KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 00:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:nemoj tako za naletilica on je nas talent i nije jednom je dao 20 ja mislim da sam to negdje procitao... :D :D
Jest mozda u ulicnom basketu protiv tebe. :P :lol:
hahahahahaaha....znaci ovo mi je uljepsalo noc...cuj sta njemu naumpade u ovo doba u ulicnom basketu protiv barneya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 21 apr 2010, 00:32

STA reci sve se vidjelo ,Siroki je bio oslabljen ,ali ekipa vrijedna respekta ....
I ovako su nas namucili do poluvremena bilo i 10 razlike ,ali sta je tu je idemo dalje u borbi za drugu poziciju ....KOLO SRECE SE OKRECE ....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 apr 2010, 01:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:nemoj tako za naletilica on je nas talent i nije jednom je dao 20 ja mislim da sam to negdje procitao... :D :D
Jest mozda u ulicnom basketu protiv tebe. :P :lol:
hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: nisam jos igrao tako da nije :P :P
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 apr 2010, 01:16

Lazeeesss. :P pa moj neno barney je gubio od Naletilica u basketu nekad. Izgubiti od Naletilica one on one, priceless. :lol: :lol: :P
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 apr 2010, 01:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:Lazeeesss. :P pa moj neno barney je gubio od Naletilica u basketu nekad. Izgubiti od Naletilica one on one, priceless. :lol: :lol: :P
a jbga on u formi ja pušim, ležim ta ces... bitno da ja mogu tebe kad god hoces one on one kako rece :P :P on je veca klasa :D :D ali ne moj ljudima kvariti temu :D :D
19 - ђ - 11

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 21 apr 2010, 02:34

I nas, i nas ... 8-)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 apr 2010, 10:03

najgore je što se stalno psuje na tog naletilića,u nlb ligi je bio katastrofa,ali sad protiv bosne i protiv slobode sasvim solidan,čak dobar,nemojte bezze pričat,ako je čovjek ufuran ovo,ono to je druga stvar,ali mislim da je bolji igrač od petkovića,eno jučer ramljak katastrofa,planinić isto slab a na njih se ne žuga,kad usporedimo naletilića i petkovića,neletilić-puno bolja obrana,prodori prema košu isto bolji,čovjek isto dobar u skoku,a petković ima tek nešto malo bolji šut,i zna podvalit asist,eto...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 12:19

Dabar je napisao/la:najgore je što se stalno psuje na tog naletilića,u nlb ligi je bio katastrofa,ali sad protiv bosne i protiv slobode sasvim solidan,čak dobar,nemojte bezze pričat,ako je čovjek ufuran ovo,ono to je druga stvar,ali mislim da je bolji igrač od petkovića,eno jučer ramljak katastrofa,planinić isto slab a na njih se ne žuga,kad usporedimo naletilića i petkovića,neletilić-puno bolja obrana,prodori prema košu isto bolji,čovjek isto dobar u skoku,a petković ima tek nešto malo bolji šut,i zna podvalit asist,eto...
decko fulao si temu :D :D :D :D :D ......

Ostalo je samo ime.....

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 21 apr 2010, 13:34

neno#4 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:najgore je što se stalno psuje na tog naletilića,u nlb ligi je bio katastrofa,ali sad protiv bosne i protiv slobode sasvim solidan,čak dobar,nemojte bezze pričat,ako je čovjek ufuran ovo,ono to je druga stvar,ali mislim da je bolji igrač od petkovića,eno jučer ramljak katastrofa,planinić isto slab a na njih se ne žuga,kad usporedimo naletilića i petkovića,neletilić-puno bolja obrana,prodori prema košu isto bolji,čovjek isto dobar u skoku,a petković ima tek nešto malo bolji šut,i zna podvalit asist,eto...
Nije mu prvi put. Voli on tako.... s vremena na vrijeme (meteoropat).

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 apr 2010, 14:27

Pašalić je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Nije mu prvi put. Voli on tako.... s vremena na vrijeme (meteoropat).
sorry vidio sam da se piše o Naletiliću,nisam se obazirao da je tema KK Bosna pa sam dodao i ja svoje mišljenje....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 apr 2010, 18:12

Ka ovom mirnom mladiću trebali bi gledati i drugi igrači slavnih imena, pa bi kockanje se javnim optužbama možda bilo i nepotrebno, a uzroci poraza tražili u segmentima igre ili kvaliteti protivnika. Vjerovatno bi i navijači bili sretniji, a dvorana punija, jer svako više voli vidjeti jednog Đurasovića kako grize na parketu, nego Jordana koji se ispucava i zbija šale na minutama odmora. Možda je i vrijeme da u Hamze Hume 2 shvate to?

