Velež kao ekipa je generalno za sredinu tabele, a ovo što su do sada postigli (finale kupa, borba za Evropu do vjerovatno zadnjeg kola) je više nego super ako se uzme u obzir roster ekipe. Osim individualaca poput Haskića, nemaju igrača koji pravi razliku kao što to ima Sarajevo, na primjer, u vidu Oliveire ili Vrancića.Vanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:25Fakat Velez los...
Ne znam hoce li Jusufbegovic ostati na mjestu sefa struke ako Velez ne uspije izboriti Evropu,ali mislim da klub mora traziti novo rijesenje bez obzira na to...
Fino ga je bilo slusati kad daje strucne komentare, zna one zone i fazone, ali brat bratu da je trener za Velez i nije.
Ne znam, ali nesto kontam ovo se pod njegovom palicom tesko moze prodobriti samo se moze strmeknuti vise,
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da sam ja predsjednik Sirokog uradio bih sledecu stvar. Sabrao bih cijelu upravu i rekao da mi do petka donesu po 50k KM. Cekao bih delegiranje i otisao do susjednog Posusja i dao im 50k da zapnu do zadnje kapi krvi protiv fk pomozi.ba. Zatim bih naso sudijsku trojku i dao im 20k da silje Posusju kolko mogu. Ako tu nista ne opali onda bih sve pare usmjerio na Trebinje. Ako se stvari do zadnjeg kola poklope Leotar i sa pobjedom ne moze ostat u ligi. Tako da bi im dao 200k i dizao bi cijenu do 300k nasta bi trebinjci sigurno pristali. Fk.pomozi.ba svakako ne moze dobiti slobodu i na taj nacin ja bih sirokom osigurao evropu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ili jos laksa opcija, plate vama da izgubite dvije i plate Slogi i Leotaru da ih pobjede.esprit24 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:34Da sam ja predsjednik Sirokog uradio bih sledecu stvar. Sabrao bih cijelu upravu i rekao da mi do petka donesu po 50k KM. Cekao bih delegiranje i otisao do susjednog Posusja i dao im 50k da zapnu do zadnje kapi krvi protiv fk pomozi.ba. Zatim bih naso sudijsku trojku i dao im 20k da silje Posusju kolko mogu. Ako tu nista ne opali onda bih sve pare usmjerio na Trebinje. Ako se stvari do zadnjeg kola poklope Leotar i sa pobjedom ne moze ostat u ligi. Tako da bi im dao 200k i dizao bi cijenu do 300k nasta bi trebinjci sigurno pristali. Fk.pomozi.ba svakako ne moze dobiti slobodu i na taj nacin ja bih sirokom osigurao evropu![]()
Onda bi u evropu isli Zrinjski, Borac, Željo i ŠB
Evropa bez tople braće

-
- Kontakt:
nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:23Budemo vidjeli, izgubismo bitku al rat jos nismo. Ako ne mozemo mi onda nadam se Siroki da ide umjesto vas!Mamba21 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:15Nemoj te nas puno nakeritinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:33
Bespotrebno se nadas, svakako necete biti 4 na tabeli, eto zapamti. Uzecemo kup danas, a onda cemo vas nakeriti sa 4 pozicije!!!![]()
![]()

E sada da vidimo Zrinjskog i njihovu kvalitetu u Evropi
Crni Cerak 🐦⬛
Nema evrope bez Sarajeva,iako skoro cijelu sezonu igramo kao gosti opet smo tu,Mirvić će još uložiti i opet ćemo biti tu još da uprava i horde nađu zajedničku i nema brige a vi iako odete u evropu slijedi bruka imate koeficijent kao FC Andoralakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:38Ili jos laksa opcija, plate vama da izgubite dvije i plate Slogi i Leotaru da ih pobjede.esprit24 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:34Da sam ja predsjednik Sirokog uradio bih sledecu stvar. Sabrao bih cijelu upravu i rekao da mi do petka donesu po 50k KM. Cekao bih delegiranje i otisao do susjednog Posusja i dao im 50k da zapnu do zadnje kapi krvi protiv fk pomozi.ba. Zatim bih naso sudijsku trojku i dao im 20k da silje Posusju kolko mogu. Ako tu nista ne opali onda bih sve pare usmjerio na Trebinje. Ako se stvari do zadnjeg kola poklope Leotar i sa pobjedom ne moze ostat u ligi. Tako da bi im dao 200k i dizao bi cijenu do 300k nasta bi trebinjci sigurno pristali. Fk.pomozi.ba svakako ne moze dobiti slobodu i na taj nacin ja bih sirokom osigurao evropu![]()
Evropa bez tople braće![]()
Jedini uzdanak vam Mirvić, da njega nema ugasili bi se, kao i grupa vam...Anex je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:46Nema evrope bez Sarajeva,iako skoro cijelu sezonu igramo kao gosti opet smo tu,Mirvić će još uložiti i opet ćemo biti tu još da uprava i horde nađu zajedničku i nema brige a vi iako odete u evropu slijedi bruka imate koeficijent kao FC Andoralakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:38Ili jos laksa opcija, plate vama da izgubite dvije i plate Slogi i Leotaru da ih pobjede.esprit24 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:34Da sam ja predsjednik Sirokog uradio bih sledecu stvar. Sabrao bih cijelu upravu i rekao da mi do petka donesu po 50k KM. Cekao bih delegiranje i otisao do susjednog Posusja i dao im 50k da zapnu do zadnje kapi krvi protiv fk pomozi.ba. Zatim bih naso sudijsku trojku i dao im 20k da silje Posusju kolko mogu. Ako tu nista ne opali onda bih sve pare usmjerio na Trebinje. Ako se stvari do zadnjeg kola poklope Leotar i sa pobjedom ne moze ostat u ligi. Tako da bi im dao 200k i dizao bi cijenu do 300k nasta bi trebinjci sigurno pristali. Fk.pomozi.ba svakako ne moze dobiti slobodu i na taj nacin ja bih sirokom osigurao evropu![]()
Evropa bez tople braće![]()
Covjeku treba kapu do poda. Sa kakvom ekipom je dogurao do finala i u prvenstvu se bori jos. Njima uopste nije bio cilj Evropa na polusezoni jer su promjenili pola ekipe tj dosta bitnih igraca je otislo a doveli Sikala, Domica i nekakve srednja zalost igrace. Lausa!..Vanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:25Fakat Velez los...
Ne znam hoce li Jusufbegovic ostati na mjestu sefa struke ako Velez ne uspije izboriti Evropu,ali mislim da klub mora traziti novo rijesenje bez obzira na to...
Fino ga je bilo slusati kad daje strucne komentare, zna one zone i fazone, ali brat bratu da je trener za Velez i nije.
Ne znam, ali nesto kontam ovo se pod njegovom palicom tesko moze prodobriti samo se moze strmeknuti vise,
Realno je da je Jusufbegovic uradio odlicaaan posao sa ovom ekipom i budjetom koji je imao na raspolaganju.
lakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:49Jedini uzdanak vam Mirvić, da njega nema ugasili bi se, kao i grupa vam...
Da vidjeli smo.u Banja Luci.

