Momci svaka vam dala

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Imam ga ja al u overubarabababa je napisao/la:Igro sam Griffin B. UNDER, jel jos neko ovog ima na listicu?
Mislim da će biti under,nije u nekoj dobroj formi.barabababa je napisao/la:Igro sam Griffin B. UNDER, jel jos neko ovog ima na listicu?
Hahaha, al se ismija majko dragaTravaskara je napisao/la:Morao sam da se registrujem da se zahvalim ElLoco-u, mikiju, doktoru, bevandi, LLorisu itd...
Momci svaka vam dala
cuvat ce ga Gortat budimo realni ovo je overArhitekt je napisao/la:Imam ga ja al u overubarabababa je napisao/la:Igro sam Griffin B. UNDER, jel jos neko ovog ima na listicu?![]()
Imam jos Bargnania manje, Gasola vise, Lakerse i Toronto x2
Wall-a sam htio igrati manje, sve su prilike, sinoc uz produzetak 13 ubaciodusseldorf je napisao/la:Moji parovi za veceras:Paul under i wall under
dusseldorf je napisao/la:Moji parovi za veceras:Paul under i wall under
Preporuka za danas: Utrecht-PSV 1 (3.20) ili 1x (1.60)barabababa je napisao/la:Igro sam Griffin B. UNDER, jel jos neko ovog ima na listicu?
Sve osim Gortata.Head je napisao/la:Po meni od NBA
Kemba 16,5 over
Pravi domacinski igrac,igraju protiv Lakersa koji igraju ocajno,a i lose brane njegovu poziciju tako da mi je ovaj over nekako realan.
DeRozan 23,5 under
U zadnej vrijeme cesto je u overu i mislim da je red da se to veceras prekine.Igraju protiv Chicaga koji i pored silnih povreda igra jako dobro u odbrani.Njega ako stane sut tu mu je i kraj.
Turner 20.5 under
Igraju protiv jedne od najboljih ekipa lige.Sinoc je bio u overu 21 poen ali veceras ce da ga cuva Batum koji je dobar u odbrani.
C.Paul 19.5 over
Veceras nasuprot nejga igra Wall koji je fokusiran vise na napad nego na odbranu.Posto bi mogla biti neizvjesna utakmica ocekuje se i preko 30-ak minuta njega pa je over vrlo moguc
Gortat 13.5 over
U zadnje vrijeme dobro igra i mislim da ce lagano prebaciti ovu granicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.