#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Dybala, Morata. #JuveNapoli
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sarajevo1946 je napisao/la:Ma nisam ni ja za Samija da počne. Bespotreban rizik, a i haj sve to, protiv Milana jel bješe? Isto je ovako počeo nakon pauze i nije to bilo to...
Dobro tad je pauzirao duze sad je pauza bila 10 dana tj poceo je trenirati jos od utorka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sretno nam bilo braćo aBd.
Fino alla fine Forza Juve
Fino alla fine Forza Juve
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
[youtube][/youtube]
Ideemooo.
Ideemooo.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
Med medeni..L'Avvocato je napisao/la:

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
-
- Kontakt:
LEONARDO!
- bianconeros
- Kontakt:
Nisam zadovoljan, ali sasvim ocekivana tekma za sada.
Ko bi rekao da cu prizivati 3-5-2. Mi smo izasli iz komforne zone i igranje s 4 nazad nam pravi probleme.
Puno laksi je manevar s 3 nazad, da ne govorim automatizmi igre.
Evru bih prvog zamijenio, spor je prema nazad bio u par situacija, Sandro nam treba, a Marchisio se mora popraviti u drugom drasticno.
Nadam se da cemo uvesti Rugania i Sandra odigrati 3-5-2 iako je to vjerovatno utopija. Puno fale Chiello i Mandzo.
Napoli kompletan i djeluje kompaknije iako nisu zaprijetili, ali sve mi se cini da ce prije oni docekati nasu gresku nego mi njihovu.
Ko bi rekao da cu prizivati 3-5-2. Mi smo izasli iz komforne zone i igranje s 4 nazad nam pravi probleme.
Puno laksi je manevar s 3 nazad, da ne govorim automatizmi igre.
Evru bih prvog zamijenio, spor je prema nazad bio u par situacija, Sandro nam treba, a Marchisio se mora popraviti u drugom drasticno.
Nadam se da cemo uvesti Rugania i Sandra odigrati 3-5-2 iako je to vjerovatno utopija. Puno fale Chiello i Mandzo.
Napoli kompletan i djeluje kompaknije iako nisu zaprijetili, ali sve mi se cini da ce prije oni docekati nasu gresku nego mi njihovu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko li Bonucci vrijedi po kineskim cijenama...
Nama haman bod dovoljan...
Tek se sad vidi koliko lakse krecemo napade sa 3 nazad, stoperi i bekovi nisu u ovoj formaciji uigrali to a i teze je...steta sto Chiela nema

Nama haman bod dovoljan...
Tek se sad vidi koliko lakse krecemo napade sa 3 nazad, stoperi i bekovi nisu u ovoj formaciji uigrali to a i teze je...steta sto Chiela nema
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tvrdo,kameno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Promašio je Allegri sa ovim sranjem sa 2 veznjaka, uvijek ima neka rupa tu jer su previše razvučeni. Pereyra umjesto Cuadrada i idemo standardno 4-3-1-2.
Pogba opet igra samo za sebe i za potez. Svako dodavanje pogrešno, svaka lopta u napadu ili dribling ili šut, upropastio bezbroj kontri. Cuadrado baš ko ona kokoš sa početka sezone. Naniže 3 igrača i onda proda loptu, ništa konkretno nije uradio.
Odbrana vrhunski funkcioniše, Bonucci imao onu fenomenalnu intervenciju.
Marchisio i Khedira u veznom vrlo dobri i zadovoljan sam kako su Dybala i Morata gore igrali s obzirom koliko i kakve su lopte dobijali.
I ako me išta u grob odvede sa ovim timom to će biti skraćeni korneri. Pizda im materina izvode ih evo 5 godina skraćeno i nikad ništa nisu napravili osim direktnog predavanja lopte protivniku.
Pogba opet igra samo za sebe i za potez. Svako dodavanje pogrešno, svaka lopta u napadu ili dribling ili šut, upropastio bezbroj kontri. Cuadrado baš ko ona kokoš sa početka sezone. Naniže 3 igrača i onda proda loptu, ništa konkretno nije uradio.
Odbrana vrhunski funkcioniše, Bonucci imao onu fenomenalnu intervenciju.

