Bruda štedim na ovim stvarima jer su nebitne. Ni parfem ne koristim skuplji već Pino Silvestre ili neki Adidas/Bruno Bannani iz DM-a.
Ali zato vozam moćna auta, posjećujem sve jače svjetske destinacije, imam dvije tvrtke i dobro izgledam.
Moderator/ica: insider
Bruda štedim na ovim stvarima jer su nebitne. Ni parfem ne koristim skuplji već Pino Silvestre ili neki Adidas/Bruno Bannani iz DM-a.
Bruda kakav si sa pricom? Jel te zene zele?Quartararo je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:21Bruda štedim na ovim stvarima jer su nebitne. Ni parfem ne koristim skuplji već Pino Silvestre ili neki Adidas/Bruno Bannani iz DM-a.![]()
Ali zato vozam moćna auta, posjećujem sve jače svjetske destinacije, imam dvije tvrtke i dobro izgledam.![]()
Jedino @Tekashi ovo moze priustiti. On je pun keshovine, kao i ti.
Tekashi ima 164k km, ne valja biti zavidan19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:24Jedino @Tekashi ovo moze priustiti. On je pun keshovine, kao i ti.![]()
Ma boli te qrac. Maliziu profuraj iz inata.Quartararo je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:21Bruda štedim na ovim stvarima jer su nebitne. Ni parfem ne koristim skuplji već Pino Silvestre ili neki Adidas/Bruno Bannani iz DM-a.![]()
Ali zato vozam moćna auta, posjećujem sve jače svjetske destinacije, imam dvije tvrtke i dobro izgledam.![]()
154 hiljade, necemo pretjerivati.
Sjeća li se neko poveznice između Malizie i dodjele Škoda Felicia RVI?Centre forward je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:41Joj Malizia.
Živio je narod i kada su na repertoaru bili "samo" Brut i Macho. Gud tajms.
Bez potpisa i pečata ne priznajemo.
armando je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:49Bez potpisa i pečata ne priznajemo.
RavA mi moga.
Dokazi ljudima neke stvari.
Pokusat cu bruda, ponekad je tesko sve to uskladiti, a i da ti pravo kazem ovdje ima puno sirotinje a ne volim se druziti sa sirotinjomQuartararo je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:23Tebra, znam da ti žene i kvalitetan život ne daju disati, ali bar ponekad uleti na forum.![]()
Uff, dobro ti pamcenje tebra, upravu si. Mora da si dobro zavidan
Jel ovo imas bazen ispred kuce?
Ma bruderu, cijelu noc mi ta cifra pred ocima, ne mogu zaspati od ljubomore.soko je napisao/la: ↑24 sep 2025, 22:56Uff, dobro ti pamcenje tebra, upravu si. Mora da si dobro zavidan![]()
Lezi baki, sutra novi dan, nema ništa od nespavanja.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 00:02Ma bruderu, cijelu noc mi ta cifra pred ocima, ne mogu zaspati od ljubomore.![]()
Hoće li neko ovom brudi konačno uzeti dozvolu za stalno jer očigledno je da lik ne zna upravljati motornim vozilom?! Sjeo 5 puta u auto, 6 puta se slupao.Srbijanski folker Darko Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreću, morali rezati automobil da ga izvuku