Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 05 dec 2009, 23:13

the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.
treba nam povreda lukasa :D
Phill Jackson je napisao/la:Ne dirajte Lucasa :D ,,danas je uz Gerrarda i Glena najbolji bio,,moze on kad hoce,,protiv Chelsea,Burnleya,Utd.,Evertona i Fulhama je dobar bio :roll:

Uglavnom za Babela je Dalglish ;)
salis se :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 23:15

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.
treba nam povreda lukasa :D
sto ne zelis sebi,nemoj ni drugom :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 23:18

Ne kazem da je sad extra igrac i tako to,,samo sam nabrojo tekme u kojima je dobar bio i dosta je napredovo u odnosu na proslu sezonu,,al vazno je da se Babel stalno brani iako svaku desetu tekmu normalno odigra
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 23:19

Phill Jackson je napisao/la:Ne kazem da je sad extra igrac i tako to,,samo sam nabrojo tekme u kojima je dobar bio i dosta je napredovo u odnosu na proslu sezonu,,al vazno je da se Babel stalno brani iako svaku desetu tekmu normalno odigra

jes al zato i igra u svakoj desetoj :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 dec 2009, 23:21

Onaj Lucasov pas me ubi.Ne zna loptu u for poslat' al' nikako,a dugu loptu imam ja bolju.Promasio je protiv Citya zicer glavom sa tri metra,al' je zato pogodio autogoclinu protiv Aston Ville samo takvu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 23:24

the scouser je napisao/la:Onaj Lucasov pas me ubi.Ne zna loptu u for poslat' al' nikako,a dugu loptu imam ja bolju.Promasio je protiv Citya zicer glavom sa tri metra,al' je zato pogodio autogoclinu protiv Aston Ville samo takvu.

a lik je vala peh na trecu....cini mi se da sam negdje procitala da su ameri jos jedan klub prodali,moracu to provjeriti :roll:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 23:29

reds_forever je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Ne kazem da je sad extra igrac i tako to,,samo sam nabrojo tekme u kojima je dobar bio i dosta je napredovo u odnosu na proslu sezonu,,al vazno je da se Babel stalno brani iako svaku desetu tekmu normalno odigra

jes al zato i igra u svakoj desetoj :mrgreen:
Lucas je kriv kad Reina primi go,Lucas je kriv sto nikog nema na gol liniji kod prekida,Lucas je kriv sto Benayoun ima potez viska,Lucas je kriv sto Babel ne zna primit loptu,,Lucas je kriv sto Kuyt nije sposoban prec igraca,,Lucas je kriv sto nam je budzet mizeran,,Lucas je kriv sto nam nisu svirali penal danas protiv Blackburna,pa protiv Tottenhama i Arsenala u kupu,,Lucas je takodje kriv sto smo 10-ak golova iz prekida primili,,Lucas je isto tako kriv za onaj balon koji nam je presudio protiv Sunderlanda,,sve u svemu Lucas je za sve kriv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 23:33

Phill Jackson je napisao/la:
Lucas je kriv kad Reina primi go,Lucas je kriv sto nikog nema na gol liniji kod prekida,Lucas je kriv sto Benayoun ima potez viska,Lucas je kriv sto Babel ne zna primit loptu,,Lucas je kriv sto Kuyt nije sposoban prec igraca,,Lucas je kriv sto nam je budzet mizeran,,Lucas je kriv sto nam nisu svirali penal danas protiv Blackburna,pa protiv Tottenhama i Arsenala u kupu,,Lucas je takodje kriv sto smo 10-ak golova iz prekida primili,,Lucas je isto tako kriv za onaj balon koji nam je presudio protiv Sunderlanda,,sve u svemu Lucas je za sve kriv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne znam za ostale ali ja lucasa krivim samo za njegove greske :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 23:35

reds_forever je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:

ne znam za ostale ali ja lucasa krivim samo za njegove greske :)
Meni je samo krivo sto svi imaju rjeci hvale za Babela a u nidje veze formi je vec godinu ipo i nesto se za Benayouna prica,a covjek ima 20 puta vise asistencija,golova i cega sve ne od njega

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 dec 2009, 00:02

the scouser je napisao/la:Onaj Lucasov pas me ubi.Ne zna loptu u for poslat' al' nikako,a dugu loptu imam ja bolju.Promasio je protiv Citya zicer glavom sa tri metra,al' je zato pogodio autogoclinu protiv Aston Ville samo takvu.
sto me nasmija :D

