FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 02 maj 2018, 20:39

Boatenga treba poslati negdje dalje, osvojio je sve zivo sa Bayernom. Matthijs de Ligt je the next big thing u fudbalu, 18 godina i eno vec nosi kapitensku traku u Ajax.
Bundesliga je napisao/la:Ja još nisam prežalio, yebem im majku lopovsku šta nam rade. Niko da se ne požali sem Artura :roll: Ribery koji će imati 36 godina da nam igra sljedeću sezonu a sinoć nije mogao hodati poslije prvog poluvremena :? Uostalom, svejedno je, s Kovačem će to izgledati jako loše.

U pravu je Klare za taj penal, Ramos je potpuno promašio loptu i udario Lewandowskog. Kad sam već kod njega, ajde Real uzmi ga, nek ide u pm.
Nisi cuo? :kafa:

Muller: Referee not the cause of Bayern Munich's defeat

"The referee did a good job, we didn't lose because of him.

http://www.marca.com/en/football/intern ... b4577.html
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 02 maj 2018, 20:40

Jest to je to, samo se na slikama ne vidi situacija najbolje, onako u snimku je skandalozno, situacija iznad svake nepravde.

Ljudi, Riberi ne može igrati nakon jednog sprinta, a ne kakvih minuta. Imam osjećaj da ljudi ne razumiju ponašanje tijela,
nema tu utakmica, poluvrijeme ili 20 minuta, godine ne daju da otrčiš 2 sprinta bilo na početku ili kraju utakmice,
u pitanju je regeneracija za koju treba puno više nego kad si zelen, Riberi može otrčati sprint i na kraju utakmice, isto kao i na početku, ali da 2 minute prije toga nije sprintao, u tome je fora, morate to razumjeti.
Nisu u pitanju minute, da je tako Iniesta bi ostao u Barci još 5 godina da im igra po po sata.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 02 maj 2018, 20:48, ukupno mijenjano 3 puta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2018, 20:46

Nerminovic je napisao/la: Nisi cuo? :kafa:

Muller: Referee not the cause of Bayern Munich's defeat

"The referee did a good job, we didn't lose because of him.

http://www.marca.com/en/football/intern ... b4577.html
Ma Marca je Realov list, lopovi i jedni i drugi. Gledao sam i slušao izjavu Mullera za FCB TV i nigdje nije spominjao sudije, a ako je stvarno dao jednu takvu izjavu onda je glup ko k.urac.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 maj 2018, 20:50

sekerbay je napisao/la: Drugo, ne vjerujem da ćemo baš svake godine biti baksuzi pa da nam se povrijede dva najbolja krila.
Unazad koliko godina igraš bez najboljih igrača u završnici LP? Nije se to dogodilo samo ove godine.
R32 je napisao/la: Brat Hamo, na poziciji iza napadaca vjerovatno.
Brat Hamo bi najviše trebao igrati ono što je sinoć radio gdje je bio skoro kao box to box veznjak.

Ne trebamo se žaliti na sudije i kriviti njih što nismo u finalu, imali smo prilika da zabijemo 10 golova. Rasuli smo i Real i sudije, samo što to nismo iskoristili zbog loše završnice. Ne kažem da nije trebao biti penal sinoć, i sam Marcelo je priznao da jeste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 maj 2018, 20:58

slika

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 02 maj 2018, 21:06

Ljudi nemojte više nikad govoriti da smo sami sebe pobijedili, nije dobro sebe kuditi za nešto što nisi dobio a zaslužio si, 3 penala, hej 3 penala!!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 maj 2018, 21:07

Pobijedili smo sami sebe, nismo iskoristili šanse koje smo imali. Real nam se nudio da ih izbacimo, bez obzira na penal.

Da smo imali Gnabrya umjesto Mullera, prošli bi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Klare

Post Postao/la Klare » 02 maj 2018, 21:12

Ma nije penal, nego 3 penala, da je 1 ne bih riječi rekao.

Nismo ni mi najbolji bili, imali smo nedostataka milion, psiho-fizičke prirode, iz aviona se vide i ofanzivne mane, ali smo i takvi bili bolji 5x.