Ovo mi lici ko javna prozivka Felixa Kojadinovica :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 apr 2010, 20:43

TaRgEt_ je napisao/la:Ka ovom mirnom mladiću trebali bi gledati i drugi igrači slavnih imena, pa bi kockanje se javnim optužbama možda bilo i nepotrebno, a uzroci poraza tražili u segmentima igre ili kvaliteti protivnika. Vjerovatno bi i navijači bili sretniji, a dvorana punija, jer svako više voli vidjeti jednog Đurasovića kako grize na parketu, nego Jordana koji se ispucava i zbija šale na minutama odmora. Možda je i vrijeme da u Hamze Hume 2 shvate to?

Ovo mi lici ko javna prozivka Felixa Kojadinovica :)
kao prozivka svima njima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 20:44

@Dabar, ma nista samo ti to ja malo :D :D :D :D :D :D

ma kakav barney moj fidelis, eto kad ga je naletilic razbio sta tek onda da je igrao sa stembom koji je bio u kafani citavu noc, pa raznio bi ga :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 apr 2010, 21:58

neno#4 je napisao/la:@Dabar, ma nista samo ti to ja malo :D :D :D :D :D :D

ma kakav barney moj fidelis, eto kad ga je naletilic razbio sta tek onda da je igrao sa stembom koji je bio u kafani citavu noc, pa raznio bi ga :D :D :D :D :D
nemojte kvariti temu bzvze :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 apr 2010, 22:16

Velić: U Sarajevu možemo igrati i bez Mejsona
U taboru lidera i aktuelnog prvaka nisu previše tugovali
Autor: D. K.22.04.2010. 10:00

Velić: Isprobavao taktičke zamisli
Foto: I. Šebalj
Široki TT kabeli dobro je otvorio derbi 8. kola Lige 6 protiv Bosne ASA BH Telecoma, ali su domaći košarkaši, kojima je utakmica bila od velike važnosti, spretno i sretno slavili sa 85:75. Ipak, u taboru lidera i aktuelnog prvaka nisu previše tugovali, jer su, praktično, osigurali prvo mjesto uoči plej-ofa.

- Napravio sam neke rokade, jer je za to bila prava prilika. Pokušao sam sa Ivanom Ramljakom na pleju, što on može odigrati, ali se ovog puta nije najbolje snašao. Forsirali smo zonu i još neke taktičke zamisli.

Mene veseli pristup igrača u utakmici koja za nas nije imala nikakvu važnost, ali su oni željeli tu pobjedu. I još nešto, pokazali smo da i bez Čestera Mejsona (Chester Mason) možemo igrati u Sarajevu - rekao je trener Širokog Ivan Velić, koji nije želio komentirati suđenje, ali je izraz lica, zapravo, dao odgovor.

Objektivno, "Studenti" su imali pomoć, prema svim parametrima, najboljeg trija u državi (Zurapović, Bojanić, Obradović).
Za one koji su rekli da je skoro pa Bosna pokradena u derbiju članak iz sarajevskih novina sa najvećom nakladom u državi . Toliko o tekmi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 23 apr 2010, 10:15

kksiroki je napisao/la:

Široki TT kabeli dobro je otvorio derbi 8. kola Lige 6 protiv Bosne ASA BH Telecoma, ali su domaći košarkaši, kojima je utakmica bila od velike važnosti, spretno i sretno slavili sa 85:75. Ipak, u taboru lidera i aktuelnog prvaka nisu previše tugovali, jer su, praktično, osigurali prvo mjesto uoči plej-ofa.

- Napravio sam neke rokade, jer je za to bila prava prilika. Pokušao sam sa Ivanom Ramljakom na pleju, što on može odigrati, ali se ovog puta nije najbolje snašao. Forsirali smo zonu i još neke taktičke zamisli.

Mene veseli pristup igrača u utakmici koja za nas nije imala nikakvu važnost, ali su oni željeli tu pobjedu. I još nešto, pokazali smo da i bez Čestera Mejsona (Chester Mason) možemo igrati u Sarajevu - rekao je trener Širokog Ivan Velić, koji nije želio komentirati suđenje, ali je izraz lica, zapravo, dao odgovor.

