Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Carragher23
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
sramota ovaj poraz ide na dusu Rodgersu pa gdje ces krenuti u utakmicu sa 4 stopera to mi je neshvatljivo Mignolet( najzasluzniji sto smo primili samo jedan go), Toure i Henderson mogu dobiti prolaznu ocjenu ostali ocajni a najvise me razocarao Gerrard ocajna utakmica za njega osim ona dva slobodnjaka ostalo za plakati treba malo odmoriti ostali nisu vrijedni da ih se pominje sramota za nadati se da ce povratak Suareza da nas trgne iz ovog sivila 

LIVERPOOL FC
Fkt katastrofa . Rodgersu je od pocetka sezone isti problem al' on nista ne cini u vezi toga . Igra sa Lucasom i Gerrardom gdje nam oni drze sredinu terena je patnja , svaku utakmicu patnja . Nema presinga i to apsolutno nije u vezi umora , igrali si kao u grcu nekom . Sranje od utakmice , zasluzen poraz iako ni Soton nije imao neke prilike ljudi su se borili i svaka im cast . Nasi nit imaju presinga u napadu nit u sredini , cak i kad ljudi dođu daleko u našu polovinu nasi eksperti ih gledaju kako se setaju po aut liniji . Nadam se da ce Suarez ovo poboljsati jer nam treba neko ko ce trcati za 2 igraca i na koga ce se ostatak ugledati kako se vrsi presing .
BDW Sterling ove pocetnicke greske moze raditi negdje na posudbi , a ne u utakmici gdje mi ganjamo pobjedu .
BDW Sterling ove pocetnicke greske moze raditi negdje na posudbi , a ne u utakmici gdje mi ganjamo pobjedu .
Šta se dešava sa Gerrardom???
Iz utakmice u utakmicu sve je lošiji. Dobra utakmica za Lucasa, pa i Mosesa. Ne može se igrati bez bekova, i fali nam Coutinho. Biće ovo mnogo bolje sa Suarezom u ekipi. Luis Alberto i Aspas, zasad se čini, daleko su kvalitetom od Liverpool-a.

Iz utakmice u utakmicu sve je lošiji. Dobra utakmica za Lucasa, pa i Mosesa. Ne može se igrati bez bekova, i fali nam Coutinho. Biće ovo mnogo bolje sa Suarezom u ekipi. Luis Alberto i Aspas, zasad se čini, daleko su kvalitetom od Liverpool-a.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
bilo je za očekivati da ćete početi lošije igrati s obzirom na to da nemate bogzna kakvu širinu na klupi...
Meni je Henderson pored Aspasa najgori bio.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Consigliere
- Kontakt:
Na Anfeildu samo imali priliku gledati mladu, poletnu, jaku ekipu sa vizijom koja je znala sta radi u svakom momentu.... a igrao je i Liverpool.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kakav je Moses bio?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da su navijaci Liverpoola konacno vidjeli gdje je mjesto njihovog omiljenog kluba.
Jasno je ko dan da ova ekipa nema nekih sansi za 4. mjesto cak i kada se vrate Suarez, Coutinho, Glen..
Gerrard, Sterling, Aspas ocajni danas. Skrtel krivac za gol kada je kod aut linije gradio loptu i ona otisla u aut i poslije toga je bio korner=gol. Ali tako im i treba kada su vecinu vremena se dodavali sa Mignoletom koji je usput u ovih nekoliko kola nas daleko najbolji igrac. Da on nije toliko dobar koliko jeste, do sada bi vjerovatno bili u sredini tabele.
Sterling stvarno pokazuje da trenutno nema potencijala za momcad poput Liverpoola.
A jerani me zezali kad sam im govorio da Liverpool ove godine nece u LP
Jasno je ko dan da ova ekipa nema nekih sansi za 4. mjesto cak i kada se vrate Suarez, Coutinho, Glen..
Gerrard, Sterling, Aspas ocajni danas. Skrtel krivac za gol kada je kod aut linije gradio loptu i ona otisla u aut i poslije toga je bio korner=gol. Ali tako im i treba kada su vecinu vremena se dodavali sa Mignoletom koji je usput u ovih nekoliko kola nas daleko najbolji igrac. Da on nije toliko dobar koliko jeste, do sada bi vjerovatno bili u sredini tabele.
Sterling stvarno pokazuje da trenutno nema potencijala za momcad poput Liverpoola.
A jerani me zezali kad sam im govorio da Liverpool ove godine nece u LP