Koliko god govorili da smo sebe izbacili, opet smo u svakom smisli bili bolji 5x, stoga 3xpenal je nešto što se zaboraviti ne može,
zato u ovoj situaciji pričati da smo izbacili sami sebe mogu samo oni koji cijene druge više nego samog sebe, to nije dobar put. ;)

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 maj 2018, 21:16

Oj tek kad pogledam ovaj drugi polufinalni par dođe mi da zaplačem. J*bem ti fudbal i ko ga izmisli.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2018, 21:18

Ma kakvo izbacivanje sami sebe. Nismo dobili penal na kraju prvog poluvremena. Zabili bi ga i otišli 2:1 na pauzu sa velikom psihološkom prednošću. Kasnije smo dali još jedan nakon one katastrofalne greške. Nije nam suđen još jedan penal u drugom dijelu i kako smo izbacili sami sebe. Prvu utakmicu su nas dobili zbog naših grešaka ali sinoć nisu. Dobili su zbog lopovluka i mogu dati ruku u vatru da će i Liverpool pokrasti u finalu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 maj 2018, 21:19

Nekako danas ima osjećaj da bi izgrlio sve igrače i trenutak nakon toga ih sve davio rukama. Jbm vam sve na znate zabit zicera i dajete sami sebi golove. :damn:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 maj 2018, 21:21

Gdje nam je Beckenbauer da UEFI yebe sve po spisku :yawn:

BackSpace United

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 maj 2018, 21:24

Ja govorim samo za sinoćnju utakmicu te penal Marcela, nešto se ne sjećam situacije o kojoj Klare priča a ne mogu snimak naći.

Samo kažem da smo ih mogli izbaciti unatoč tim greškama, što je nevjerovatno. Prvo treba krenuti od sebe i razmisliti zašto nismo prošli ( a imao si šanse ), pa tek onda kriviti druge. Odigraš fenomenalan meč ali ih opet ne dobiješ :(
Zadnja izmjena: harden, dana/u 02 maj 2018, 21:29, ukupno mijenjano 3 puta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2018, 21:24

Nerminovic je napisao/la:Gdje nam je Beckenbauer da UEFI yebe sve po spisku :yawn:
Ma yebat će malo sutra. Da imaju imalo muda istupili bi iz takmičenja, ionako sa Kovačem ne možemo ništa, a ni sa starcima na krilima. Pokradu nas drugu godinu zaredom a ovi ni da izađu u javnost i ukažu jasno i glasno na lopovluk. Zato će vas i yebavat uvijek.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 02 maj 2018, 21:29

Jestel vi ljudi svjesni da trenutno imas desetak igraca koji igraju po krilu a da bi mogli zadovoljiti apetite za zavrsnicu LP. Od tih 10 igraca ni jedan nije na prodaju sto znaci da ispod 150m ne mozes nikog dovesti. A mislim da bayern nikad nece platiti igraca 150m i ne treba sto se mene tice.
Treba ganjati nesto tipa coman i od njega napraviti top class igraca i onda si miran 6-10 sezona.
Pa evo ti primjer salah, bio u celziju nit je imao prilike nit je sta napravio, a celzi ga nije mogao cekati, i nakon par sezona igrac daje 50 golova u sezoni.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 maj 2018, 21:31

Moramo ići dalje sa stavom da smo mi krivi za sve, što i jesmo, Realu smo izmislili 2,5 gola od 4 i mi od sebe sakrili jedno 2, 3. Sa tim stavom da idemo dalje i da radimo na sebi, na onome što ne valja vjerujem da će doći rezultat. Izvlačenje na sudije, svake godine, su za luzere i za one koji ništa drugačije i ne mogu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 maj 2018, 21:45

Sve se jednostavno poklopilo od povreda ključnih igrača do loše realizacije i šlag na kraju sudije nas dotuku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 maj 2018, 21:59

Koja je Hamo igracina.
Tu treba pohvalit upravu, i Ancelottia.
Nikada ne bi dosao u Minhen da nije bilo Carla.

Da je sinoc bio Draxler ili Sane, umjesto klovna Mullera, sve bi bilo drugacije.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 maj 2018, 22:00

Ko gleda ovu vecerasnji tekmu i dzekin gol, vidi kako to rade napadači, a ne ono što je muler uradio :cry:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2018, 22:26

sekerbay je napisao/la:Ko gleda ovu vecerasnji tekmu i dzekin gol, vidi kako to rade napadači, a ne ono što je muler uradio :cry:
Ne valja ti komparacija, Muller nije klasični napadač. Međutim nije ni Lewandowski a "trebao" bi biti. To ne mijenja činjenicu da je Muller odigrao sramotan dvomeč.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.