Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

MoR
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MoR » 20 sep 2013, 14:50

nerkolfc je napisao/la:
MoR je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Kad je mogao smaknuti nogu , on ju je vratio nazad i pri padu je Coutinhu kost ostetila mišić na ruci i zbog toga mora na operaciju neku -
Meni to više po ovom gifu izgleda da je Coutinho išao skočiti i pasti prije bilo kakvog kontakta. Uglavnom, tvrditi da ga je Williams ovdje povrijedio je van svake pameti, prije da je ovaj nesrećnik od 25 kila dajvom sam sebi složio povredu.
Trebo ga je pustiti da se baci u stilu A. Younga i sad bi imali zdravog Coutinha , a ne ovako vratiti nogu nazad bez ikakve sanse da dodirne loptu .
Pa da Coutinho nije reagovao u stilu Younga, mogao je i proći bez ikakvih problema. Uglavnom smijurija ...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 sep 2013, 14:54

A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 sep 2013, 14:58

Williams je sa svojim podignutim koljenom neoprezno usao u start tako da je zuti i bez kontakta,kojeg je kasnije bilo jer je Coutinho dobio po mudima,potpuno opravdan.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 sep 2013, 14:59

nerkolfc je napisao/la:A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .
Ma nije trebao skakati, trebao je pustiti da ga Williams liši djece za cijeli život :roll: :mrgreen: Valjda bi tad Smor bio zadovoljan...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 sep 2013, 15:00

Jasno je ko dan da je Williams mucki ciljao ozlijedu ramena Coutinha, postavivsi mu nogu na njegovu lijevu kako bi ovaj pao na desno rame.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 sep 2013, 15:23

BeyKopites je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .
Ma nije trebao skakati, trebao je pustiti da ga Williams liši djece za cijeli život :roll: :mrgreen: Valjda bi tad Smor bio zadovoljan...

Uistinu je pogibeljan start bio, dobro se izvukao Coutinho samo sa povredom ramena. Životinja Williams.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 sep 2013, 15:34

Jao sto ne mogu ovih bukvalaca.Naravno da Williams nije isao da mu povrjedi rame ali je u start usao neoprezno,pogledajte njegovo visoko podignuto koljeno koje ide u Coutinhov stomak.Instiktivno ga je Coutinho padom izbjegao i povrjedio se.

Da je Williams isao neoprezno jeste,da je taj neoprezni start mogao biti nezgodan po Coutinha jeste.Skroz druga stvar je to sto se je Coutinho povrjedio prilikom pada ali do toga ne bi doslo da Williams nije usao u taj duel potpuno neoprezno.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 sep 2013, 15:46

Williams je nakon par losih startova pobjesnio i zakacio se sa par igraca,poceo prosipati silu na terenu i tada je naletio Coutinho i dobro ga razbio s namjerom...Nije to nikakva neopreznost nego namjera jednog obicnog idiota..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 sep 2013, 15:51

Mogao ga je ubiti....
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 sep 2013, 16:48

slika

Ja ne znam šta se dešava s nama u drugom poluvremenu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 20 sep 2013, 16:49

Carlo je napisao/la:slika

Ja ne znam šta se dešava s nama u drugom poluvremenu.
-
Dok uzimamo bodove ne zanima me :D
Jednostavno imamo rezultat zatvorimo se,čuvamo rezultat,obiće nam se to od glavu al šta ćeš :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 sep 2013, 16:55

Kad tad će nam se obiti od glavu, mislim već je počelo u meču protiv Swanseaja.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 sep 2013, 17:30

Sta je s Aggera? Stoji mi na fantasyu da je upitan :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 sep 2013, 17:33

coutinho je krhak, kakav ba mesar wiliams, lahko je gledat na usporenom snimku, uživo je to dosta brže. Sagna je pao na vrat direktno pa ga nije slomio a vidjeli se kako je izgledalo. momku treba masa i to je to. Start uopšte nije bio sa namjerom da nekog povrijedi
Vođa zna.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 sep 2013, 18:47

Eriksen zabio, Bony zabio :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 sep 2013, 19:01

Carlo je napisao/la:Eriksen zabio, Bony zabio :mrgreen:
Kakve veze oni imaju sa Liverpoolom? :mrgreen:

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... em-6069475" onclick="window.open(this.href);return false;

Sterling je nevin!

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 20 sep 2013, 20:03

RodgersBOSS je napisao/la:

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... em-6069475" onclick="window.open(this.href);return false;

Sterling je nevin!
mislim da nije ima 2 djece,jedino ako ih je usvojio...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 sep 2013, 20:06

amer991 je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:

Sterling je nevin!
mislim da nije ima 2 djece,jedino ako ih je usvojio...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 20 sep 2013, 20:12

Malo šale nije na odmet,dobra vijest za nas svakako :D Igrat će sad mnogo rasterećenije :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 sep 2013, 20:17

amer991 je napisao/la:Malo šale nije na odmet,dobra vijest za nas svakako :D Igrat će sad mnogo rasterećenije :D
Naravno da nije :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.