Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
aBd ce im skocit na nos. Previse se uzdigli za nekog ko ima najveci dug u drzavisimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:45Joj hoće im ovo "manji klub" skočiti na nos u zadnjem kolu aBd. DaBogda imali sve šanse za Europu i bod vam falio u zadnjem kolu a mi u BL osigurali opstanak i opet vas zgazili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne, ne družeDamirT je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:39aBd ce im skocit na nos. Previse se uzdigli za nekog ko ima najveci dug u drzavisimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:45Joj hoće im ovo "manji klub" skočiti na nos u zadnjem kolu aBd. DaBogda imali sve šanse za Europu i bod vam falio u zadnjem kolu a mi u BL osigurali opstanak i opet vas zgazili.

Mnogo se bahatite za nekoga ko je na dnu i ko se bori za opstanak.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 maj 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nismo ni mi moj Damire plaho daleko

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Makar se nismo uzdigli da smo najbolji, najveci itd, a ovamo grcamo u dugovima. Al eto, da ne pisem nista vise na ovu temu, odmah napadaju kad im istinu kazesbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:49Nismo ni mi moj Damire plaho dalekoSamo eto nismo prosjaci kao oni, pa ne skupljamo pare preko pomoziBa

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najgore što nam se može desiti je da se ne plasiramo u Evropu ove godine, a vama Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda i TOŠK. Odnosno višegodišnji boravak u Prvoj ligi Federacije bez ikakve šanse da se vratite u PL.
Prvo će vam Borac zabiti tri komada, za vas im nisu potrebne sudije, a onda ćemo vas mi gurnuti u društvo odabranih, da ponovo igrate derbi sa Jedinstvom.
I da, ne brini se ti za naš dug, mi imamo imovinu vrijednu 50 miliona maraka, a vi imate dvije veš mašine i tri korner zastavice.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj se na njega obazirat, Sky9 ima obicaj da povuce crtu, malo deblju pa pobudalilet3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:46Ne, ne družeDamirT je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:39aBd ce im skocit na nos. Previse se uzdigli za nekog ko ima najveci dug u drzavisimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:45Joj hoće im ovo "manji klub" skočiti na nos u zadnjem kolu aBd. DaBogda imali sve šanse za Europu i bod vam falio u zadnjem kolu a mi u BL osigurali opstanak i opet vas zgazili.ovo će vama skočiti na nos:
Ovo samo u jednom danu![]()
Mnogo se bahatite za nekoga ko je na dnu i ko se bori za opstanak.

Jbcmo vas svakako

Jel to ona imovina pod hipotekomVirtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:56Najgore što nam se može desiti je da se ne plasiramo u Evropu ove godine, a vama Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda i TOŠK. Odnosno višegodišnji boravak u Prvoj ligi Federacije bez ikakve šanse da se vratite u PL.
Prvo će vam Borac zabiti tri komada, za vas im nisu potrebne sudije, a onda ćemo vas mi gurnuti u društvo odabranih, da ponovo igrate derbi sa Jedinstvom.
I da, ne brini se ti za naš dug, mi imamo imovinu vrijednu 50 miliona maraka, a vi imate dvije veš mašine i tri korner zastavice.![]()

Aha,ok.
Onu imovinu sto ste naprosili od saveza i od pomozi ba?Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:56Najgore što nam se može desiti je da se ne plasiramo u Evropu ove godine, a vama Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda i TOŠK. Odnosno višegodišnji boravak u Prvoj ligi Federacije bez ikakve šanse da se vratite u PL.
I da, ne brini se ti za naš dug, mi imamo imovinu vrijednu 50 miliona maraka, a vi imate dvije veš mašine i tri korner zastavice.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Yebo mene svaki ako bi vi preko "pomozi.ba" skupili 10 000KM...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:49Nismo ni mi moj Damire plaho dalekoSamo eto nismo prosjaci kao oni, pa ne skupljamo pare preko pomoziBa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:16Yebo mene svaki ako bi vi preko "pomozi.ba" skupili 10 000KM...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:49Nismo ni mi moj Damire plaho dalekoSamo eto nismo prosjaci kao oni, pa ne skupljamo pare preko pomoziBa

Nismo mi prosjaci kao vi

I dok najvatreniji navijači Veleža, popularni Red Army, tek trebaju vozom doći u ‘grad smoga‘, tifozi Zrinjskog, Ultrasi‘, prije nekoliko trenutaka ušli su u grad.
@truhlo sta vam ovo vrijedjaju grad
@truhlo sta vam ovo vrijedjaju grad

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dabogda crkla plava smrdulja željana.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja, I? Imas imovinu vrijednu kažes 50 miliona maraka, a drugi najzaduženiji klub u državi i dalje. Tačno se treba zapitati u inteligenciju vaših navijača, sve kontam par pojedinaca, ali kako se koji javlja samo demantuje da mu je prethodni kolega najgluplji.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:56Najgore što nam se može desiti je da se ne plasiramo u Evropu ove godine, a vama Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda i TOŠK. Odnosno višegodišnji boravak u Prvoj ligi Federacije bez ikakve šanse da se vratite u PL.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
HahhhahahhaPashoni je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:38Ja, I? Imas imovinu vrijednu kažes 50 miliona maraka, a drugi najzaduženiji klub u državi i dalje. Tačno se treba zapitati u inteligenciju vaših navijača, sve kontam par pojedinaca, ali kako se koji javlja samo demantuje da mu je prethodni kolega najgluplji.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:56Najgore što nam se može desiti je da se ne plasiramo u Evropu ove godine, a vama Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda i TOŠK. Odnosno višegodišnji boravak u Prvoj ligi Federacije bez ikakve šanse da se vratite u PL.
@virtual zaboravio si uracunati stadion, znaci 500 mil zaokruzi
NEMA NAZAD
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, perodeformero, Tatamata1946 i 20 gostiju.