Marchisio i Khedira u veznom vrlo dobri i zadovoljan sam kako su Dybala i Morata gore igrali s obzirom koliko i kakve su lopte dobijali.
I ako me išta u grob odvede sa ovim timom to će biti skraćeni korneri. Pizda im materina izvode ih evo 5 godina skraćeno i nikad ništa nisu napravili osim direktnog predavanja lopte protivniku.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- bianconeros
- Kontakt:
Ma ovdje fali Mandzukic to se vidi iz aviona. Tvrda utakmica a bas jedan tip poput njega bi nam dobro doslo sada.
Morata ni tamo ni vamo, nebi imao nista protiv da ga izmjene za Zazu recimo.
Sto se tice odbrane, dobri smo.
Sredina malo losija, Marchisio mi nije na nivou ..
Pogba nekad pretjerava al u sustini nije lose...
Ocekujem u drugom da povedemo i da ovo dobijemo. Dybala odlucuje..
Morata ni tamo ni vamo, nebi imao nista protiv da ga izmjene za Zazu recimo.
Sto se tice odbrane, dobri smo.
Sredina malo losija, Marchisio mi nije na nivou ..
Pogba nekad pretjerava al u sustini nije lose...
Ocekujem u drugom da povedemo i da ovo dobijemo. Dybala odlucuje..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- BlueBosnian
- Kontakt:
Marchisio nevidljiv, ali ne i preloš, kao što reče @Pogba mora se malo trgnuti..
4-4-2
ide ovo 2-0 lagano, bez brige.

4-4-2

ide ovo 2-0 lagano, bez brige.

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja bih malo rizikovao i vratio 3-5-2, ako ništa sa Evrom na stoperu, Sandro lijevo. Fali nam čovjek u sredini, nikako da uspostavimo neku terensku nadmoć i napravimo višak...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Marchisio zivota mi jeo ovu utakmicu.... ispravlja i radi sve ono sto je Pogba trebao da radi... Pokemon se samo igra na terenu....
A pored Marche, Cuadrado izdominirao....
A pored Marche, Cuadrado izdominirao....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Trebalo je ici sa 352 i Ruganijem.
Ne možeš sa 4-4-2 ništa praviti, davno mi je Fabio Capello ogadio tu formaciju za sva vremena. Samo tri veznjaka dolaze u obzir u bilo kakvim kombinacijama.Sarajevo1946 je napisao/la:Ja bih malo rizikovao i vratio 3-5-2, ako ništa sa Evrom na stoperu, Sandro lijevo. Fali nam čovjek u sredini, nikako da uspostavimo neku terensku nadmoć i napravimo višak...
Manjak povjerenja u Rugania je učinio da igramo formaciju koju smo jednom ili nijednom igrali ove sezone i spremni smo bili žrtvovati naš cijeli sistem igre zbog toga. Pogba zakucan lijevo, Evra tanak, Marchisio tanak, Cuadrado jedini nešto pokušava, Sami nespreman.
Na kraju tekme ćemo vidjeti je li Max pogodio. Za sada nije ništa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Može i Hernanes, samo nek' ubaci veznjaka (4-3-1-2), eventualno Sandra umjesto Evre ili Lichta (3-5-2)
3-5-2

3-5-2

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
-
- Kontakt:
Jako teska utakmica, abd da to rijesimo uskoro
Samo moram bar malo da spomenem Moratu i njegovu mlohavost, jos samo fali da ga pocne sutati i ona omladina sto lopte ubacuje na teren. Brate mili od sutra dorucku pogace, sira i kajmaka, stidi se tolika ljudina, a nema ko te ne suta, otresi i ti nekog pobogu
Samo moram bar malo da spomenem Moratu i njegovu mlohavost, jos samo fali da ga pocne sutati i ona omladina sto lopte ubacuje na teren. Brate mili od sutra dorucku pogace, sira i kajmaka, stidi se tolika ljudina, a nema ko te ne suta, otresi i ti nekog pobogu

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.