Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
A Željo nikad nije pobjedio OlimpiC u historiji.lucif3R666 je napisao/la:armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
pa jest al sumnjam da bi sad , priznaj da je kvalitetniji u ovom trenutku olimpic ?bagrcavi je napisao/la:A Željo nikad nije pobjedio OlimpiC u historiji.lucif3R666 je napisao/la:armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Regoje ?bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?

Eto nek budu i Regoje i lede Muharemović pored Duljevića to je 3 igrača.Ja znam da bi ti volio da izgubi Željo, ali budi realan majku mu.Nismo mi aman zaman, ali smo sigurno kvalitetniji od Nijazovih vuCova.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
e kad je krenula sezona i zeljo upisao par pobijeda , govorilo se da ce izdominirat a niko nije govorio da je dobio lahak raspored a vidi sada ? ako nije mogao dobiti radnika , slaviju kako da dobije olimpica koja je najjaca gostujuca ekipa a dobro na grbavici se osjecaju kao kod kuce ... tradicija je na zeljinoj strani al...bagrcavi je napisao/la:Eto nek budu i Regoje i lede Muharemović pored Duljevića to je 3 igrača.Ja znam da bi ti volio da izgubi Željo, ali budi realan majku mu.Nismo mi aman zaman, ali smo sigurno kvalitetniji od Nijazovih vuCova.
Apsolutno je tvoja sramota sto mislis da ima istine, svaka ti cast kada vjerujes, lako je pitare izdominirati, od Banja Luke do Gradacca, a Amar je rjesio utakmicu sa Olimpicom tako sto im je trenera za Velez angazirao, a velez gostuje na Grbavici, to znaci da se nastavlja dominacija. Imas onaj brojac , a velika je vjerovatnost da ce ti i djeca djece u njega gledati, ti si u svakom slucaju favorit, za nesto...?lucif3R666 je napisao/la:armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Osim Duljevica?bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
Torlak, Smajic, Muharemovic, Regoje, Hamzic, Vidovic, Rizvanovic..

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Strasna je perspektiva pred ovim sto si naveo, otvaruju nove vidike, vjeruj u to.Mokroguz je napisao/la:Osim Duljevica?bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
Torlak, Smajic, Muharemovic, Regoje, Hamzic, Vidovic, Rizvanovic..
Eto i vi imate ekipu da se svakom od vas gaće tresu.Hasanović nije imao mjesto u Veležu kad se borio za goli opstanak a kod vas igra, imate 2-3 kvalitetna igrača i niste ništa jači od Olimpica!Na stranu da Olimpic ni sam nezna koja mu je svrha postojanja i funkcionisanja.bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
- Armageddon2012
- Kontakt:
svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.
druga svrha je da taj isti gazda pokuša na mladim igračima zarađivati na transferima...ovo drugo je sasvim legitimno i ok....klub bez navijača i ikakvih ambicija.
druga svrha je da taj isti gazda pokuša na mladim igračima zarađivati na transferima...ovo drugo je sasvim legitimno i ok....klub bez navijača i ikakvih ambicija.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Gazda je kupio hotel u Grčkoj, kako mahala priča, ne znam ima li sad vremena za Olimpic, ali eto imaju novu maskotu klubaArmageddon2012 je napisao/la:svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.

Grbavica naš je Hram!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da nije slučajno na azijskim kladionicama?Armageddon2012 je napisao/la:svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.
Inače, ovo je poznata Schlagerova teorija sa šumskog foruma, tako da nema nikakvog razloga da više iko sumnja da je Tahiti zapravo Schlager.
Ima li nekih drugih aktivnosti pod Manjačom osim raspredanja o čaršijsko-vatikanskim (čitaj sarajevsko-zapadnohercegovačkim) zavjerama i mešetarnenjima?
- Armageddon2012
- Kontakt:
vidim hordama zabranjuju nešto u gradačac..zar se može to,da zvijezda bez mup-a,fs bih i bilo koga drugog odokativno zabranjuje nekome dolazak?
ako može,onda će nama zabraniti sigurno
a to nam je sledeće gostovanje,nakon ovog sutra.

ako može,onda će nama zabraniti sigurno

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma smijesni su. Nista nece postic s tim. Ko je htio doci doci ce, zabranili ili dozvolili isto im ga dođeArmageddon2012 je napisao/la:vidim hordama zabranjuju nešto u gradačac..zar se može to,da zvijezda bez mup-a,fs bih i bilo koga drugog odokativno zabranjuje nekome dolazak?![]()
ako može,onda će nama zabraniti sigurno![]()
![]()

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Pitari smijesni, oni se nemaju cemu nadati, sa ovakvom ekipom i losim trenerom tesko da ce biti i prva pratilja.
Kako li ce se sad rasporedit da svaki narod ima svog predstavnika u Europi? 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Da ne zaboravim upitati poštenjačine iz Banja Luke kakva je bila tekma. Amargeddon posebno!!
Komentar, da mi da ocijenu na suđenje. Počinjete sa brukom. Kao što sam rekao ni jedna titula nije poštena, tako neće biti ni ova, ako je uzmete. Vidim malo se i rukometa igralo.

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
A cirkusa, pa da li je neko gledao ovo
Kakva krađa, nezapamćeno!

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Pablo11, riki46, Varijantas8 i 33 gosta.