FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

safira
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 16:50

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
safira je napisao/la:Polako ba, bolje ga primit na pocetku, nego kad je kraj utakmice.
Uzimamo bod danas...
No sikiriki ...

j... vise i bod sta ce nam bod stalno idemo na bod u gostima al haj barem da mi osvojimo bod mi jos izgubimo
Bod po bodi pa smo uzimali titule.
Polako ima jos da se igra 80 min.
Nista ovo nemora da znaci. Sabura ljudi ...

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 sep 2011, 16:50

ajde nema veze zabicemo mi njima 2 :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 sep 2011, 16:51

ma ako se celiku ovakvom ne uzmu sva tri boda,sta ocekivati protiv borca,pitara...

sta je,u cemu je problem,jel dizel trose pa kasnije pale,koji je ovo go u prvim minutama???!

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 10 sep 2011, 16:52

Plivadon je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:osime supcino podnesi ostavku da se ne brukamao vise, brukas nas vec dvije gdoine. **** ti drzavu i zelju
haj cao ;) ti ces meni reci cao, jesam li ja tebi nesto mozda rekao, pa svi vidimo da nam ne ide i logicno je da trener odstupi, lik je nezainteresovan za ekipu, vjerujem kad bi otisao da bi dosli bolji dani pa makar bili i kratkog daha

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 16:52

Il nam ga zabiju u 1 minutu il u 91 nema druge. :evil:
@reebok odleprsaj!

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 10 sep 2011, 16:54

samo ga mi primimo iz svlačionice...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 10 sep 2011, 16:54

nick je napisao/la:
safira je napisao/la:Polako ba, bolje ga primit na pocetku, nego kad je kraj utakmice.
Uzimamo bod danas...
No sikiriki ...

j... vise i bod sta ce nam bod stalno idemo na bod u gostima al haj barem da mi osvojimo bod mi jos izgubimo
odakle znas na sta idemo? jesi li na utakmici? ides li ikako? sto ne mogu seljacke price

Ne samo ti ides na tekme, pa jel Amar stalno izjavljuje bio bi zadovoljan bodom. Al eto ti znas najbolje

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 sep 2011, 16:54

Ovdje više nije uopće problem u optimizmu ili pesimizmu pojedinih ljudi, ovo je jedini i stvarni problem: "1. min - GOLLLLLLLLLLL Šišić pogađa u 25.sekundi meča" !

Onaj trenutak kad ti dođe da se ispsuješ do krajnjih granica. Pratiš sve, raduješ se, očekuješ, vjeruješ, nadaš se, ne pljuješ ni igrače ni stručni štab, ideš na je**ne pripreme i onda nakon svega toga primiš gol u 25 sekundi meča... Ma šta imam više pričati. Daj Bože da bod izvučemo. Pobjeda eventualna bi bila SAMO AMAROVA zasluga! Sačekaćemo kraj.
Osim - drugo ime za Želju !

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 10 sep 2011, 16:54

nime_tm87 je napisao/la:Il nam ga zabiju u 1 minutu il u 91 nema druge. :evil:
@reebok odleprsaj!
Kako god zabijaju nam ga :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 10 sep 2011, 16:55

Pa nije ni pocela tekma, a mi ga vec primimo jbm ti život :x i to od Čelika najofirnije ekipe na balkanu, koji se raspadaju.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 sep 2011, 16:55

reebok23 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:osime supcino podnesi ostavku da se ne brukamao vise, brukas nas vec dvije gdoine. **** ti drzavu i zelju
haj cao ;) ti ces meni reci cao, jesam li ja tebi nesto mozda rekao, pa svi vidimo da nam ne ide i logicno je da trener odstupi, lik je nezainteresovan za ekipu, vjerujem kad bi otisao da bi dosli bolji dani pa makar bili i kratkog daha
Svega u bozijoj basti , placenika i malomozgasa , samo talasajte moze vam se trenutno . :x
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

larsson
Kontakt:

