Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....Mandrak je napisao/la:Šta vam je veležovci? samo spamate ovu temu.Ne poredite Želju sa Veležom -ne ofirajte se bezveze.Porede li englezi Arsenal sa Blackburnom? zna se vrlo dobro ko je ko u bh. fudbalu.Zna se vrlo dobro da je Željo najveci bh tim svih vremena,prema tome svaka prica je suvišna.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa od kad treba da se gleda?derby county je napisao/la:Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....Mandrak je napisao/la:Šta vam je veležovci? samo spamate ovu temu.Ne poredite Želju sa Veležom -ne ofirajte se bezveze.Porede li englezi Arsenal sa Blackburnom? zna se vrlo dobro ko je ko u bh. fudbalu.Zna se vrlo dobro da je Željo najveci bh tim svih vremena,prema tome svaka prica je suvišna.
zeljo je zeljo neki ne mogu da skontaju
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Čuj Željo je Željo.
Pa i naši Rođeni su Rođeni.

kako ces ba porediti jedan velez sa zeljo idi se lijeci kolega ba bacate seStone Island je napisao/la:Čuj Željo je Željo.![]()
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
-
- Kontakt:
Pa ne znam, ako si 87 godiste tebi je ovaj period relevantan, a ako si malo stariji trebao bi znati da su neke stvari nekad malo vise vrijedile, a ako cemo po tome onda sad vrijedi najvise Mladost (Listica) - tj Siroki Brijeg, sto ja nikako ne mogu da priznam......niccolo je napisao/la:pa od kad treba da se gleda?derby county je napisao/la:Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....Mandrak je napisao/la:Šta vam je veležovci? samo spamate ovu temu.Ne poredite Želju sa Veležom -ne ofirajte se bezveze.Porede li englezi Arsenal sa Blackburnom? zna se vrlo dobro ko je ko u bh. fudbalu.Zna se vrlo dobro da je Željo najveci bh tim svih vremena,prema tome svaka prica je suvišna.
- Stone Island
- Kontakt:
Idi gledaj Manchester jado jedan.MT87TM je napisao/la:kako ces ba porediti jedan velez sa zeljo idi se lijeci kolega ba bacate seStone Island je napisao/la:Čuj Željo je Željo.![]()
pa i ManUtd su zeljeznicari, sto ih nebi gledao?? 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....[/quote]
pa od kad treba da se gleda?[/quote]
Pa ne znam, ako si 87 godiste tebi je ovaj period relevantan, a ako si malo stariji trebao bi znati da su neke stvari nekad malo vise vrijedile, a ako cemo po tome onda sad vrijedi najvise Mladost (Listica) - tj Siroki Brijeg, sto ja nikako ne mogu da priznam......[/quote]
ovo je Bosna i Hercegovina brate moj, nije jugoslavija. najveci BIH tim je Željo... titule, kup , evropa. sve kad se sabere i oduzme željo je najuspjesniji od svih bih klubova, sa najvise navijaca u citavoj drzavi. znaci Željo je vrh.
pa od kad treba da se gleda?[/quote]
Pa ne znam, ako si 87 godiste tebi je ovaj period relevantan, a ako si malo stariji trebao bi znati da su neke stvari nekad malo vise vrijedile, a ako cemo po tome onda sad vrijedi najvise Mladost (Listica) - tj Siroki Brijeg, sto ja nikako ne mogu da priznam......[/quote]
ovo je Bosna i Hercegovina brate moj, nije jugoslavija. najveci BIH tim je Željo... titule, kup , evropa. sve kad se sabere i oduzme željo je najuspjesniji od svih bih klubova, sa najvise navijaca u citavoj drzavi. znaci Željo je vrh.
-
- Kontakt:
pa od kad treba da se gleda?[/quote]niccolo je napisao/la:Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....
ovo je Bosna i Hercegovina brate moj, nije jugoslavija. najveci BIH tim je Željo... titule, kup , evropa. sve kad se sabere i oduzme željo je najuspjesniji od svih bih klubova, sa najvise navijaca u citavoj drzavi. znaci Željo je vrh.[/quote]
E onda su strasne ekipe Zrinjski, Siroki.....koji nisu postojali prije rata..........
jbg tako je kako je. zato jarane prestani razmisljati o proslosti i bivsoj drzavi. mi se sve fol ku...mo njima a oni osvajaju titule i igraju evropske utakmice.
Koliko ono velez ima titula prvenstva? Gledaj ako hoces od prije nove ere, pregledaj sve podatke pa mi javi.
drug je napisao/la:Koliko ono velez ima titula prvenstva? Gledaj ako hoces od prije nove ere, pregledaj sve podatke pa mi javi.

sta je s oficijalnom stranicom....kad je misle zavrsit..

