rafinoj strani, mnogo toga kod njega mi se nikako ne sviđa, a najvise forsiranje lukasa, i mislim da je to jedan od razloga losih rezultata ove sezone, a evo i zasto, u formaciji 4231 prosle sezone alonso je bio mozak ekipe, iako meni nikad nije bio drag ali tek sam shvatio sta nam znaci kad je otisao, tacnije sta znaci kada igramo 4231 formaciju, sa gerrardom iza torresa, za razliku od nekih rafu ne krivim za odlazak alonsa, jer imam razloge zato, rafu krivim zato sto je nastavio igrati istu formaciju, tacnije sto je stavio debila lukasa na mjesto alonsa, znaci lukas bi trebao da bude mozak ekipe ali on jednostavno nije dovoljno dobar zato, on se moze truditi, trcati ko konj, ali to nam nije potrebno, jer imamo mascha, koji je sad prinuđen da bude organizator igre a on nije igrac koji to moze, tacnije to ne bi trebao biti njegov posao npr da je vratio gerrarda nazad, da organizira igru dosad bi imali dosta bolje rezultate, nemam nista protiv 4231 formacije jer smatram da je to odlicna formacija, pogotovo sad kada u ekipi imamo dva odlicna izlazna beka, ono sto nam je trebalo prosle sezone, pogotovo na poziciji desnog beka, znaci samo je trebalo da igramo u sledecoj formaciji
......................reina
johnson......carra......agger.....insua
............gerrard.......masch
benayoun.......kuyt...............riera
.............torres
ali ne rafa je morao forsirati lukasa, i naravno trebalo bi da imamo manje problema sa povredama, cini mi se da sam ovdje procitao da torres i gerrard zajedno nisu odigrali zadnjih 10 utakmica, ali prosle sezone su ih odigrali negdje oko 20 i opet smo bili daleko bolji