AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nažalost, kilavo je ovo do sada. Niko nema kuvveta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Lijepo na naplatu dolazi i umor i povrede, vidi se da nema svježine i ideje u napadu.
Niti imaš napadača niti desno krilo, a ni lijevo se ne vide puno Leao i Dalot. Doduše ne nužno samo njihovom krivicom jer je izgleda trenerova ideja, iz ko zna kojih razloga, da se prebaci igra na desnu stranu i beskorisnog Samua (a ni Calabria nikad nije bio ubitačan bek u ofanzivi).
Ne znam ni šta konkretno promjeniti naprijed jer u svakoj kombinaciji fali napadač. Rebića je žalosno gledati kako se pati na ovoj poziciji, umjesto da se samo on i Leao zarotiraju.
Niti imaš napadača niti desno krilo, a ni lijevo se ne vide puno Leao i Dalot. Doduše ne nužno samo njihovom krivicom jer je izgleda trenerova ideja, iz ko zna kojih razloga, da se prebaci igra na desnu stranu i beskorisnog Samua (a ni Calabria nikad nije bio ubitačan bek u ofanzivi).
Ne znam ni šta konkretno promjeniti naprijed jer u svakoj kombinaciji fali napadač. Rebića je žalosno gledati kako se pati na ovoj poziciji, umjesto da se samo on i Leao zarotiraju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Uzasno me nervira sto Leao ima toliko talenta a mrsko mu sve zivo.
Tonali i Hakan su odlicni danas, ostalo je tanko sve
Tonali i Hakan su odlicni danas, ostalo je tanko sve
- OldFashioned
- Kontakt:
Fali nam Zlaja nemoguće u ovakvim utakmicama.meepo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:41E vidis o tome nisam razmisljao fkt. Mislim da treba Hauge uci da se malo rastereti Dalot i da moze ofanzivno krenuti.OldFashioned je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:39Moguće znajući koliko Leao voli da igra bez lopte i obavlja i defanzivne zadatke.
Iz ničega bi napravio nešto... Ne sumnjam da će Pioli povući dobre izmjene na poluvremenu, to uvijek odlično radi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Strastvenije ja na terminu igram od ovog naseg Leaa u nekim momentima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne bih išao tako daleko. Ali momak je veliki talenat, i ako je njegov transfer bio svojevrsna enigma. Što ga više gledam kako igra, sve više i vjerujem u one priče da su ga u Lyonu preklinjali da ostane, te da je Bayern ga želio.meepo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:39Kalulu će postati Milanov Koulibaly ako ovako nastavi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:37Kalulu opet vrlo dobar, i ako mu je ovo tek treća profesionalna utakmica.
Pravi moderni stoper, koji napada odmah igrača, i ne čeka. Dešavat će se tu poneki ispad i greška, ali sa iskustvom će to sve doći na svoje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pioli yebo sebi sve svoje, treba li mu crtati? Rebic u napadu i Hakan na krilu su beskorisni. Zar zaista to ne vidi?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Al' mi Leao ide na qurac sa svojom qurcoboljom, drag mi je onako, ima talenta, ali nikada on neće postati igrač sa ovakvom lošom radnom etikom i zalaganjem na terenu.
Teška tekma, umorni smo i to se vidi, pobjeda bi ovdje baš mnogo mnogo značila.
Teška tekma, umorni smo i to se vidi, pobjeda bi ovdje baš mnogo mnogo značila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Hakan druže igra desetku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Samo spicoka jer je golman krenuo u onu stranu vec ..doduse moze se plasirati u blizi ugao jer je ljevak, ali to je Rebic, od 10 onakvih prilika svaki put bi isto uradio.OldFashioned je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:40Kojom špicokom druže, sam si s golmanom na par metara, ciljaš lagano stranu i poentiraš.edoox je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:39Samo je ovaj sudija odvratniji od Samua. Odcnjega nikad igrac, a nazalost ni od Leao-a. Dalot takodje jedna 0.
Mada generalno tekma je katastrofa. Nkkad vise gresaka nisam vidio i nekih smusenih odigravanja na obje strane.
Sad Hauge-a teeba uvesti..Jedino on moze svojom lucidnosu zabiti gol
Kako je renic glupo pucao nakon solo prodora..ojo se spicokom tuce..al nema on mozga za to jer uvikek razmislja kako laznjak napraviti.
Calabria opet doktorira.Nevjerovatno!
90% puta golmani ovo ne brane, ali Perin je pročitao namjeru i nestvarno skinuo.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma kada te gol neće, sve da je samo trebaš u praznu mrežu utjerat, i to postaje težak zadatak.edoox je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:46Samo spicoka jer je golman krenuo u onu stranu vec ..doduse moze se plasirati u blizi ugao jer je ljevak, ali to je Rebic, od 10 onakvih prilika svaki put bi isto uradio.OldFashioned je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:40Kojom špicokom druže, sam si s golmanom na par metara, ciljaš lagano stranu i poentiraš.edoox je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:39Samo je ovaj sudija odvratniji od Samua. Odcnjega nikad igrac, a nazalost ni od Leao-a. Dalot takodje jedna 0.
Mada generalno tekma je katastrofa. Nkkad vise gresaka nisam vidio i nekih smusenih odigravanja na obje strane.
Sad Hauge-a teeba uvesti..Jedino on moze svojom lucidnosu zabiti gol
Kako je renic glupo pucao nakon solo prodora..ojo se spicokom tuce..al nema on mozga za to jer uvikek razmislja kako laznjak napraviti.
Calabria opet doktorira.Nevjerovatno!
90% puta golmani ovo ne brane, ali Perin je pročitao namjeru i nestvarno skinuo.
Pa znamo svi to sa termina i utakmica ko je trenirao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tačno je Pioli iritnatan sa ovom glupošću gdje na kontra pozicijama forsira Leao i Rebića. Inače se nema šta zamjeritu čovjeku koji radi strašan posao sa ovom mega mladom ekipom, ali ovo mu se mora zamjeriti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jaka brza i spicokom u cose, tako kaze nas Izet Fazlinovic, rahmet mu dusi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Eh, evo sra..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Tacno mi je pun qurac vise Romangolija,opet njegov gol,uzasan je
A idi u PM vise.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Propali su totalno. Gubiti od ove Genoe je bruka.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati, Leao i Kapiten gledaju ...
Mrš u qurac i nogomet..
Mrš u qurac i nogomet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.