To je bilo tad i bilo je na prevaru. Covjek me odjavio i ostavio 14 dana na otkaznom roku bez da mi je ista rekao. I sad taj otkazni treba naplatiti, a kako drugacije nego na ruke kad je ispalo tako. I ja sam malo kriv sto sam mu tad potpisao papire bez da sam ih citao, cilj mi je bio otici cim prije, sve je ispalo u nekoj trci, uhvatio me na prepad da tako kazem. Zaostale place je uredno isplatio na banku. Tek se sad cudim da je takav necovjek prijavljivao na punu placunagibBeg je napisao/la: Svaka čast što podstičeš druge klubove da plaćaju na ruke kao tebi tvoj gazda
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve oni te pare dobiju, ne dobiju ih odmah ali dobiju kad pozele tj tuze. Tako da niko od njih nema da nije dobio. Zato ih pola suti kada ne igraju dobro jer znaju da ce kad tad biti, sto sad zarade naplatiti ce za godinu dana. Ali kada im ide onda preko nasih kantonalnih saveza izganjaju lagano ispisnice pa odu negdje drugo po vecu platu i ostete klub. Piric je iz Slobode otisao zbog 248 KM, a ima da donese Husaricu i Zrinjskom malo bogatstvo. A da je bio los sigurno ne bi isao na raskid kao drugi Husarini igraci koji igraju u Slobodi i ne bune se.tale07 je napisao/la:Da li bi ti radio u firmi 3 mjeseca i da ne dobijes platu ?tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sa dvije plate koje kasne ce samo manageri i igraci da iskoriste, posto za igraca vazi svaki moguci papir kada igrac proigra i digne sebi cijenu te klub bude mogao nesto da zaradi onda ce manageri da svim silama idu u raskide ugovora pa da onda uzimaju taj novac sebi. A kada igracu ne bude islo onda ce da tolerisu i 10 neisplacenih plata pa ce kasnije naplatiti tuzbom samo da igrac ima angazman.
A sa druge strane klub ne moze da dokaze amaterizam domacih igraca, koji krse svoje obaveze po ugovoru, treniraju preko one stvari, izadju na teren samo da odigraju, pa onda malo sabotiraju trenera i upravu..tako da u konacnici mozda 10% njih jedino posteno zaradi svoj novac, ostalo su sve lihvari.
Koji klub ima mehanizam da sebe zastiti? Niti jedan, igraci i manageri imaju niz mehanizama. Iz Slobode su znali otici igraci samovoljno, prekrse ugovor, budu suspendovani. A onda kroz pola godine dodju i traze 6 plata i ostalo iz ugovora za period kada su pobjegli iz kluba.
Klubovi ispastaju jer savez nije uredjen. Igraci nikada nisu ispastali, njima je savez uvijek uvazavao sve zivo.
Zamisli ljepote radis, i onda ono sto si dogovrio moras ganjati preko saveza sudova da naplatis.tuzlak1987 je napisao/la:Sve oni te pare dobiju, ne dobiju ih odmah ali dobiju kad pozele tj tuze. Tako da niko od njih nema da nije dobio. Zato ih pola suti kada ne igraju dobro jer znaju da ce kad tad biti, sto sad zarade naplatiti ce za godinu dana. Ali kada im ide onda preko nasih kantonalnih saveza izganjaju lagano ispisnice pa odu negdje drugo po vecu platu i ostete klub. Piric je iz Slobode otisao zbog 248 KM, a ima da donese Husaricu i Zrinjskom malo bogatstvo. A da je bio los sigurno ne bi isao na raskid.tale07 je napisao/la:Da li bi ti radio u firmi 3 mjeseca i da ne dobijes platu ?tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sa dvije plate koje kasne ce samo manageri i igraci da iskoriste, posto za igraca vazi svaki moguci papir kada igrac proigra i digne sebi cijenu te klub bude mogao nesto da zaradi onda ce manageri da svim silama idu u raskide ugovora pa da onda uzimaju taj novac sebi. A kada igracu ne bude islo onda ce da tolerisu i 10 neisplacenih plata pa ce kasnije naplatiti tuzbom samo da igrac ima angazman.
A sa druge strane klub ne moze da dokaze amaterizam domacih igraca, koji krse svoje obaveze po ugovoru, treniraju preko one stvari, izadju na teren samo da odigraju, pa onda malo sabotiraju trenera i upravu..tako da u konacnici mozda 10% njih jedino posteno zaradi svoj novac, ostalo su sve lihvari.
Koji klub ima mehanizam da sebe zastiti? Niti jedan, igraci i manageri imaju niz mehanizama.
