FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 30 jan 2023, 11:41

Pa Mirza je sam rekao da ce problem viska stranaca rjesiti sto prodajom sto mozda posudbom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2023, 11:44

esprit24 je napisao/la:
30 jan 2023, 11:29
Postavlja se pitanje da li ce do izrazaja doci cinjenica da smo 90% igrackog kadra kompletirali prije pocetka priprema, da li ce do izrazaja doci sto su ti igraci svi zajedno prosli pripreme pod palicom Almira Seferovica, sto smo doveli 6-7 mega igraca za ovu ligu. Eh sad kad usporedimo konkurente Zrinjskom sve sto valja otislo, u Sirokom osim nove uprave ne vidjeh nista, Borac napustilo 7-8 iskusnih igraca, kod Zeljeznicara ce Hodzic ili Krpic iz sorca i japanki na teren, Velez doveo 7-8 anonimusa, Tuzla dovela 5-6 premierligaskih kujica sto se samo vrte u krug. Eh sad za fudbalskog laika mi bi od 15 trebali dobiti 12, da li je to realno, ili ce nas na neko srce dobiti siroki ili ce nam ara hodzic sa maldiva dati dva tri gola u dva derbija sta ce biti?? Ako bude ovo drugo onda je nesto truhlo u drzavi Danskoj :kafa:
Kako god bit ce grčevita borba za Europu. Pouceni ranijim iskustvima imena nista ne znaci, teren je jedino mjerilo, nema pojacanja dok se ne dokaze.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 30 jan 2023, 11:46

Sta je ovo Dzenan otiso do Vilniusa
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 jan 2023, 11:46

esprit24 je napisao/la:
Postavlja se pitanje da li ce do izrazaja doci cinjenica da smo 90% igrackog kadra kompletirali prije pocetka priprema, da li ce do izrazaja doci sto su ti igraci svi zajedno prosli pripreme pod palicom Almira Seferovica, sto smo doveli 6-7 mega igraca za ovu ligu. Eh sad kad usporedimo konkurente Zrinjskom sve sto valja otislo, u Sirokom osim nove uprave ne vidjeh nista, Borac napustilo 7-8 iskusnih igraca, kod Zeljeznicara ce Hodzic ili Krpic iz sorca i japanki na teren, Velez doveo 7-8 anonimusa, Tuzla dovela 5-6 premierligaskih kujica sto se samo vrte u krug. Eh sad za fudbalskog laika mi bi od 15 trebali dobiti 12, da li je to realno, ili ce nas na neko srce dobiti siroki ili ce nam ara hodzic sa maldiva dati dva tri gola u dva derbija sta ce biti?? Ako bude ovo drugo onda je nesto truhlo u drzavi Danskoj :kafa:
Mi smo odlicnu ekipu napravili i Vasoskom, pa nas ugaseni Zeljo raznese na Grbavici, Zec u pidzami s bolnicke supice zabi golcinu. U derbijima to svakako ne znaci nista, mozemo mi napravit ekipu ko Arsenal i opet izgubit derbi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 30 jan 2023, 11:48

Znaci bez Muse, Cirjaka, Ikica. Jedino ako ova druga dvojica ne dobiju nase drzavljanstvo. Frane je iz Zadra, a Ivan iz Đakova. Neka traze neku familijarnu ili bracnu vezu za BiH.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 30 jan 2023, 11:48

kenoHZ je napisao/la:
30 jan 2023, 11:15
Po informacijama anonimnog insajdera, plan za naredni period je, odlazak - dolazak - posudba... Biće eura punimo kasu i za nas nema zime. Kao štovatelj lika i djela Predsjednika Mirvića (u inat dušmanima) javno čestitam na dosadašnjem radu u zimskoj pauzi, kao i prethodnicima na dobrim potezima koji su nam se počeli isplaćivati (naravno bilo je i loših). Još samo najbitnije a to su rezultati.
mozes li nas upoznati sa ovim dijelom
.. na dobrim potezima koji su nam se poceli isplacivati
sta nam se to pocelo isplacivati

