Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma brate ovo je bezveze nalupano, sinoć ja bio u gradu i stiže mi poruka da su mi prošli listići.
NA MOJ RAČUN CELOM KLUBU IIII..

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
umalmilanist je napisao/la:Cambur - Ajax 2 @1.50
Cambur - Ajax 1 pol 2 @1.95
Cambur - Ajax 1 pol. over 1.5 @2.15
Cambur - Ajax 2/2 @2.30

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- diplomatija
- Kontakt:
Evo jedan frisak prijedlog iz belgije, kaze lik dojava, pa ko hoce neka pokusa, kvota je vecpuno smanjena, sporting - mirandes 2/1
Villa -United 2
Zadnja izmjena: adnanzao, dana/u 15 dec 2013, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
"lover boy"
u bhplay i nema ta opcija. ima samo iz 2 u xdiplomatija je napisao/la:Evo jedan frisak prijedlog iz belgije, kaze lik dojava, pa ko hoce neka pokusa, kvota je vecpuno smanjena, sporting - mirandes 2/1
Glory Glory Man United!
Ja sam to igro vec u petak na 5KM kvota 20 bila sad zakljucano odnosno i jucer je biloAnderson8 je napisao/la:u bhplay i nema ta opcija. ima samo iz 2 u xdiplomatija je napisao/la:Evo jedan frisak prijedlog iz belgije, kaze lik dojava, pa ko hoce neka pokusa, kvota je vecpuno smanjena, sporting - mirandes 2/1
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Zar vi fakat vjerujete u te dojave?lindegard je napisao/la:Ja sam to igro vec u petak na 5KM kvota 20 bila sad zakljucano odnosno i jucer je biloAnderson8 je napisao/la:u bhplay i nema ta opcija. ima samo iz 2 u xdiplomatija je napisao/la:Evo jedan frisak prijedlog iz belgije, kaze lik dojava, pa ko hoce neka pokusa, kvota je vecpuno smanjena, sporting - mirandes 2/1
naravno da ne, tu se igra prvo poluvrijeme 2 i vozdraArhitekt je napisao/la:Zar vi fakat vjerujete u te dojave?Anderson8 je napisao/la:u bhplay i nema ta opcija. ima samo iz 2 u xdiplomatija je napisao/la:Evo jedan frisak prijedlog iz belgije, kaze lik dojava, pa ko hoce neka pokusa, kvota je vecpuno smanjena, sporting - mirandes 2/1

- diplomatija
- Kontakt:
Ne vjerujem ja ni sebi, a kamo Li dojavama, ali sta fali baciti cenera na to sto se prica, bacam ih i ovako i onako, a u premieru je bila jutros 24, Sad je 12
-
- Kontakt:
totenham 1
alkmar 2
genoa 1-1
inter x
leverkuzen 4+
ko hoce bujrum
alkmar 2
genoa 1-1
inter x
leverkuzen 4+
ko hoce bujrum

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Jedan na golove.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Fijorentina 1
Lacio 1
Parma 1
......ali ipak sam na listic stavio parmu 1x dobar dan danas...
Lacio 1
Parma 1
......ali ipak sam na listic stavio parmu 1x dobar dan danas...

Zadnja izmjena: adnanzao, dana/u 15 dec 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
"lover boy"
- barabababa
- Kontakt:
Ultrecht - PSV 1X (1.60) ili za one hrabrije cistog keca (3.20)
Ultrecht zadnjih 5 kod kuce 4 pobjede i 1 nerijeseno, PSV zadnjih 5 u gostima sve porazi.. Uz to PSV je u jako losoj formi u zadnje vrijeme.
Sretno ako ko isprati
Ultrecht zadnjih 5 kod kuce 4 pobjede i 1 nerijeseno, PSV zadnjih 5 u gostima sve porazi.. Uz to PSV je u jako losoj formi u zadnje vrijeme.
Sretno ako ko isprati