Razumijem ja tebe sve sto govoris, al opet je problem u klubovima. Kad treba potpisati igraca, de evo samo potpisi nije nikakav problem, e onda kad dodju propusti u ugovoru na naplatu onda kuku meni. Zaposli pravnika, zaposli psihologa, kad ti igrac odsustuje odma taj slucaj prijavi savezu ili kome vec trebas. A ne kod nas vazda ista prica kad igrac tuzi klub, onda se javljaju iz kluba on nije ispostovao svoje on je trazio drugi klub, nije se pojaviljivao na treninzima i sl.
Sve u svemu u klubovima nam sjede nesposobni ljudi i ljudi koji trose tudje pare, zato se sve ovo i desava.
quote="MortemHz"]
Frajer napravi temu
[/quote]
Osvoji.[/quote]
Naravno mislim na ligu kao i ti sto si otvorio temu povodom toga, treba li postaviti tabelu, cisto jer si izgubljen?[/quot
Tesko je odrediti izgubljenost, al' eto hvala Bogu manji gradski klub je bez trofeja i ove godine, izgubljen u bespucima premijer lige i kupa, bordo trash.
Nego, osvoji li Zeljo titulu?crozla je napisao/la:Kada pogledas malo dalje, dupla kruna, pitarima cuna ima smisla, ne?
Frajer napravi temu
Osvoji.[/quote]
Naravno mislim na ligu kao i ti sto si otvorio temu povodom toga, treba li postaviti tabelu, cisto jer si izgubljen?[/quot
Tesko je odrediti izgubljenost, al' eto hvala Bogu manji gradski klub je bez trofeja i ove godine, izgubljen u bespucima premijer lige i kupa, bordo trash.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Kako su bezobrazni ovi tanovci..Mi im obezbjedimo evropu i oni ovako. Pa idete u evropu ko cetvrti zahvalite se Želji sto je uzeo kup. Da vam nije bilo nas ni to ne bj docekali.... ccc kako nezahvalno 
ŽELJEZNIČAR 1921
Sprema li se glavni grad za sutrasnji derbi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jedan dio.Iako u bojkotu horde su uvijek uz svoj zrinjski.Rigoletto je napisao/la:Sprema li se glavni grad za sutrasnji derbi?
💩💩
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al sad kad Adzem mlazne pitare i ovi ga u euforiji ostave jos jednu sezonu.... ahahahhahahaha.... kakva pitarska diverzija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zamalo da momak pogodi rezultat, haj bar je broj golova domacina pogodio ako nistaHigh je napisao/la:2 - 3!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mali je pogodio i drugi broj, tri spricanja od Adzema, a high ce sirutku posrkat sa zrinjskim frankopanima.irfo je napisao/la:Zamalo da momak pogodi rezultat, haj bar je broj golova domacina pogodio ako nistaHigh je napisao/la:2 - 3!
Sve, sve što era sazdala je ova,
Ekipa, do nekih boljih vremena za moj klub, budite pozdravljeni. Starac ode malo leći i odmoriti, a vi nemojte galamiti i budite dobri te vodite ljubav a ne rat. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kakav diktator! Kad ih gurne u tor i metne im jasle!Željezničar pozvao navijače na Grbavicu da posljednji put prošetaju travnjakom iz 1976. godine
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Grupnu fazu LP aBd igrate na GrbaviciRigoletto je napisao/la:Sprema li se glavni grad za sutrasnji derbi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
High je napisao/la:Kakav diktator! Kad ih gurne u tor i metne im jasle!Željezničar pozvao navijače na Grbavicu da posljednji put prošetaju travnjakom iz 1976. godine

bihuzur je napisao/la:High je napisao/la:Kakav diktator! Kad ih gurne u tor i metne im jasle!Željezničar pozvao navijače na Grbavicu da posljednji put prošetaju travnjakom iz 1976. godine

BUDI ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisi na skupu Zmaju od Bosne (High)
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Svakako da nisam. Što bi rekao Bodrijar - masa traži spektakl, ne značenje. Ta što bih bio ili išao? Da si znao za individualni koncept identiteta, da li bi otišao na skup podrške ratnom zločincu, Kordiću?PERO1234 je napisao/la:Nisi na skupu Zmaju od Bosne (High)
Zar nisi čitao obraćanje Sabrine Buljubašić prije par dana? Odlučila je da se navijači neće vraćati na Koševo, samim time ne smiju ni do Zetre.PERO1234 je napisao/la:Nisi na skupu Zmaju od Bosne (High)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izvještaj sa sarajevskog derbija.
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.