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Ti si stvarno upucen i objektivan si jel de? Pogotovo citam ovaj dio iz sad vec daleke proslosti, velez je u BiH uvjek bio treci klub iza Zelje i Sarajeva(ovo ce ti potvrditi sve i jedan stari navijac iole objektivan), u to vrijeme je cijela Hercegovina bila uz velez a da ne pricam da ste bili i Titov omiljeni klub tako da ste odavno izgubili predznak RADNICKI klub koji ste u pocetku i imali i presaltali se na rezimski, bez obzira na takve stvari velez je bio i dalje simpaticna ekipa velikom broju ljudi sirom BiH i imali su par jako dobrih sezona iza sebe! Bez namjere da umanjim nekadsnje velezove uspjehe Zeljo ima samo jednog konkurenta Sarajevo, nije mi mrsko sto ste se digli iz mrtvih, nit ste mi dragi nit mrski al popustite malo, glumite veceg katolika od papederby county je napisao/la:Ako gledas od 95 mozda i jeste, ali sve do tad tesko momcino, teskoo.....Mandrak je napisao/la:Šta vam je veležovci? samo spamate ovu temu.Ne poredite Želju sa Veležom -ne ofirajte se bezveze.Porede li englezi Arsenal sa Blackburnom? zna se vrlo dobro ko je ko u bh. fudbalu.Zna se vrlo dobro da je Željo najveci bh tim svih vremena,prema tome svaka prica je suvišna.

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Molim Manijake da se ne obaziru na ove pametnjakovice sto pametuju bez potrebe ...Prosli smo vas u kupu i to je to opet kad dodzete sad dobicete po usima i vozdra
Forza ZELJO
Forza ZELJO
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Tako je Forza Zeljo......opet cemo ih tresnuti hehehe....ST-57 Ciciban je napisao/la:Molim Manijake da se ne obaziru na ove pametnjakovice sto pametuju bez potrebe ...Prosli smo vas u kupu i to je to opet kad dodzete sad dobicete po usima i vozdra
Forza ZELJO
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!
Željo i Velež Prijateljski klubovi.
Uvijek sam cijenio Rođene i želim im dobrodošlicu u grad Sarajevo.
Očekujem dobru utakmicu i pobjedu Želje i nadam se da ću stići to sve pogledati uživo.

Uvijek sam cijenio Rođene i želim im dobrodošlicu u grad Sarajevo.
Očekujem dobru utakmicu i pobjedu Želje i nadam se da ću stići to sve pogledati uživo.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Stone Island
- Kontakt:
Pa smo baš radi toga pokradeni u dva slučaja ? I to zbog (Titovog) Hajduka i Crvene Zvezde ?ekom je napisao/la: Ti si stvarno upucen i objektivan si jel de? Pogotovo citam ovaj dio iz sad vec daleke proslosti, velez je u BiH uvjek bio treci klub iza Zelje i Sarajeva(ovo ce ti potvrditi sve i jedan stari navijac iole objektivan), u to vrijeme je cijela Hercegovina bila uz velez a da ne pricam da ste bili i Titov omiljeni klub tako da ste odavno izgubili predznak RADNICKI klub koji ste u pocetku i imali i presaltali se na rezimski, bez obzira na takve stvari velez je bio i dalje simpaticna ekipa velikom broju ljudi sirom BiH i imali su par jako dobrih sezona iza sebe! Bez namjere da umanjim nekadsnje velezove uspjehe Zeljo ima samo jednog konkurenta Sarajevo, nije mi mrsko sto ste se digli iz mrtvih, nit ste mi dragi nit mrski al popustite malo, glumite veceg katolika od pape
Režimski ? Pa Velež je osnovan 1922.godine s idejom koja je bila tada skoro pa nemoguća dok su Sarajevo,Zvezda,Partizan,Čelik i ostali osnovani od strane tih ideologa tek nakon oslobođenja zemlje i uspostavljanja vlasti Komunističke Partije.
Par jako dobrih sezona ? To kaže neko ko navija za ekipu koja je više igrala u drugoj ligi Jugoslavije nego mi.Mi smo u Prvoj ligi bili oko povezano 40 godina dok vama druga liga nije bila baš stran pojam.Mi smo većinom bili u vrhu,rijetko kad smo bili u borbi za opstanak za razliku od tvog kluba koji je i dosta puta ispao.Bili viceprvaci nekoliko puta,jesenji prvaci,uvijek tik uz veliku četvorku sa Vojvodinom i Sarajevom ali nađe se klošar sarajevski da mi objasni da smo imali par dobrih sezona.

