English Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Torres_9
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Torres_9 » 29 jul 2025, 01:35

Joj kobaja, fkt inteligentni kao africka plemena :rol: :rol:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 jul 2025, 05:08

Goretzka majmunčino, nađi posla stvore retardirani, prođe ti život u pravljenju novih profila na forumu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2025, 08:52

Manijakdokraja9 je napisao/la:
29 jul 2025, 00:41
Fuerza je napisao/la:
29 jul 2025, 00:35
Jbt kako pokušavaju na silu da kreiraju neku svoju priču. Čuj navijači Liverpoola bijesni zbog nečega. Jedno je jasno, dolazak Wirtza u Liverpool a ne u Bayern je jednog forumaša ovdje doveo i on sad ne zna šta će od sebe i pokušava da svaki transfer Liverpoola omalovaži. Sad se potrefilo da Diaz ide u Bayern i on stvarno misli da su Liverpoolu nešto vratili. Evo ja sam jedan od rijetkih koji je branio Diaza, a koliki je nosilac igre bio najbolje možete vidjeti po postovima većine forumaša na Liverpoolovoj temi. Mislim da se nije odigrala utakmica a da ga neko nije tjerao u Barcelonu.
Upravo tako, totalno zamjenjiv igrac. Liverpul da ga je htio zadrzati mogao je, a sve sto su trebali je dati mu bolji ugovor koji su mu obecavali zadnjih godinu i po. Njemu ce uskoro 29 godina i razumljivo je da hoce da zaradi neku lovu i nek ide, Liverpulu da je bio bitan dobio bi ugovor.
Report: Liverpool made two attempts to extend Luis Diaz before sale to Bayern Munich

Liverpool site This is Anfield compiled a few reports indicating that Liverpool FC actually attempted to extend the contract of Luis Diaz before ultimately selling him to Bayern Munich

Liverpool had made two attempts to extend Luis Diaz’s contract before he agreed a £65.6 million transfer to Bayern Munich this summer. The 28-year-old saw Liverpool and Bayern Munich formally agree a deal to see the Colombian swap Anfield for the Allianz Arena on Sunday, with an offer of €75 million (£65.6m) accepted. However, The Times’ Paul Joyce, among others, have since reported that Liverpool made two failed attempts to extend Diaz’s contract.

“It is understood there was an insurmountable gap between the offers pitched by Liverpool and the demands made by Diaz’s agent,” Joyce explained.

The Echo’s Paul Gorst, meanwhile, adds that there had “been no rush on discussions” from the club’s side and that “stance led to frustration inside Diaz’s camp.” The 28-year-old had two years left on his contract at Anfield, which saw him earn around £140,000 per week, considerably more than the £55,000 previously claimed. For comparison, the likes of Dominik Szoboszlai, Alexis Mac Allister, Darwin Nunez, Cody Gakpo and Federico Chiesa are believed to be in a similar bracket.
:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jul 2025, 10:07

Fuerza je napisao/la:
29 jul 2025, 00:35
Jbt kako pokušavaju na silu da kreiraju neku svoju priču. Čuj navijači Liverpoola bijesni zbog nečega. Jedno je jasno, dolazak Wirtza u Liverpool a ne u Bayern je jednog forumaša ovdje doveo i on sad ne zna šta će od sebe i pokušava da svaki transfer Liverpoola omalovaži. Sad se potrefilo da Diaz ide u Bayern i on stvarno misli da su Liverpoolu nešto vratili. Evo ja sam jedan od rijetkih koji je branio Diaza, a koliki je nosilac igre bio najbolje možete vidjeti po postovima većine forumaša na Liverpoolovoj temi. Mislim da se nije odigrala utakmica a da ga neko nije tjerao u Barcelonu.
A mood kod nas zbog odlaska Diaza:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.