Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

lucif3R666
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la lucif3R666 » 03 okt 2013, 14:53

armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 14:54

lucif3R666 je napisao/la:armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
A Željo nikad nije pobjedio OlimpiC u historiji.
DRUG NEBI TI PUNCA

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 03 okt 2013, 14:57

bagrcavi je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:armagedon govori istinu u nekim slucajevima , al ne bitno , nego zasto bas sad ode nedim pred utakmicu sa zeljom ? da nije dogovooreno zellji pobijeda pa se nedim nije slozio ?
A Željo nikad nije pobjedio OlimpiC u historiji.
pa jest al sumnjam da bi sad , priznaj da je kvalitetniji u ovom trenutku olimpic ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 15:00

Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 03 okt 2013, 15:02

bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
Regoje ? 8-)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 15:04

Eto nek budu i Regoje i lede Muharemović pored Duljevića to je 3 igrača.Ja znam da bi ti volio da izgubi Željo, ali budi realan majku mu.Nismo mi aman zaman, ali smo sigurno kvalitetniji od Nijazovih vuCova.
DRUG NEBI TI PUNCA

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 03 okt 2013, 15:13

bagrcavi je napisao/la:Eto nek budu i Regoje i lede Muharemović pored Duljevića to je 3 igrača.Ja znam da bi ti volio da izgubi Željo, ali budi realan majku mu.Nismo mi aman zaman, ali smo sigurno kvalitetniji od Nijazovih vuCova.
e kad je krenula sezona i zeljo upisao par pobijeda , govorilo se da ce izdominirat a niko nije govorio da je dobio lahak raspored a vidi sada ? ako nije mogao dobiti radnika , slaviju kako da dobije olimpica koja je najjaca gostujuca ekipa a dobro na grbavici se osjecaju kao kod kuce ... tradicija je na zeljinoj strani al...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2013, 15:25

Apsolutno je tvoja sramota sto mislis da ima istine, svaka ti cast kada vjerujes, lako je pitare izdominirati, od Banja Luke do Gradacca, a Amar je rjesio utakmicu sa Olimpicom tako sto im je trenera za Velez angazirao, a velez gostuje na Grbavici, to znaci da se nastavlja dominacija. Imas onaj brojac , a velika je vjerovatnost da ce ti i djeca djece u njega gledati, ti si u svakom slucaju favorit, za nesto...?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 okt 2013, 15:35

bagrcavi je napisao/la:Po čemu je kvalitetniji ? Navedi mi jednog igrača osim Duljevića da je nešto specijalno u Olimpicu ?
Osim Duljevica?
Torlak, Smajic, Muharemovic, Regoje, Hamzic, Vidovic, Rizvanovic.. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2013, 15:38

Mokroguz je napisao/la:
Osim Duljevica?
Torlak, Smajic, Muharemovic, Regoje, Hamzic, Vidovic, Rizvanovic.. :mrgreen:
Strasna je perspektiva pred ovim sto si naveo, otvaruju nove vidike, vjeruj u to.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 okt 2013, 15:50

Eto i vi imate ekipu da se svakom od vas gaće tresu.Hasanović nije imao mjesto u Veležu kad se borio za goli opstanak a kod vas igra, imate 2-3 kvalitetna igrača i niste ništa jači od Olimpica!Na stranu da Olimpic ni sam nezna koja mu je svrha postojanja i funkcionisanja.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 15:53

svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.

druga svrha je da taj isti gazda pokuša na mladim igračima zarađivati na transferima...ovo drugo je sasvim legitimno i ok....klub bez navijača i ikakvih ambicija.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 03 okt 2013, 16:01

Armageddon2012 je napisao/la:svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.

druga svrha je da taj isti gazda pokuša na mladim igračima zarađivati na transferima...ovo drugo je sasvim legitimno i ok....klub bez navijača i ikakvih ambicija.
Gazda je kupio hotel u Grčkoj, kako mahala priča, ne znam ima li sad vremena za Olimpic, ali eto imaju novu maskotu kluba :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 okt 2013, 01:57

Armageddon2012 je napisao/la:svrha postojanja olimpica je dvojaka...jedna je da gazda zarađuje pare na kladionici,tako da olimpic jako rijetko pobjeđuje kod kuće,bez obzira koliko je bolji od protivnika,a na strani jako teško gubi jer zaista ima odlične igrače za ovu ligu.

Da nije slučajno na azijskim kladionicama?

Inače, ovo je poznata Schlagerova teorija sa šumskog foruma, tako da nema nikakvog razloga da više iko sumnja da je Tahiti zapravo Schlager.

Ima li nekih drugih aktivnosti pod Manjačom osim raspredanja o čaršijsko-vatikanskim (čitaj sarajevsko-zapadnohercegovačkim) zavjerama i mešetarnenjima?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 04 okt 2013, 09:57

vidim hordama zabranjuju nešto u gradačac..zar se može to,da zvijezda bez mup-a,fs bih i bilo koga drugog odokativno zabranjuje nekome dolazak? :?

ako može,onda će nama zabraniti sigurno :lol: :lol:

a to nam je sledeće gostovanje,nakon ovog sutra.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 okt 2013, 10:17

Armageddon2012 je napisao/la:vidim hordama zabranjuju nešto u gradačac..zar se može to,da zvijezda bez mup-a,fs bih i bilo koga drugog odokativno zabranjuje nekome dolazak? :?

ako može,onda će nama zabraniti sigurno :lol: :lol:

a to nam je sledeće gostovanje,nakon ovog sutra.
Ma smijesni su. Nista nece postic s tim. Ko je htio doci doci ce, zabranili ili dozvolili isto im ga dođe ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 okt 2013, 17:26

Pitari smijesni, oni se nemaju cemu nadati, sa ovakvom ekipom i losim trenerom tesko da ce biti i prva pratilja.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 okt 2013, 17:32

Kako li ce se sad rasporedit da svaki narod ima svog predstavnika u Europi? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 okt 2013, 18:58

Da ne zaboravim upitati poštenjačine iz Banja Luke kakva je bila tekma. Amargeddon posebno!! :oops: Komentar, da mi da ocijenu na suđenje. Počinjete sa brukom. Kao što sam rekao ni jedna titula nije poštena, tako neće biti ni ova, ako je uzmete. Vidim malo se i rukometa igralo. :D :D :lol: :lol: :lol:
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 okt 2013, 19:09

A cirkusa, pa da li je neko gledao ovo :lol: Kakva krađa, nezapamćeno!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Pablo11, riki46, Varijantas8 i 33 gosta.