bez obzira koliko ja bio na rafinoj strani, mnogo toga kod njega mi se nikako ne sviđa, a najvise forsiranje lukasa, i mislim da je to jedan od razloga losih rezultata ove sezone, a evo i zasto, u formaciji 4231 prosle sezone alonso je bio mozak ekipe, iako meni nikad nije bio drag ali tek sam shvatio sta nam znaci kad je otisao, tacnije sta znaci kada igramo 4231 formaciju, sa gerrardom iza torresa, za razliku od nekih rafu ne krivim za odlazak alonsa, jer imam razloge zato, rafu krivim zato sto je nastavio igrati istu formaciju, tacnije sto je stavio debila lukasa na mjesto alonsa, znaci lukas bi trebao da bude mozak ekipe ali on jednostavno nije dovoljno dobar zato, on se moze truditi, trcati ko konj, ali to nam nije potrebno, jer imamo mascha, koji je sad prinuđen da bude organizator igre a on nije igrac koji to moze, tacnije to ne bi trebao biti njegov posao npr da je vratio gerrarda nazad, da organizira igru dosad bi imali dosta bolje rezultate, nemam nista protiv 4231 formacije jer smatram da je to odlicna formacija, pogotovo sad kada u ekipi imamo dva odlicna izlazna beka, ono sto nam je trebalo prosle sezone, pogotovo na poziciji desnog beka, znaci samo je trebalo da igramo u sledecoj formaciji
......................reina
johnson......carra......agger.....insua
............gerrard.......masch
benayoun.......kuyt...............riera
.............torres
ali ne rafa je morao forsirati lukasa, i naravno trebalo bi da imamo manje problema sa povredama, cini mi se da sam ovdje procitao da torres i gerrard zajedno nisu odigrali zadnjih 10 utakmica, ali prosle sezone su ih odigrali negdje oko 20 i opet smo bili daleko bolji
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 dec 2009, 08:56

Phill Jackson je napisao/la:Ne dirajte Lucasa :D ,,danas je uz Gerrarda i Glena najbolji bio,,moze on kad hoce,,protiv Chelsea,Burnleya,Utd.,Evertona i Fulhama je dobar bio :roll:

Uglavnom za Babela je Dalglish ;)
:mrgreen: :mrgreen: hahaha
majestic24 je napisao/la:

Ew scenarij koji vam slijedi...rafa ce prodati babela,voronina i lucasa i dobiti ce dodati 15 mill funti za pojacanje. od ti ce para kupiti davida villu,i poceti cete trpati u drugom dijelu sezone,al necete stici do prvog mjesta. Ostat cete 6 bodova iza uniteda i 2 iza chelsea-ja...
:D :D :D ako benitez nekoga bude prodavao onda ce to biti babel je benitez je "VELIKI TRENER" a ostavice voronina a sto se tice lucasa od toga nema nista ako ovako nastavi da ga forsira rafa onda ce lucas nakon sto se gerrard oprosti biti kapiten :D
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 dec 2009, 10:39

Ovako dalje ne može..... Jednostavno se nešto mora promijeniti

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 dec 2009, 10:47

@YNWA i ja non-stop govorim da je trebalo vratiti Gerrarda na prirodnu poziciju,a na mjesto iza Torresa ja bih stavio Babela,ali o tom po tom,Aquilani je doveden da bude kreator igre umjesto Xabija,tako da ostaje 4231,al' Rafa nesto kenja da ga cuva od povreda.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2009, 11:49

Buraz , ja Lucasa ni za sta ne krivim .. Nije on kriv sto igra ! A i Barceloni igra nekakav Buket ( Busquets ) pa ljudi dobijaju ... Trazite dlaku u jajetu dzaba .. Slazem se da se Gerrard trebao vratiti na sredinu , ali otom potom :mrgreen: Evo Aquilani od pocetka protiv Fiorentina , ali ko ce ga znati sa onim Benitezom :lol: I Torres najavljen ali s obzirom da utakmica nema smisla mislim kako ce na klupu 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 dec 2009, 12:25

Karim_Madrid je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Buraz , ja Lucasa ni za sta ne krivim .. Nije on kriv sto igra ! A i Barceloni igra nekakav Buket ( Busquets ) pa ljudi dobijaju ... Trazite dlaku u jajetu dzaba .. Slazem se da se Gerrard trebao vratiti na sredinu , ali otom potom :mrgreen: Evo Aquilani od pocetka protiv Fiorentina , ali ko ce ga znati sa onim Benitezom :lol: I Torres najavljen ali s obzirom da utakmica nema smisla mislim kako ce na klupu 8-)
ma Busguets je tata fudbala za Lucasa.Lucas nebi igrao u E.Cotpusu:lol: mislim nebi imao mijesta :mrgreen:
Jest tesko izgledat dobro u Barsi kad pozicija zadnjeg veznog i nije tolko vazna ko u Engleskoj,,od 90 minuta 70 je lopta u posjedu Barse..i budala zna kolko se teze i brze u Engleskoj igra

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2009, 12:57

Lucas je 3 puta bolji od Buketa ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 dec 2009, 12:58

Lucas treba bit' razigravac,kreator igre,a Busquets je ondje na poziciji destruktivca.Dvije razlicite price.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2009, 13:03

Lucas treba bit' razigravac,kreator igre,a Busquets je ondje na poziciji destruktivca.Dvije razlicite price
,,Bi trebao,,

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 dec 2009, 13:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Lucas je 3 puta bolji od Buketa ;)
Busquets je tata za lucasa :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 dec 2009, 13:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Lucas treba bit' razigravac,kreator igre,a Busquets je ondje na poziciji destruktivca.Dvije razlicite price
,,Bi trebao,,
On je hrabar pokusaj kreatora igre

I Busquets i Lucas su debili koji su greskom dospjeli u fudbal.Busquets doduse zbog oca,a Lucas samo jer je debil.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.