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Samo šuti kao sto si sutio poslije pobjeda šššššššššššššBelieve je napisao/la:Nijednog gola u drugom poluvremenu ove sezone.
Brendane,nadam se da nećeš se još dugo zadržati na klupi Liverpoola.
Nismo ni zasluzili vise u ovoj utakmici,sad se polako treba okrenuti utakmici protiv Scumova u kupu,nadam se da cemo ih uspjeti iznenaditi.
najbolji u prvom poluvremenu, u drugom se utopio u sivilo ekipe. bice dobro pojacanje vec to pokazuje.soxx je napisao/la:Kakav je Moses bio?
Bolje ništa ne pisati sada, samo da kažem MIGNOLET majstor!
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Eksperiment Brendana sa 4 stopera na terenu nije uspio. Danas samo Moses, Sakho, Toure i Mignolet(igrac utakmice) mogu dobit' prolaznu ocjenu, ostali lose skroz.
Tesko ovo ide bez Suareza i Coutinha, al' realno sve bi se ekipe mucile(osim reala i barce) kad bi igrali bez 2 najbolja igraca. Mi smo se jos vise mucili jer su to jedina 2 igraca koja i stvaraju prilike. Lucas, Henderson, Moses, Aspas, Sterling i Alberto ako ove sezone zajedno budu imali 10 asistencija titula je nasa
Gerrard danas neprepoznatljivo los, al' ne treba vise od njega ocekivat' "one" igre kao prije 4-5 sezona. Sad igra puno povucenije i kontrolise igru, samo sto danas nije mog'o lopte iskontrolisat' a kamo li komplet igru LFC-a .
Idemo dalje, jedva cekam srijedu i povratak zubonje na teatru gov.ana
Tesko ovo ide bez Suareza i Coutinha, al' realno sve bi se ekipe mucile(osim reala i barce) kad bi igrali bez 2 najbolja igraca. Mi smo se jos vise mucili jer su to jedina 2 igraca koja i stvaraju prilike. Lucas, Henderson, Moses, Aspas, Sterling i Alberto ako ove sezone zajedno budu imali 10 asistencija titula je nasa

Gerrard danas neprepoznatljivo los, al' ne treba vise od njega ocekivat' "one" igre kao prije 4-5 sezona. Sad igra puno povucenije i kontrolise igru, samo sto danas nije mog'o lopte iskontrolisat' a kamo li komplet igru LFC-a .
Idemo dalje, jedva cekam srijedu i povratak zubonje na teatru gov.ana

@moj-uzor ja mislim da je kod gola kriv bio Moses , jer je imao pogresan pas 4 minute prije gola , sto je dovelo do toga da Skrtel mora loptu u aut izbaciti , pa do njihovog kornera pa eventualno do tog njihovog gola gdje je Lovren nadskocio il' nadjacao Aggera
iskreno brendonu nije mjesto na klupi lfc,jeste imali seriju 3 pobjede ali sada se vidi kakav je trener realno ima finu ekipu ali ne ide mu,mada soton je odigrao fantasticno i sjecam se kad je prosle godine sir alex rekao da su najbolja ekipa te sezone na old trafordu sto su igrali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kad smo uvezali te tri pobjede ti i takvi kao ti ste govorili sačekajte, mi sad poslije poraza govorimo sačekajte, nit su tri pobjede osvojena titula a nit je jedan poraz ispadanje iz lige.FCUM je napisao/la:iskreno brendonu nije mjesto na klupi lfc,jeste imali seriju 3 pobjede ali sada se vidi kakav je trener realno ima finu ekipu ali ne ide mu,mada soton je odigrao fantasticno i sjecam se kad je prosle godine sir alex rekao da su najbolja ekipa te sezone na old trafordu sto su igrali
Ko je šutio do sad nek nastavi sutati
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 21 sep 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
samo polako ovaj tim moze do titule!
LOL
LOL
odigrali za kladionice
-
- Kontakt:
Ma lignja je obican sarlatan, te tri pobjede je malo reci da su bile na guzove, a i onaj remi u cetvrtom. vec u prvom kolu je mogao kiksati da penale za Stoke ne suta vjerovatno najgori izvodjac penala u Evropi, Walters, protiv Ville jedva, protiv Uniteda iz jednog napada zabili gol, a i remi protiv Swansea su grcevito branili a ne bi ga ni mogli braniti da im bivsi igrac ne pokloni 2. gola. Na prste ruke mozes izbrojati kolikos u sansi u ovih 5. kola stvorili a najbolje pojacanje je otpadak iz Chelsea koji vjerovatno vise nikad nece ni zaigrati za Chelsea.FCUM je napisao/la:iskreno brendonu nije mjesto na klupi lfc,jeste imali seriju 3 pobjede ali sada se vidi kakav je trener realno ima finu ekipu ali ne ide mu,mada soton je odigrao fantasticno i sjecam se kad je prosle godine sir alex rekao da su najbolja ekipa te sezone na old trafordu sto su igrali
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
svee si rekao u ovom postuBigBigBang je napisao/la:Ma lignja je obican sarlatan, te tri pobjede je malo reci da su bile na guzove, a i onaj remi u cetvrtom. vec u prvom kolu je mogao kiksati da penale za Stoke ne suta vjerovatno najgori izvodjac penala u Evropi, Walters, protiv Ville jedva, protiv Uniteda iz jednog napada zabili gol, a i remi protiv Swansea su grcevito branili a ne bi ga ni mogli braniti da im bivsi igrac ne pokloni 2. gola. Na prste ruke mozes izbrojati kolikos u sansi u ovih 5. kola stvorili a najbolje pojacanje je otpadak iz Chelsea koji vjerovatno vise nikad nece ni zaigrati za Chelsea.FCUM je napisao/la:iskreno brendonu nije mjesto na klupi lfc,jeste imali seriju 3 pobjede ali sada se vidi kakav je trener realno ima finu ekipu ali ne ide mu,mada soton je odigrao fantasticno i sjecam se kad je prosle godine sir alex rekao da su najbolja ekipa te sezone na old trafordu sto su igrali
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.