Post Postao/la larsson » 10 sep 2011, 16:56

sve fol velki navijaci a pun ih forum

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 10 sep 2011, 16:56

safira je napisao/la:
Uzimamo bod danas...
No sikiriki ...

e zbog takvog morala i jesu ovakvi rezultati,samo odugovlacite tipa ima jos da se igra,tek je pocela liga i onda pred kraj kad budemo morali odraditi 5 teskih gostovanja i uzeti iz njih 12 bodova da bi osvojili titulu,mi cemo osvojiti 1 bod i necemo ni u evropu otici,pa zar ne kontate da se na ovakvim utakmicama uzimaju bodovi,a da se na tezim utakmicama ne ide na pobjedu nego se probavaju nove taktike itd jer ne mogu sve dobiti,ali ovakve utakmice se moraju dobiti,to je isto kao u skoli,svo vrijeme govoris ucicu kasnije,ucicu kasnije i kad 10 dana prije kraja skole treba da dobijes 4 da bi prosao,a gradiva 50 stranica,pa gotovo je sad,to je trebalo ranije,tako zeljo...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 10 sep 2011, 17:01

reebok23 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
MALOUMNIK je za tebe pohvalna riječ ;)
Željo - My first love!!!

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 17:02

3r0X je napisao/la:
Uzimamo bod danas...
No sikiriki ...

e zbog takvog morala i jesu ovakvi rezultati,samo odugovlacite tipa ima jos da se igra,tek je pocela liga i onda pred kraj kad budemo morali odraditi 5 teskih gostovanja i uzeti iz njih 12 bodova da bi osvojili titulu,mi cemo osvojiti 1 bod i necemo ni u evropu otici,pa zar ne kontate da se na ovakvim utakmicama uzimaju bodovi,a da se na tezim utakmicama ne ide na pobjedu nego se probavaju nove taktike itd jer ne mogu sve dobiti,ali ovakve utakmice se moraju dobiti,to je isto kao u skoli,svo vrijeme govoris ucicu kasnije,ucicu kasnije i kad 10 dana prije kraja skole treba da dobijes 4 da bi prosao,a gradiva 50 stranica,pa gotovo je sad,to je trebalo ranije,tako zeljo...[/quote]

Lakse ti gostovanje u Zenici. Idi lezi molim te, umoran si ...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 sep 2011, 17:02

Ćirso promaši gol sa 5 metara... e jebga. Nyema požutio. Skroz smo ograničeni, ja ne znam šta nam je ovo... Bože sačuvaj nas!
Osim - drugo ime za Želju !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 sep 2011, 17:04

rossoner je napisao/la:Ćirso promaši gol sa 5 metara... e jebga. Nyema požutio. Skroz smo ograničeni, ja ne znam šta nam je ovo... Bože sačuvaj nas!
jbg fali smajic, selimovic, iskreno nisam ni ocekivo vise
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2011, 17:04

rossoner je napisao/la:Ćirso promaši gol sa 5 metara... e jebga. Nyema požutio. Skroz smo ograničeni, ja ne znam šta nam je ovo... Bože sačuvaj nas!
Dovoljno je vidjeti sastav i shvatit da ce biti kilavo i ograniceno.Ne znam nadat se nekom cudu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 sep 2011, 17:05

" Trenutno je igračima dozvoljeno da se osvježe uz aut-liniju. "

Ma ja ba odmorite,mozda opet go padne cim pocne igra opet ccc

stvarno ko sto rece... nadas se i sve,pored losih rezultata i pored svega opet kontas proradice,kad ono go u 1 min.
pa vala i oni najnormalniji da polome sve oko sebe

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 10 sep 2011, 17:05

Kakvih sve kretena ima na ovom forumu to nije normalno ! Žalosno

Ne osudjute Osima!
i on je kriv al ne morate ga odmah pljuvati i tjerati sa klupe
polako ljudi... ima jos da se igra
ima jos 20 i nesto kola..!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, MojaMalenkost, NeSamSafetee, Pact1921, Vanja8 i 59 gostiju.