FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve sami insajderi, niko veze nema. Pola sata prije objave fol napisu koje, majaba 

Ajla Alimanovic jel
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Da nije Konyaspor posto ih je Ayla zapratila.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Osnovni povod razgovoru bila je informacija iz BiH medija da je baš on kandidat za sportskog direktora Sarajeva, Dario Dabac, bivši igrač Rijeke, Dinama, Zagreba..., kasnije i trener, afirmirao se kao sportski direktor, a takvih je malo u hrvatskom nogometu. Stoga je i informacija iz Sarajeva izazvala interes. No, Dabac je na tu temu ostao zaključan.
"Ne bih to komentirao. O ostalim temama možemo", rekao je odmah u startu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ayla sestro daj nam i stopera valja gol i odbraniti 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prihvatili smo ponudu za Dala?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Francisu žena srpkinja, navodno jako dobro zna nas jezik, ovu info mi prenio jedan mladji nas fudbaler sa priprema... Tako da, mislim da nebi trebalo biti problema sa sporazumijevanjem, a na videu na igu, mislim da Musa ima bas problema s tim
Šalu na stranu, evo vam jos jedna insajderska, a to je da klub ima 2 ponude za Dala, klubovi Legia i Olimpija, ponude su od 600k€.

Šalu na stranu, evo vam jos jedna insajderska, a to je da klub ima 2 ponude za Dala, klubovi Legia i Olimpija, ponude su od 600k€.
Sta ce nama Balta? bez veze igrac jos stranac
Realno mozda vise i ne mozemo uzeti za njega. A sdruge strane obzirom da ga je vecina navijaca uzela na zub, onda i ova situacija sa Mirzom, msm da bi mu se vagao svaki dodir sloptom, tako da mu je bolje da ideGhost67 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:19Francisu žena srpkinja, navodno jako dobro zna nas jezik, ovu info mi prenio jedan mladji nas fudbaler sa priprema... Tako da, mislim da nebi trebalo biti problema sa sporazumijevanjem, a na videu na igu, mislim da Musa ima bas problema s tim![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ne znam sto bi Olimpia trazila Dala? Imaju Seslar koji je boli od Dala i sada dosao Posavec. za kraj i Kvesic tu za 3 opciju.
Ruku im otkinuti ako ima i gram istine u tome..Ghost67 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:19Francisu žena srpkinja, navodno jako dobro zna nas jezik, ovu info mi prenio jedan mladji nas fudbaler sa priprema... Tako da, mislim da nebi trebalo biti problema sa sporazumijevanjem, a na videu na igu, mislim da Musa ima bas problema s tim![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kako ih Morto pedantno tefteri
ubrzo i Dala da ubacis pod one u out insala
ako daju i 250 tisuca odmah ga daj
ubrzo i Dala da ubacis pod one u out insala
ako daju i 250 tisuca odmah ga daj
Zadnji vezni i stoper 2 u 1
Mozda Mirza zeli stopera koji zna iznijeti loptu.
To je super cifra za igraca koji ima puno više loših nego dobrih utakmica u našem dresu + sa njim nismo ostvarili nikakav vrijedan rezultat ni u domacim okvirima ni u Evropi.esprit24 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:23Realno mozda vise i ne mozemo uzeti za njega. A sdruge strane obzirom da ga je vecina navijaca uzela na zub, onda i ova situacija sa Mirzom, msm da bi mu se vagao svaki dodir sloptom, tako da mu je bolje da ideGhost67 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:19Francisu žena srpkinja, navodno jako dobro zna nas jezik, ovu info mi prenio jedan mladji nas fudbaler sa priprema... Tako da, mislim da nebi trebalo biti problema sa sporazumijevanjem, a na videu na igu, mislim da Musa ima bas problema s tim![]()
-
- Kontakt:
Realno za Dala bi najbolje bilo da ide. On je tesko podnosio pritisak zbog Mirze i kad nije bio trener a sad je duplo veci teret i pritisak. Za klub i za njeg bolje da ide prevelik teret za njeg trenutno da igra za FKS.
Trenutno korisnika/ca: endeende, OzmoodPinglewood, riki46 i 19 gostiju.