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 30 jan 2023, 11:48

napoleon72 je napisao/la:
30 jan 2023, 11:46
esprit24 je napisao/la:
Mi smo odlicnu ekipu napravili i Vasoskom, pa nas ugaseni Zeljo raznese na Grbavici, Zec u pidzami s bolnicke supice zabi golcinu. U derbijima to svakako ne znaci nista, mozemo mi napravit ekipu ko Arsenal i opet izgubit derbi.

treba ovo i uigrati. trebaju se ljudi upoznati.. Nije samo sastavi tim i deri. Kad smo vec kod anamo onih, oni su uigraniji, na okupu su vec duze i nece biti lako.. odmah da nam bude jasno
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 30 jan 2023, 11:50

napoleon72 je napisao/la:
30 jan 2023, 11:46
esprit24 je napisao/la:
ne diraj mi Arsenal posebno zajedno sa njima ga spominjati
ispehiraces Artetu

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 30 jan 2023, 11:51

vedinjo98 je napisao/la:
30 jan 2023, 11:48
Znaci bez Muse, Cirjaka, Ikica. Jedino ako ova druga dvojica ne dobiju nase drzavljanstvo. Frane je iz Zadra, a Ivan iz Đakova. Neka traze neku familijarnu ili bracnu vezu za BiH.
Čisto sumjam da ćemo uspjet to. Čirjak je igrao u Zrinjskom, a Ikić u Širokom. Ti klubovi dovedu kamion HR igrača koji dobiju bh. papire, sigurno su probali i za njih dvojicu što znači da vjerovatno nema nikakve poveznice da bi dobili naše papire. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 jan 2023, 11:56

Ako vec dodje do toga da moramo nekoga od stranaca poslati na posudbu onda neka se makar potrude da nadju neki klub tipa iz slovenije. Ako cemo posuditi igraca u slobodu ili posusje, automatski si ga ubio u pojam moze se vratit samo gori.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2023, 11:59

Lucas je napisao/la:
30 jan 2023, 10:46
Benkara21 je napisao/la:
30 jan 2023, 10:29
Sinoć Mirvić gledao Junior-Ind.Medellin
E kojeg je igrača gledao ptice znaju :?
Ma možda je poslovno boravio u Barranquilli, pa svratio na utakmicu :D
Ne mora značiti, žena mu je iz Kolumbije i tamo imaju kuću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 jan 2023, 12:06

MortemHz je napisao/la:
30 jan 2023, 11:59
Lucas je napisao/la:
30 jan 2023, 10:46
Benkara21 je napisao/la:
30 jan 2023, 10:29
Sinoć Mirvić gledao Junior-Ind.Medellin
E kojeg je igrača gledao ptice znaju :?
Ma možda je poslovno boravio u Barranquilli, pa svratio na utakmicu :D
Ne mora značiti, žena mu je iz Kolumbije i tamo imaju kuću.
slika

Punac

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jan 2023, 12:09

Ja nisam ni rekao da ce biti lako, fazon je sto mi realno imamo dva igraca podjednakog kvaliteta na svakoj poziciji izuzev stopera. Sto se tice uigravanja to u ovoj zabokrecini od lige ne znaci nista, Siroki i Zeljeznicar su cist primjer. Prvi sabrali nekakvih igraca iz Hrvatske drugi doveli dvojicu iz ekipe koja je ispala i jedni su drugi a drugi su cetvrti. Ne znam sta su nasi zamislili al mi u Evropu moramo!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 jan 2023, 12:37

esprit24 je napisao/la:
Super zvuci u teoriji. Praksa je, nazalost, sto puta pokazala drugacije.. Siroki se svake godine "raspadne" po dvaput, a ne mozemo im boda uzet u onoj vukoyebini, Zrinjski ne vidim da popusta finansiranje, sa Zeljom je svakako uvijek patnja ko god im igra, svi se naloze da se dokazu, Borac ima sudije...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 30 jan 2023, 13:09

esprit24 je napisao/la:
30 jan 2023, 12:09
Ja nisam ni rekao da ce biti lako, fazon je sto mi realno imamo dva igraca podjednakog kvaliteta na svakoj poziciji izuzev stopera. Sto se tice uigravanja to u ovoj zabokrecini od lige ne znaci nista, Siroki i Zeljeznicar su cist primjer. Prvi sabrali nekakvih igraca iz Hrvatske drugi doveli dvojicu iz ekipe koja je ispala i jedni su drugi a drugi su cetvrti. Ne znam sta su nasi zamislili al mi u Evropu moramo!
Dva igrača podjednakog kvaliteta ne predstavljaju ništa kad ostali imaju po 1 ili 1,5 istog takvog kvaliteta, a na terenu može igrati samo 11 igrača, nikako više. Tako da nije cilj imati 2 igrača podjednakog kvaliteta na svakoj poziciji dokle god je taj kvalitet upitan kao što je u našem slučaju. Rezime; bolje imati 5 igrača boljih od svih igrača konkurenata nego 24 istog kvaliteta kao i konkurenti.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 jan 2023, 13:33