Kako ces podnijeti cinjenicu da vam hodzic i santos odose za 0 KMlakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:49Jedini uzdanak vam Mirvić, da njega nema ugasili bi se, kao i grupa vam...

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
To ti je baš glupa opaska,ko će biti glavna uzdanica ako neće većinski vlasnik i glup si ispao i za grupu on nema nikakve veze sa grupom čak su i u svađi,bolje se ti raspitaj šta predstavlja Zula i kompanija i na tribini i u klubu a predsjednik vam se pita manje od amarovog kera lutvelakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:49Jedini uzdanak vam Mirvić, da njega nema ugasili bi se, kao i grupa vam...
Hvala Bogu pa mi imamo koga da se odazove na pomoć.
- MocMahale444
Sudija jeste malo navlacio za Zrinjski
ali ponasanje navijaca Vehleza je fuj.
Navikli kamena s ramena.

Navikli kamena s ramena.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav Zula kralju, čovjek nije na šipci već godinama.Anex je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:57To ti je baš glupa opaska,ko će biti glavna uzdanica ako neće većinski vlasnik i glup si ispao i za grupu on nema nikakve veze sa grupom čak su i u svađi,bolje se ti raspitaj šta predstavlja Zula i kompanija i na tribini i u klubu a predsjednik vam se pita manje od amarovog kera lutve
-
- Kontakt:
Ne garantuje, vi ako osvojite 4 u evropi ste, al msm da necete osvojiti. Bice tesko i vama i nama i Sirokom, al dok god postoji sansa necemo odustati. Mi da bi ostali u igri moramo pobjediti Sarajeva, a protiv Posusja za Evropu, ako vi kiksate protiv Slobode. Siroki ce tesko u Trebinju uzeti i bod.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:26Vama ni šest bodova ne garantuje Evropu. Igman će vas koštati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:23
Budemo vidjeli, izgubismo bitku al rat jos nismo. Ako ne mozemo mi onda nadam se Siroki da ide umjesto vas!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Da je na šipci to i nebi bio problem ali je debelo upetljan u sve bitne odluke i u klubu i na tribinilakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:05Kakav Zula kralju, čovjek nije na šipci već godinama.Anex je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:57To ti je baš glupa opaska,ko će biti glavna uzdanica ako neće većinski vlasnik i glup si ispao i za grupu on nema nikakve veze sa grupom čak su i u svađi,bolje se ti raspitaj šta predstavlja Zula i kompanija i na tribini i u klubu a predsjednik vam se pita manje od amarovog kera lutve
Anex glavni insajder. Jedini i pravi.Anex je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:25Da je na šipci to i nebi bio problem ali je debelo upetljan u sve bitne odluke i u klubu i na tribinilakilone je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:05Kakav Zula kralju, čovjek nije na šipci već godinama.Anex je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:57
To ti je baš glupa opaska,ko će biti glavna uzdanica ako neće većinski vlasnik i glup si ispao i za grupu on nema nikakve veze sa grupom čak su i u svađi,bolje se ti raspitaj šta predstavlja Zula i kompanija i na tribini i u klubu a predsjednik vam se pita manje od amarovog kera lutve
Nisam nikakav insajder ali sam rođen u ovom gradu i cijeli život sam tu i poznajem dosta ljudi koji navijaju za želju i to sam od njih čuo a to su ljudi čije info su bar do sad u većini slučajeva bile tačne a ti imaš pravo da a vjeruješ ili ne
-
- Kontakt:
Stavili lopovi opet da se igraju 2 tekme kupa. Morali su stavit da se moze Bojcu nastelit,oni na neutralnom terenu bisu u stanju da pobijede Zeljeznicar iz Banja Luke.
- kolezeljovac
- Kontakt:
E cuj Amidza se pita u klubu 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Sinfoc1986, VolimBiH96 i 17 gostiju.