Ne treba dozvoliti da laž postane istina!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cijela drzava protiv naseg Zeljkana

Pravda za Zelju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolji si kad im se sklanjaš i nisi u borbi za Evropu !killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:48Pa jesi skontao sto smo ti dragi bili? Opet se vracamo na ovo moje, kad smo mi igrali Evropu i izbacili AEK, vi ste bili sedmi. U kurtzu. Tristo svojih problema, koji su vam btw sad samo pod tepihomlakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:39Vi ste nama bili dragi i kad ste stali na noge, odnosno dok je Feđa bio. Svi smo navijali za vas u evropi. Ali ovo ciganisanje prvo sa Kup utakmicama, pa onda ono kmečanje poslije zadnje utakmice sa Željom, pa vam onda klub piše neka saopštenja, kao šatro vi oštećeni i tako dalje.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:34
Bas to.
Proseljacili u smislu da smo bili kul i simpaticni kad je bilo: "ide vlak a u njemu manijak" u pola Vrapcica i proslava titule u Vrapcicima. Kad si vjecito underdog i nikakva prijetnja.
E sad kad si malo stao na noge, kad si ravnopravan pa cak i jaci, kad ocekujes pobjedu i kad si izrevoltiran porazom od Zeljeznicara i nekim sudijskim odlukama, i jos ih pocnes komentirati, tad si seljak.
Jer ****, dje ces se zalit na sudjenje protiv Zelje, puno je ljepse bilo Amar i Tanovic dodju u Jablanicu u petak, pojede se 2 3 kg mesa, dogovori se sve za subotu i svima dobro. Mi gradska raja vi gradska raja i to je to.
Dok god nas vi smatrate seljacima, znaci da nesto opasno dobro radimo. Kad budemo s vama dobri, ko 2000-2005, znaci da cemo ispast uskoro il se ugasit
Zaista ste spali na nivo seoskog kluba.
Cim ste ih gurnuli pod tepih, i evo malo postali relevantni a mi ostali u vrhu, mi smo seljaci postali, naglo. Jer smo konkurenti postali. Upravo ovo o cemu ja pricam. Sad si samo i potvrdio a mislio si pametan ispast.
Mi smo isti kao i prije 2god. Satro mi osteceni. Bio je gol kad Hadzikic dira loptu a ono je faul Balte na Mufticu na derbiju kad Vedad ni ne dira loptu.
Ne znam ko se bas proseljacio i ko pokusava iskriviti istinu
Vidio si saopštenju pred prvu utakmicu kupa , ja da sam na vašem mjestu Evropu nikad vise ne bi igrao na Grbavici!
-
- Kontakt:
Ma jašta, vi bi se sigurno sad borili s nama za Evropu da ste igrali na svom terenu cijelu sezonusamirr je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:39Da 8 klubova nije igralo na zamjenskim terenima vi bi bili sredina tabele!19vendetta87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:37Haj mi samo to reci gdje se Zeljo gurao i gdje nije zasluzio bodove? Jedini sumnjiva situacija bila protiv Veleza i to je sve. Ne pricaj gluposti ako ne gledas utakmice
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Puštamo bodove Širokom da Željo ne ide u Evropu

A Slobodi bodovi zivot znace do kraja

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svako ima licne preference.
Kao pitar mogu reci da je Zrinjski cisto i superiorno uzeo titulu, u kupu navijam za Velez, za opstanak Sloboda da ostane i da se Celik sto prije vrati.
Istina da nas u Tuzli uvijek docekaju na noz i ne vole nas, da smo i prije rata cesto stradali u Mostaru od Veleza, da u Zenici uvijek idu protiv nas u kost, ali to su veliki nasi klubovi. Ne moze simpatija biti iz interesa. Naravno sve dok ne igraju protiv mog kluba.
Kao pitar mogu reci da je Zrinjski cisto i superiorno uzeo titulu, u kupu navijam za Velez, za opstanak Sloboda da ostane i da se Celik sto prije vrati.
Istina da nas u Tuzli uvijek docekaju na noz i ne vole nas, da smo i prije rata cesto stradali u Mostaru od Veleza, da u Zenici uvijek idu protiv nas u kost, ali to su veliki nasi klubovi. Ne moze simpatija biti iz interesa. Naravno sve dok ne igraju protiv mog kluba.
Yebo 10 godina, govorim generalno.tabba77 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:20Niste najveći klub ni u Sarajevu već 10 godina a kamoli u državi.![]()
Generalno se može diskutovati, ali opet ćeš ti na svoj mlin, ja na svoj i nećemo nigdje stići. Samo ispisati postova i postova.
Ali srž da su uvijek svi protiv najvećih je tačna.
pa generalno je juventus izbacivan i kaznjavan,evo real u dugovima vecim nego Amerika,normalno da ce vas prozivati kao njih,pa donedavno se o vama pricalo svaki put kad je kupljena neka titula i namjestena utakmica.
samo nemoj kontrirati da ne trazim novinske clanke itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ugasite se prćijo jasmina imamovića već jednom
Znaš kako se to gleda.donDondon je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:27
pa generalno je juventus izbacivan i kaznjavan,evo real u dugovima vecim nego Amerika,normalno da ce vas prozivati kao njih,pa donedavno se o vama pricalo svaki put kad je kupljena neka titula i namjestena utakmica.
Dok god navijači ovih manjih klubova (Sloboda, Velež, Čelik, Zrinjski, Sarajevo itd

Ali ako nedoBog počnu nešto simpatisati (u prevodu sažaljevati) e onda je to siguran znak da smo u velikim gownima.
I ti znaš vrlo dobro da je ovo tačno

Sretno Velezu veceras i Slobodi u zadnjem kolu 

Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Joj hoće im ovo "manji klub" skočiti na nos u zadnjem kolu aBd. DaBogda imali sve šanse za Europu i bod vam falio u zadnjem kolu a mi u BL osigurali opstanak i opet vas zgazili.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Iskreno meni vas je odavno žao!Pa toliki grad a vi godinam tavorite i jedva preživljavate.Da je sreće koliku bazu imate imali bi 3 tima a ne jedva prvi tim imate i za platu od 3000Km igraju.Otjerali ste Mulalića koji vam je na svoje poznanstvo okupio što je mogao ali sad se sve vidi da se za KOŠPICE i KIKIRIKI možete prodati a u ostalom postali ste baza Zrinjskom čim vam bivši igrači igraju za njega.let3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:34Znaš kako se to gleda.donDondon je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:27
Dok god navijači ovih manjih klubova (Sloboda, Velež, Čelik, Zrinjski, Sarajevo itd) pljuju po Želji - dobro je. Znači da vrijediš i dalje dok te pljuju i mrze.
Ali ako nedoBog počnu nešto simpatisati (u prevodu sažaljevati) e onda je to siguran znak da smo u velikim
Aminsimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:45Joj hoće im ovo "manji klub" skočiti na nos u zadnjem kolu aBd. DaBogda imali sve šanse za Europu i bod vam falio u zadnjem kolu a mi u BL osigurali opstanak i opet vas zgazili.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
12 utakmica 10 bodova osvojili
Druga liga
Druga liga
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAZIN, VolimBiH96 i 16 gostiju.