Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ma bolje ovako da nabijamo gol razliku,vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica.modric je napisao/la:Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce stvarno zanimljivo na kraju sezone..koga ce sad siroki zavalit za evropu...hem su odron od ekipe hem nema vise Slobode
...najvecu kvotu bih dao na zrinjski..hem su im bratski klub hem su blizu..zna se da oni moraju igrat EL...a i ovima iz mostara nece bit tesko potegnut do sirokog na tu jednu tekmu predkola EL...bratski klubovi,isti narod,malo nas je,moramo se pomagat,HNK,ugrozenost,preglasavanje..te fore

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kmeeeeeeeeeeanonimni je napisao/la:sretno !

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
staragarda je napisao/la:bit ce stvarno zanimljivo na kraju sezone..koga ce sad siroki zavalit za evropu...hem su odron od ekipe hem nema vise Slobode![]()
...najvecu kvotu bih dao na zrinjski..hem su im bratski klub hem su blizu..zna se da oni moraju igrat EL...a i ovima iz mostara nece bit tesko potegnut do sirokog na tu jednu tekmu predkola EL...bratski klubovi,isti narod,malo nas je,moramo se pomagat,HNK,ugrozenost,preglasavanje..te fore
![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mogu misliti dok ovo pišeš imaš leptiriće u stomaku, prava erupcija i vrhunac ti je kada ovo postaviš na forum. Kako vam nije jasno da je Široki ozbiljan klub i institucija!! Dolazi smjena generacija, već bi bili uvučeni neki igrači da rezultat nije ovako loš!! Financijski smo stabilniji od oba Sarajevska (slavna) premijerilgaša. Pojačanja će biti to je sigurno. EL niko ni ne očekuje, mada sam siguran da nam neće pobjeći! 8 kolo ide ti bi nas odma izbacivao , već 10 + godina nas ne mozete izbaciti. Evo vam prilike ako mislite da je Široki kanta za napucavanje , udružite se nedajte nam ni boda u sportskom kontekstu. Ne bih se želio spuštati na tvoj nivo tipa "vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica." Ali zato uvjek mogu baciti jedan dugiScooTeR je napisao/la:Ma bolje ovako da nabijamo gol razliku,vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica.modric je napisao/la:Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Utakmica odlična Široki nezasluženo poražen.
U ovom tekstu želim istaći nekorektnost sarajevskih medija koji nisu objavili da je autobus nogometaša NK Široki Brijeg pri povratku divljački napadnut blokovima i elementima i da su na povratku kući bili zadržani oko sat vremena dok je policija sastavila zapisnik o oštećenjima na autobusu.
Normalnim ljudima postavlja se pitanje treba li igrati ikako ovakvu ligu ??
U ovom tekstu želim istaći nekorektnost sarajevskih medija koji nisu objavili da je autobus nogometaša NK Široki Brijeg pri povratku divljački napadnut blokovima i elementima i da su na povratku kući bili zadržani oko sat vremena dok je policija sastavila zapisnik o oštećenjima na autobusu.
-
- Kontakt:
Zapitaj se sto li je bio napad ?ako je i bio .
Ako mislite da ne trebate igrati ovu ligu istupiš odmah...I izabereš ligu koju hoces da igraš...Skaut1 je napisao/la:Utakmica odlična Široki nezasluženo poražen.

::::SAMO ČELIK::::
- molotovljev
jel' to ti opravdavas napad na igrace,koji su ni krivi ni duzni .....boze dragi kakvih likova imaAboveTheLaw je napisao/la:Zapitaj se sto li je bio napad ?ako je i bio .