Ne bi ja Musu dirao iz tima

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 30 jan 2023, 14:00

Nirton je napisao/la:
30 jan 2023, 11:51
vedinjo98 je napisao/la:
30 jan 2023, 11:48
Čisto sumjam da ćemo uspjet to. Čirjak je igrao u Zrinjskom, a Ikić u Širokom. Ti klubovi dovedu kamion HR igrača koji dobiju bh. papire, sigurno su probali i za njih dvojicu što znači da vjerovatno nema nikakve poveznice da bi dobili naše papire. :D
Ma naravno, zaboravio sam spomenuti to. Pokusavali su i prije nas, ali gotovo sigurno da nije moguce :D
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 30 jan 2023, 14:09

Sta ti je Bosnjo,sa malo transfera zaboravi na zalizanog koji i pored bojkota najvatrenijih navijaca ne misli odstupiti sa pozicije trenera a meni bi licno tad porastao u ocima kao persona , kao moralna vertikala i sportista.

elem dosli neki igraci koji nisu jos krocili na travnjak a ovdje se razmislja o izostavljanju Muse i Ikica koji su se pokazali kao veliki borci i odlicni igraci,pa jeste li vi normalni,tacno ovaj forum i jesu ljudi poput ovih sto govore" pozuri neku vijest da rasporedim knjige i idem u skolu".

ja sam ubijedjen da nijedan na toj poziciji nije bolji od Ikica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 jan 2023, 14:19

kenoHZ je napisao/la:
30 jan 2023, 11:15
Po informacijama anonimnog insajdera, plan za naredni period je, odlazak - dolazak - posudba... Biće eura punimo kasu i za nas nema zime. Kao štovatelj lika i djela Predsjednika Mirvića (u inat dušmanima) javno čestitam na dosadašnjem radu u zimskoj pauzi, kao i prethodnicima na dobrim potezima koji su nam se počeli isplaćivati (naravno bilo je i loših). Još samo najbitnije a to su rezultati.
:urnebes: :mrgreen:

Prodaces svakoga za koga dodje ponuda. Isto tako ces se rijesiti igraca,koji hoce isplate i kesovinu a ostavices one kojima ugovori pocinju i igraju na dodjem ti.
Nema tu nikakvih odluka vezanih za sportske ciljeve i sportsko razmisljanje,niti bilo kakvog planskog pravljenja tima.
Ako se Dal proda u roku mjesec - dva ce i Mirza otici,jer ce biti isplaceni i on i sincina mu !!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 30 jan 2023, 14:25

donDondon je napisao/la:
30 jan 2023, 14:09
Sta ti je Bosnjo,sa malo transfera zaboravi na zalizanog koji i pored bojkota najvatrenijih navijaca ne misli odstupiti sa pozicije trenera a meni bi licno tad porastao u ocima kao persona , kao moralna vertikala i sportista.

elem dosli neki igraci koji nisu jos krocili na travnjak a ovdje se razmislja o izostavljanju Muse i Ikica koji su se pokazali kao veliki borci i odlicni igraci,pa jeste li vi normalni,tacno ovaj forum i jesu ljudi poput ovih sto govore" pozuri neku vijest da rasporedim knjige i idem u skolu".

ja sam ubijedjen da nijedan na toj poziciji nije bolji od Ikica
nismo brate zaboravili nista. Situacija je takva kakva je, zalizanog sad ne mozes smjeniti koliko god mi svi zeljeli. Ono sto mozemo je jos klubu zagorcati situaciju a meni kao navijacu FKS to nije u interesu. Sarajevo prije ajle cicka i svih ostalih.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sarajevo19461987, senad82 i 14 gostiju.