Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Laze vas, ima veze sa svrakinim k'o ja sa Torinom 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo ljudinoplavobeli je napisao/la:Ma ja ba,tvoji su starosjedioci u naselju Pavle Goranin.
To je naziv mog naselja iz bivse Yuge
Ovako,prvo promjeni nik u naziv naselja,a Svrakino selo je odomacen, a ne koliko se sjecam zvanican naziv,zvanican je bio naselje Pavla Goranina,mada nisam poznavalac ovog posleratnog Sarajva.[/quote]
Izvini na pitanju da ti nisi bio Sarajlija
Bravo ljudino
[/quote]
Ovako,prvo promjeni nik u naziv naselja,a Svrakino selo je odomacen, a ne koliko se sjecam zvanican naziv,zvanican je bio naselje Pavla Goranina,mada nisam poznavalac ovog posleratnog Sarajva.[/quote]
Izvini na pitanju da ti nisi bio Sarajlija[/quote]
Trg Solidarnosti,Alipasino.
Trg Solidarnosti,Alipasino.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovako,prvo promjeni nik u naziv naselja,a Svrakino selo je odomacen, a ne koliko se sjecam zvanican naziv,zvanican je bio naselje Pavla Goranina,mada nisam poznavalac ovog posleratnog Sarajva.[/quote]plavobeli je napisao/la:Bravo ljudino
Trg Solidarnosti,Alipasino.[/quote]
Skonto sam po -ma ja ba -
Izvini na pitanju da ti nisi bio Sarajlija[/quote]svrakino1921 je napisao/la:Ovako,prvo promjeni nik u naziv naselja,a Svrakino selo je odomacen, a ne koliko se sjecam zvanican naziv,zvanican je bio naselje Pavla Goranina,mada nisam poznavalac ovog posleratnog Sarajva.plavobeli je napisao/la:Bravo ljudino
Trg Solidarnosti,Alipasino.[/quote]
Skonto sam po -ma ja ba -[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta se ti javljasbelosevic28 je napisao/la:Laze vas, ima veze sa svrakinim k'o ja sa Torinom
Uzmi jedan hamburger na moj racun kod Nedada
Bice dobro ako ti imas veze i sa Dobrinjom.belosevic28 je napisao/la:Laze vas, ima veze sa svrakinim k'o ja sa Torinom
ali prije ce pitar da bude iz Hotonja ili blize okoline.
Spajamo izgubljene prijatelje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Miske šteli al nikako da našteli
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prije rata mi smo zvali to naselje Pavla Goranina gdje je danasnje Svrakino, pa one ulice kao sto su Partizanska i dr...dole nize bila stanica milicije gdje je i dan danas, pa Osnovna skola, stara Pijaca, koja se uskoro rusi zbog juzne longitudinale...Penaltiky je napisao/la:Alipašino i Švrakino, jeste se našli
Svrakino selo je dobilo ime po porodici Svraka koja je u 17 vijeku iz Hercegovine dosla u Sarajevo i koja je bila agovskog porijekla. Bili su izuzetno bogati...
Bravo ljudinoplavobeli je napisao/la:Ma ja ba,tvoji su starosjedioci u naselju Pavle Goranin.
Naselje pavla goranina se zvalo od 1945-1992. Prije toga je to bilo Svrakino po agovskoj porodici Svraka. Poslije rata je vracen originalni naziv koji se i dan danas koristi.
sto miske otresa jasmina
na kraju poceo i da muca "novinar"...
a vidjeli ste sve... zadnje dvije sezone apsolutno neregularne sto se tice prvaka!!!
a vidjeli ste sve... zadnje dvije sezone apsolutno neregularne sto se tice prvaka!!!
45515
Misimović: Nijedan igrač nije nametnut stručnom štabu
"Igračkim kadrom se bavi stručni štab i sportski direktor
Jel do mene sto u ove tri "recenice" ne vidim neku logiku i poklapanje? Il ce biti da je i gospodin Misimovic dio strucnog staba?Ja sam insistirao na Dženanu Zajmoviću i rekli smo da ćemo ga probati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj ne seri hljeba ti. Čitavo prvenstvo vam se smiješnd stvari sviraju, štimate. Nek je Zrinjski namjestio penal prošle godine, ne može s vama normalno, treba gledat kako vi namještate da bi bilo legitimno. Ove godine kad su počele istrage igrali ste ko **** i sudije bile objektivne, što li.grbavicka je napisao/la:sto miske otresa jasminana kraju poceo i da muca "novinar"...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakve izjave za mubarek dane! Hadžija Vaso Miske!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
7% po 7% i eto hadžaHigh je napisao/la:Kakve izjave za mubarek dane! Hadžija Vaso Miske!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.