Ja samo ne mogu da vjerujem kakvih neznalica ovdje ima,pa jadni ne bili bolje vam je da ne pišete nikako već da lupate svakakve gluposti.
Glumite većeg katolika od pape ? Administracija,može li se kakva tema otvoriti za forumske bisere ?
Zamolio bih sve Rođene da se ne javljaju više na ovu temu povodom ovakvih rasprava.
- samir_tm87
- Kontakt:
Stone Island je napisao/la:Pa smo baš radi toga pokradeni u dva slučaja ? I to zbog (Titovog) Hajduka i Crvene Zvezde ?ekom je napisao/la: Ti si stvarno upucen i objektivan si jel de? Pogotovo citam ovaj dio iz sad vec daleke proslosti, velez je u BiH uvjek bio treci klub iza Zelje i Sarajeva(ovo ce ti potvrditi sve i jedan stari navijac iole objektivan), u to vrijeme je cijela Hercegovina bila uz velez a da ne pricam da ste bili i Titov omiljeni klub tako da ste odavno izgubili predznak RADNICKI klub koji ste u pocetku i imali i presaltali se na rezimski, bez obzira na takve stvari velez je bio i dalje simpaticna ekipa velikom broju ljudi sirom BiH i imali su par jako dobrih sezona iza sebe! Bez namjere da umanjim nekadsnje velezove uspjehe Zeljo ima samo jednog konkurenta Sarajevo, nije mi mrsko sto ste se digli iz mrtvih, nit ste mi dragi nit mrski al popustite malo, glumite veceg katolika od pape
Režimski ? Pa Velež je osnovan 1922.godine s idejom koja je bila tada skoro pa nemoguća dok su Sarajevo,Zvezda,Partizan,Čelik i ostali osnovani od strane tih ideologa tek nakon oslobođenja zemlje i uspostavljanja vlasti Komunističke Partije.
Par jako dobrih sezona ? To kaže neko ko navija za ekipu koja je više igrala u drugoj ligi Jugoslavije nego mi.Mi smo u Prvoj ligi bili oko povezano 40 godina dok vama druga liga nije bila baš stran pojam.Mi smo većinom bili u vrhu,rijetko kad smo bili u borbi za opstanak za razliku od tvog kluba koji je i dosta puta ispao.Bili viceprvaci nekoliko puta,jesenji prvaci,uvijek tik uz veliku četvorku sa Vojvodinom i Sarajevom ali nađe se klošar sarajevski da mi objasni da smo imali par dobrih sezona.![]()
Ja samo ne mogu da vjerujem kakvih neznalica ovdje ima,pa jadni ne bili bolje vam je da ne pišete nikako već da lupate svakakve gluposti.
Glumite većeg katolika od pape ? Administracija,može li se kakva tema otvoriti za forumske bisere ?
Zamolio bih sve Rođene da se ne javljaju više na ovu temu povodom ovakvih rasprava.
AJ OBJASNI KOJE SU TO GODINE , KAD SU OSNIVANI TI KLUBOVI JER KOLIKO JA ZNAM , A ZNAM DOBRO , A SMATRAM DA SI TI MISLIO DA JE ZELJO POD TO OSTALI
ZELJO JE OSNOVAN 1921 GODINE!!
- Stone Island
- Kontakt:
Da sam na Želju mislio napisao bih jer sam vjerovao ti ili ne,na Željinoj temi ostavio taj post.
Prema tim godinama osnivanja može se zaključiti koji su režimski klubovi.
Dok je Velež 23.godine ranije osnovan.
I ovaj iznad kaže Velež režimski.Eto mu pameti.
Prema tim godinama osnivanja može se zaključiti koji su režimski klubovi.
Dok je Velež 23.godine ranije osnovan.

I ovaj iznad kaže Velež režimski.Eto mu pameti.
Trenutno korisnika/ca: knoa, rimljanin90 i 50 gostiju.