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne bih se slozio da nema potencijala u ovoj ekipi Sirokog. Rekao bih da nema vecih ljencuga u ligi od vasih igraca.Vagner sinoc sam (korak ispred Dupovca) dobi loptu na 30m i on umjesto da raspali sprint prema golu on salje loptu na drugu stranu.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma sve ovo stoji kako jest! I sami znate da niste ni vi cvjecke i da ste jedno 20 puta gori! Ipak protiv ovoga sam bio i nije se trebalo skandirati! Kamenovanje autobusa je vec debilno i svjesno uradjeno da naskodi i nama i vama! Nemaju igraci veze ni sa cim i ne treba da imaju, vracam se na samu utakmicu i ponovit cu ono sto sam rekao sinoc na nasoj temi, lijepo je gledati kad dodje ekipa na Kosevo koja igra fudbal a ne bunker i cigansku igru! Tekma odlicna Siroki davno dokazao da su ekipa vise nego jaka a sve ostalo sto se dogadja mimo terena je plod drzave i situacije u istoj, naravno drzave koju vi osporavate tako da ne znam sto vas iznenadjuje bilo sta, toga ce uvijek biti prvo sa vase strane pa onda dalje...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- HannahMontana
- Kontakt:
ma da su bili bolji prvo i nisu vala! Mozda prvih 15ak minuta! Bolji su jedino bili nakon naseg drugog gola pa skoro do kraja tekme, naravno nakon sto su se nasi svjesno povukli! Uglavnom vise nego zasluzena nasa pobjeda!
-
- Kontakt:
Post mi je izbrisan ,ako si uspio procitat ,nisam nas branio i mi to radimo ,samo meni ne pada na pamet likovat na to ,a kad mi to uradimo ,vratim se s utakmice upalim ss.ba forum ,kad 5 novih stranica na temi NK Širokog i skoro u svakom postu se govori "Ovo samo u vas na selu ima itd. "HannahMontana je napisao/la:Ma sve ovo stoji kako jest! I sami znate da niste ni vi cvjecke i da ste jedno 20 puta gori! Ipak protiv ovoga sam bio i nije se trebalo skandirati! Kamenovanje autobusa je vec debilno i svjesno uradjeno da naskodi i nama i vama! Nemaju igraci veze ni sa cim i ne treba da imaju, vracam se na samu utakmicu i ponovit cu ono sto sam rekao sinoc na nasoj temi, lijepo je gledati kad dodje ekipa na Kosevo koja igra fudbal a ne bunker i cigansku igru! Tekma odlicna Siroki davno dokazao da su ekipa vise nego jaka a sve ostalo sto se dogadja mimo terena je plod drzave i situacije u istoj, naravno drzave koju vi osporavate tako da ne znam sto vas iznenadjuje bilo sta, toga ce uvijek biti prvo sa vase strane pa onda dalje...
Sarajevo je dosta jako ove godine ,dogurali su u Europi daleko i time pokazali da oce da pehar pobjednika dode na Kosevo
Ne upadne li Sarajevo u neku vecu krizu ne vidim tko bi im ovo mogao uzet (dostatan im je samo kontinuitet pobjeda kući )
AKO JE PRIPADNIK ŠKRIPARA UBIO VEDRANA PULJICA,MI SUTRA GASIMO NAVIJACKU SKUPINU
bili su vala bolji i pocetkom drugog poluvremena do naseg drugog gola...treba biti iskren i reci da su u najmanju ruku bili ravnopravan protivnik citavu utakmicu..nismo imali niti mi neke sanse ..u prvom djelu samo dvije..u drugom vala nijednu osim gola i jos poluprilike neke..HannahMontana je napisao/la:ma da su bili bolji prvo i nisu vala! Mozda prvih 15ak minuta! Bolji su jedino bili nakon naseg drugog gola pa skoro do kraja tekme, naravno nakon sto su se nasi svjesno povukli! Uglavnom vise nego zasluzena nasa pobjeda!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HannahMontana
- Kontakt:
Pa rekao sam ja to druze, vec u 2-3 posta! Lijepo je da se tako izrazim kad dodje ekipa koja zna sta hoce koja ne parkira 10 igraca na 16rac i koja igra igru! Da su malo bili konkretniji imali su situacija za kontra napade brat bratu 2-3 gdje su mogli krunisati to u golove! Jbga nije to taj siroki od prije, al jos uvijek su itekako jaki i opasni, ili to igraju samo protiv nas tako! Ja opet kazem vise nego zasluzena nasa pobjeda!mma_hz je napisao/la:bili su vala bolji i pocetkom drugog poluvremena do naseg drugog gola...treba biti iskren i reci da su u najmanju ruku bili ravnopravan protivnik citavu utakmicu..nismo imali niti mi neke sanse ..u prvom djelu samo dvije..u drugom vala nijednu osim gola i jos poluprilike neke..HannahMontana je napisao/la:ma da su bili bolji prvo i nisu vala! Mozda prvih 15ak minuta! Bolji su jedino bili nakon naseg drugog gola pa skoro do kraja tekme, naravno nakon sto su se nasi svjesno povukli! Uglavnom vise nego zasluzena nasa pobjeda!
Stvarno mi je žao što ste izgubili, ali nisam impresioniran vašom igrom ali stvarno i iskreno ko je god gledao, ma nešto se dešava nemate igru nije to taj Široki ne znam šta tu ne štima nisam neki stručnjak. sarajevu da nije Husejnovića to bi bila prosječna ekipa az sredinu tabele, ali i on može igrati 1 poluvrijeme, već u drugom se nije frajer vidio kipti znoj iz njega dobra hrana u sarajevu čevapi i pečenje jbga. 

Majstor Karatea
Eh da nije Messi u Barsi,da nije Ronaldo u Realu...da nije Dzeko u Sitiju ..ehhh da nije ovo bilo bi ono ahhahaNikica je napisao/la:Stvarno mi je žao što ste izgubili, ali nisam impresioniran vašom igrom ali stvarno i iskreno ko je god gledao, ma nešto se dešava nemate igru nije to taj Široki ne znam šta tu ne štima nisam neki stručnjak. sarajevu da nije Husejnovića to bi bila prosječna ekipa az sredinu tabele, ali i on može igrati 1 poluvrijeme, već u drugom se nije frajer vidio kipti znoj iz njega dobra hrana u sarajevu čevapi i pečenje jbga.
FK SARAJEVO.
Ma nije messi samo barsa ima i fabregas ima i iniesta i xavi, tamo u cityu ima niz igrača, ali kažem da vama nije njega realno sredina tablice otprilike, ako ćemo biti realni nema tu kompaktnosti ekipe.mma_hz je napisao/la:Eh da nije Messi u Barsi,da nije Ronaldo u Realu...da nije Dzeko u Sitiju ..ehhh da nije ovo bilo bi ono ahhahaNikica je napisao/la:Stvarno mi je žao što ste izgubili, ali nisam impresioniran vašom igrom ali stvarno i iskreno ko je god gledao, ma nešto se dešava nemate igru nije to taj Široki ne znam šta tu ne štima nisam neki stručnjak. sarajevu da nije Husejnovića to bi bila prosječna ekipa az sredinu tabele, ali i on može igrati 1 poluvrijeme, već u drugom se nije frajer vidio kipti znoj iz njega dobra hrana u sarajevu čevapi i pečenje jbga.
Majstor Karatea
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, perodeformero i 15 gostiju.