Odigrao sam Morgensterna,kako je prošao,ne znam gdje da pogledam,na fis-ski.com,nema oficijalnih rezultata od danas,samo jucer.zgmiky je napisao/la:dobro jutro narode !![]()
na prvu loptu pregledavajući ponudu uz jutarnju kavicu
14.00h Bordeaux-Valenciennes 1 1.65
14.30h Feyenoord-Groningen 1 1.35
15.00h Lazio-Livorno 1 1.50
19.00h Rapid Beč-Magna Wiener N. 1 1.50
21.00h Atletico Madrid-Valencia 1 1.45 s.t.
6.00
i tko voli egzibicije i klađenje na lutrija zimske sportove, prijedlog za ski skokove, pobjeda Morgensterna plaća se po kvoti 4 a mislim da će pobjediti, jučer je slavio po kvoti 12 i očekujem njegov novi uspjeh, počinju u 13h
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo jedan da utakmica bude jos zanimljivija

skočio je najdalje i pao frajertutticapi je napisao/la: Odigrao sam Morgensterna,kako je prošao,ne znam gdje da pogledam,na fis-ski.com,nema oficijalnih rezultata od danas,samo jucer.

United 2 prodje lagano .... $$$ 

Zadnja izmjena: adnanzao, dana/u 15 dec 2013, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
"lover boy"
Sevila oba daju u prvom 3.39 i jedan off ima li ko iz SA,da mi moze zavrsit sta ? pm
Sta se to racuna kv.1 ili sta?zgmiky je napisao/la:skočio je najdalje i pao frajertutticapi je napisao/la: Odigrao sam Morgensterna,kako je prošao,ne znam gdje da pogledam,na fis-ski.com,nema oficijalnih rezultata od danas,samo jucer.to je rulet jbg
cijeli dan me vuce ovo da odigram, a posto listic ide dobro sada cu i probati :
Leverkuzen - Frankfurt 2 @ 6,00
Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 15 dec 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ne sluti, ja imam kecaHaHu1x2 je napisao/la:cijeli dan me vuce ovo da odigram, a posto listic ide dobro sada cu i probati :

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Evolution87
- Kontakt:
Zvezda
Schilb over
Lille
Schilb over
Lille
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Je li ovo jedan od dana kada favoriti dobijaju?

Mislim da se gost ne daje gol juve sasulo moze uzeti ladne glave

Mislim da se gost ne daje gol juve sasulo moze uzeti ladne glave
Glory Glory Man United!
i ja sam igrao Porto, mislim da ce nas zajebat
15.10.2013.
1-1Anderson8 je napisao/la:Nece, tu je Vela, zabit je 1
15.10.2013.
prosao i ovajado899 je napisao/la:

idemo dalje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- hordezla1987
- Kontakt:
man.utd 2
lazio 1
hajduk-rijeka 1x cekam
valjda ce proci
uplata:5 km ; kvota:4 km
Ev.dobitak : 20 km ,, dosta , samo da je proci
lazio 1
hajduk-rijeka 1x cekam

uplata:5 km ; kvota:4 km
Ev.dobitak : 20 km ,, dosta , samo da je proci
Juventus-Sassuolo oba daju i 3+ 2.70
lagano uzdrmani juve nakon ispadanja iz LP mogao bi primiti gol a pobjeda mislim da nije upitna
lagano uzdrmani juve nakon ispadanja iz LP mogao bi primiti gol a pobjeda mislim da nije upitna
Sevilla-Athletic Bilbao oba daju i 3+ 1.95
Sevilla-Athletic Bilbao over 1.5 1.pol. 2.40
Sevilla-Athletic Bilbao oba daju u 1.pol. 4.05
Sevilla-Athletic Bilbao over 4.5 5.00
bilo je nekoliko lošijih procjena, ali na tim se utakmicama očekivalo golova što sattsitički što po formi no eto ne može se utjecati na rezultate i žao mi je ako se neko uvalio.
Idemo dalje, pokušati nešto i pogoditi danas, odlučio sam se za utakmicu primere i susret Seville i Athletica i ovdje bi trebalo biti pogodaka, očekujem do poluvremena barem dva, na svakoj strani po jedan i mogli bi otići do 5 ili možda i 6 i više. Nadam se da neće i oni razočarati
na ovoj utakmici bi moglo biti penala i crveni karton, ako neko ima može pokušati sa Rakitić daje gol
Sevilla-Athletic Bilbao over 1.5 1.pol. 2.40
Sevilla-Athletic Bilbao oba daju u 1.pol. 4.05
Sevilla-Athletic Bilbao over 4.5 5.00
bilo je nekoliko lošijih procjena, ali na tim se utakmicama očekivalo golova što sattsitički što po formi no eto ne može se utjecati na rezultate i žao mi je ako se neko uvalio.
Idemo dalje, pokušati nešto i pogoditi danas, odlučio sam se za utakmicu primere i susret Seville i Athletica i ovdje bi trebalo biti pogodaka, očekujem do poluvremena barem dva, na svakoj strani po jedan i mogli bi otići do 5 ili možda i 6 i više. Nadam se da neće i oni razočarati
na ovoj utakmici bi moglo biti penala i crveni karton, ako neko ima može pokušati sa Rakitić daje gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.