Objektivno, "Studenti" su imali pomoć, prema svim parametrima, najboljeg trija u državi (Zurapović, Bojanić, Obradović).
Za one koji su rekli da je skoro pa Bosna pokradena u derbiju članak iz sarajevskih novina sa najvećom nakladom u državi . Toliko o tekmi .
.... medij čiji su vlasnik kao i uređivačka politika malo "podivljali" otkako je dotična persona zaplovila političkim vodama. Tako da znaš da se u tim novinama piše kako je k...u glavnog bossa ćeif (od politike pa do sporta). Taj medij je "objektivan" (bio i ostao)u okvirima dnevnopolitičkih potreba političkih opcija koje je podržavao ili sada podržava. Jedina razlika, kao što rekoh, je što čovjek sada radi i piše za sebe. Znači objektivnost im je = 0.
P.s. Omjer 4/1 za vas pokazuje koliko ste nadmoćni ove sezone, ako smo vas jednu uzeli pa vam toliko krivo, e jbg onda.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 apr 2010, 14:04

Samo nek otjeraju onog manekena Milosevica i sve ce biti u redu, fakat od kada smo njega doveli smo ko ograjisali. Jednom nas ispali i nije mu dosta. Jovanovica ostaviti da sluzi klubu do kraja zivota jer je dobio toliko para da nikakvih radom ne moze otplatiti dug.
Bozo je igrac koji grize i trazi svoje minute i dobit ce ih.
Cuva Bog Zelju svog!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 apr 2010, 16:06

Pašalić je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

.... medij čiji su vlasnik kao i uređivačka politika malo "podivljali" otkako je dotična persona zaplovila političkim vodama. Tako da znaš da se u tim novinama piše kako je k...u glavnog bossa ćeif (od politike pa do sporta). Taj medij je "objektivan" (bio i ostao)u okvirima dnevnopolitičkih potreba političkih opcija koje je podržavao ili sada podržava. Jedina razlika, kao što rekoh, je što čovjek sada radi i piše za sebe. Znači objektivnost im je = 0.
P.s. Omjer 4/1 za vas pokazuje koliko ste nadmoćni ove sezone, ako smo vas jednu uzeli pa vam toliko krivo, e jbg onda.
Ja volim pobijediti na terminu a kamoli KKB ali mi nikada nije manje krivo bilo zbog poraza nego sam ja osobno htio da samo ljudi kažu " suci su vas povalili i to je to " ja bi čestitao na pobjedi svima jer volim da je KKB u finalu nego igosi . Samo toliko .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 23 apr 2010, 16:22

Objektivno, "Studenti" su imali pomoć, prema svim parametrima, najboljeg trija u državi (Zurapović, Bojanić, Obradović).[/quote]
Za one koji su rekli da je skoro pa Bosna pokradena u derbiju članak iz sarajevskih novina sa najvećom nakladom u državi . Toliko o tekmi .[/quote]
P.s. Omjer 4/1 za vas pokazuje koliko ste nadmoćni ove sezone, ako smo vas jednu uzeli pa vam toliko krivo, e jbg onda.[/quote]
Ja volim pobijediti na terminu a kamoli KKB ali mi nikada nije manje krivo bilo zbog poraza nego sam ja osobno htio da samo ljudi kažu " suci su vas povalili i to je to " ja bi čestitao na pobjedi svima jer volim da je KKB u finalu nego igosi . Samo toliko .[/quote]

Prijatelju nisu suci bili na strani KK Bosne koliko vaši nisu grizli.Bilo je tu nekih neshvatljivih odluka i na jednoj i na drugoj strani.Jedna stvar mora da vas brine a to je da ste bez Mejsona slabiji i za 30%.
Grgat je preopterećen za svoje godine i teško se može nositi sa iole boljim centrom.Da je kojim slučajem mali Avdić sa svojom brzinom i skočnosti imalo kvalitetniji košarkaš nogo što jeste Grgat bi mogao svirat nekoj stvari.
Ne kažem da je on loš košarkaš nego da je njegovo vrijeme prošlo a Mejson mu puno olakšava posao sa ofanzivnim i defanzivnim skokovima.
Nego ako Mejson ide na kraju sezone tražite vi njemu odmah zamjenu mada mislim da je to nemoguća misija.Jednom se za tako malo para kupi takav igrač!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 23 apr 2010, 18:55

Ja volim pobijediti na terminu a kamoli KKB ali mi nikada nije manje krivo bilo zbog poraza nego sam ja osobno htio da samo ljudi kažu " suci su vas povalili i to je to " ja bi čestitao na pobjedi svima jer volim da je KKB u finalu nego igosi . Samo toliko .[/quote]

Bosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše? ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, InatSilniBosanski, JHam, Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.