Pa da Coutinho nije reagovao u stilu Younga, mogao je i proći bez ikakvih problema. Uglavnom smijurija ...nerkolfc je napisao/la:Trebo ga je pustiti da se baci u stilu A. Younga i sad bi imali zdravog Coutinha , a ne ovako vratiti nogu nazad bez ikakve sanse da dodirne loptu .MoR je napisao/la:Meni to više po ovom gifu izgleda da je Coutinho išao skočiti i pasti prije bilo kakvog kontakta. Uglavnom, tvrditi da ga je Williams ovdje povrijedio je van svake pameti, prije da je ovaj nesrećnik od 25 kila dajvom sam sebi složio povredu.nerkolfc je napisao/la:Kad je mogao smaknuti nogu , on ju je vratio nazad i pri padu je Coutinhu kost ostetila mišić na ruci i zbog toga mora na operaciju neku -
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Williams je sa svojim podignutim koljenom neoprezno usao u start tako da je zuti i bez kontakta,kojeg je kasnije bilo jer je Coutinho dobio po mudima,potpuno opravdan.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma nije trebao skakati, trebao je pustiti da ga Williams liši djece za cijeli životnerkolfc je napisao/la:A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Jasno je ko dan da je Williams mucki ciljao ozlijedu ramena Coutinha, postavivsi mu nogu na njegovu lijevu kako bi ovaj pao na desno rame.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BeyKopites je napisao/la:Ma nije trebao skakati, trebao je pustiti da ga Williams liši djece za cijeli životnerkolfc je napisao/la:A pretpostavljam da je kontao da ce ga udariti kad je ovaj digao nogu skoro do pupka i decko se malo prepao pa se pokusao baciti , a ovaj 'mesar' koji je citavu utakmicu igrao s' ciljem da nekog sto jace udari je krivac zasto mi nasu 10 necemo gledati skoro 2 mjeseca .![]()
Valjda bi tad Smor bio zadovoljan...
Uistinu je pogibeljan start bio, dobro se izvukao Coutinho samo sa povredom ramena. Životinja Williams.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Jao sto ne mogu ovih bukvalaca.Naravno da Williams nije isao da mu povrjedi rame ali je u start usao neoprezno,pogledajte njegovo visoko podignuto koljeno koje ide u Coutinhov stomak.Instiktivno ga je Coutinho padom izbjegao i povrjedio se.
Da je Williams isao neoprezno jeste,da je taj neoprezni start mogao biti nezgodan po Coutinha jeste.Skroz druga stvar je to sto se je Coutinho povrjedio prilikom pada ali do toga ne bi doslo da Williams nije usao u taj duel potpuno neoprezno.
Da je Williams isao neoprezno jeste,da je taj neoprezni start mogao biti nezgodan po Coutinha jeste.Skroz druga stvar je to sto se je Coutinho povrjedio prilikom pada ali do toga ne bi doslo da Williams nije usao u taj duel potpuno neoprezno.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Williams je nakon par losih startova pobjesnio i zakacio se sa par igraca,poceo prosipati silu na terenu i tada je naletio Coutinho i dobro ga razbio s namjerom...Nije to nikakva neopreznost nego namjera jednog obicnog idiota..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:

Ja ne znam šta se dešava s nama u drugom poluvremenu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-Carlo je napisao/la:
Ja ne znam šta se dešava s nama u drugom poluvremenu.
Dok uzimamo bodove ne zanima me

Jednostavno imamo rezultat zatvorimo se,čuvamo rezultat,obiće nam se to od glavu al šta ćeš

Kad tad će nam se obiti od glavu, mislim već je počelo u meču protiv Swanseaja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sta je s Aggera? Stoji mi na fantasyu da je upitan 

coutinho je krhak, kakav ba mesar wiliams, lahko je gledat na usporenom snimku, uživo je to dosta brže. Sagna je pao na vrat direktno pa ga nije slomio a vidjeli se kako je izgledalo. momku treba masa i to je to. Start uopšte nije bio sa namjerom da nekog povrijedi
Vođa zna.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Kakve veze oni imaju sa Liverpoolom?Carlo je napisao/la:Eriksen zabio, Bony zabio

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... em-6069475" onclick="window.open(this.href);return false;
Sterling je nevin!
mislim da nije ima 2 djece,jedino ako ih je usvojio...RodgersBOSS je napisao/la:Kakve veze oni imaju sa Liverpoolom?Carlo je napisao/la:Eriksen zabio, Bony zabio
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... em-6069475" onclick="window.open(this.href);return false;
Sterling je nevin!
amer991 je napisao/la:mislim da nije ima 2 djece,jedino ako ih je usvojio...RodgersBOSS je napisao/la:Kakve veze oni imaju sa Liverpoolom?Carlo je napisao/la:Eriksen zabio, Bony zabio
Sterling je nevin!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Malo šale nije na odmet,dobra vijest za nas svakako
Igrat će sad mnogo rasterećenije 

Naravno da nijeamer991 je napisao/la:Malo šale nije na odmet,dobra vijest za nas svakakoIgrat će sad mnogo rasterećenije

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.