Schalke 04-Freiburg oba daju i 3+ 2.10
Schalke 04-Freiburg over 1.5 1.pol. 2.15
Schalke 04-Freiburg oba daju u 1.pol. 4.30
Schalke 04-Freiburg 1.pol. 2 5.85
Schalke 04-Freiburg 2 7.05
Schalke 04-Freiburg over 4.5 4.25, over 5.5 8.00
da probamo danas s ovim, mislim da nas očekuje odlična utakmica sa dosta golova i već do pol. očekujem barem dva a na kraju bi mogli otići do 5 pa i 6.
inače niti jedna gostujuća pobjeda u ovom kolu, od ove dvije današnje utakmice jedna bi trebala biti dvojka i ja mislim da bi to mogla biti baš ova.
Schalke 04-Freiburg over 1.5 1.pol. 2.15
Schalke 04-Freiburg oba daju u 1.pol. 4.30
Schalke 04-Freiburg 1.pol. 2 5.85
Schalke 04-Freiburg 2 7.05
Schalke 04-Freiburg over 4.5 4.25, over 5.5 8.00
da probamo danas s ovim, mislim da nas očekuje odlična utakmica sa dosta golova i već do pol. očekujem barem dva a na kraju bi mogli otići do 5 pa i 6.
inače niti jedna gostujuća pobjeda u ovom kolu, od ove dvije današnje utakmice jedna bi trebala biti dvojka i ja mislim da bi to mogla biti baš ova.
- Consigliere
- Kontakt:
Zakasnio sam, ali napisacu kako god:
Chievo, Parma, Udinese, Dinamo i Schalke, sve D2+... Kvota 40 na 2 KM...
Sretno!
Chievo, Parma, Udinese, Dinamo i Schalke, sve D2+... Kvota 40 na 2 KM...
Sretno!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Vidjet cemo danas nakon 19 sati. Evo bas gledam u ponudi u wwinu, imaju sve 3 ostale utakmice u ponudi poluvrijeme/kraj a samo ta tekma o kojoj se prica kao da je dojava iz 2 u 1 nema u ponudi. Nesto je mutno cim su je maknuli sa ponude.Arhitekt je napisao/la:
Zar vi fakat vjerujete u te dojave?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Chaves-Trofense 2/1 26
Feirense-Penafiel 2/1 27
U. Madeira-Leixoes 2/1 27
portugalci druga liga, sva će pažnja kladioničara biti usmjerena u španjolsku segundu a u susjednom portugalu prelazi su učestali i gotovo da nema kola a da ne bude niti jedan.
Ja sam odabrao ove tri utakmice jer mi se čini da bi tu bilo najrealnije da se odradi prelaz a gledajući povijest na svakoj je bio barem jedan pa tko želi neka proba, kvote su odlične i nadam se da će nas portugalci ispoštovati i obradovati ko zna koji puta
Chaves mi je nekako najveći kandidat za prelaz i tu bi trebalo ići i oba daju i 3+
Chaves-Trofense oba daju i 3+ 2.35
Feirense-Penafiel 2/1 27
U. Madeira-Leixoes 2/1 27
portugalci druga liga, sva će pažnja kladioničara biti usmjerena u španjolsku segundu a u susjednom portugalu prelazi su učestali i gotovo da nema kola a da ne bude niti jedan.
Ja sam odabrao ove tri utakmice jer mi se čini da bi tu bilo najrealnije da se odradi prelaz a gledajući povijest na svakoj je bio barem jedan pa tko želi neka proba, kvote su odlične i nadam se da će nas portugalci ispoštovati i obradovati ko zna koji puta

Chaves mi je nekako najveći kandidat za prelaz i tu bi trebalo ići i oba daju i 3+
Chaves-Trofense oba daju i 3+ 2.35
Totenham - Liverpool, oba daju? jel bi trebalo proc'?
15.10.2013.
-
- Kontakt:
u prvom poluvremenuKaunas je napisao/la:Totenham - Liperpool, oba daju? jel bi trebalo proc'?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.