Premijer liga BiH - aktuelno

egocentrik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la egocentrik » 17 maj 2023, 23:08

Malogradjani s kompleksima nema gore kombinacije
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 17 maj 2023, 23:08

Laus,prses,vehabovic dobili crvene danas....koji debili!
Ako se bude drzalo pravila moguce da svi oni dobiju 2 utakmice kazne sto znaci kraj sezone za njih. Koji levati

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 maj 2023, 23:46

nokee je napisao/la:
17 maj 2023, 20:03
Kad se sjetim prosle godine finala kupa i ludnice na ovoj tribini gdje su sad ultrasi. Neuporedivo.
Pa ljudi se nisu culi, gore od red army prosle godine..
Njih par je samo u tom fazonu. Ostalo je sve politicki doslo, skupljali ljude bukvalno. Trebaju se ledja okrenuti himni i to je jedino bitno.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 17 maj 2023, 23:52

Tempero je napisao/la:
16 maj 2023, 15:50
Ima li slika lesinara u Posusju?
slika

slika

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 maj 2023, 23:52

ExchangeOffice je napisao/la:
17 maj 2023, 20:14
Kakva skupina seljaka iz sela Vrapcici.
Ispali iz lige, mater vam seljacku.

Kazu treba navijati za one sto pjevaju himnu, a to sto unistavaju imovinu.... Ove je sevap tuci sve do Mostara...
E navijac Sarajeva i unistavanje imovine 😂😂
Drugi navijac Sarajeva zeli da Siroki bude cetvrti, malo morbidno.. cudna neka navijacka skupina sve sa ljiljanom na kapitenskoj traci.
Popisam vam ja tu "kulturu" nastalu iz kamenjara oko Mostara i zahvaljujuci UZP politici dosla da se predstavlja kao moderna i ponizava drzavu BiH. Nastavite se ulizivati ustasama. :bih:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 maj 2023, 00:47

Poziva se na neko bošnjaštvo, a prvi navijači Sarajeva priželjkuju da ubice VEDRANA PULJIĆA budu ispred Želje, jer to je jače od njih.
Druga stvar, navijači Veleža u fazonu navijate za ustaše, a prvom prilikom pomogli Zrinjskom da osvoji titulu, što tad niste pozivali na bošnjaštvo. Normalno je da ćemo "navijati" za Zrinjski, šta trebamo da sa vama slavimo kup, a izgubili 4 mjesto koje vodi u Evropu. Budite realni.
Treća stvar, navijači Slobode, ponovo će vam Željo biti kriv što imate više utakmica odigranih, nego što ste bodova skupili.

Najbitnija stvar od svega, sve je u našim rukama, ako nam se poklope rezultati u nedjelju, siguran smo putnik za Evropu, ako ništa ovjeriti ćemo Evropu sljedeće sedmice.

Finale kupa, poprilično dosadno. Velež se prepao kao da igraju protiv Real Madrida.
Čestitke Zrinjskom na duploj kruni.
A onim jadovima što su okrenuli leđa, blago njima kad će se sutra probuditi u Mostaru u Bosni i Hercegovini.
A navijači Veleža, bezveze bacanje onih stolica. Razumijem taj revolt, nije jednostavno izbiti sebi direktan izlazak u Evropu i da te pobjedi gradski rival i na to sve 3 crvena kartona.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 00:58

Ko je pomogao zrinjskom da osvoji titulu?
Nisi ti dobar, sve ok al ta priča veze s mozgom nema

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 01:05

Btw pobjecu s teme malo.

Danas je dokazano kako se moze organizovati dolazak i odlazak gostujucih navijaca prije pocetka, odnosno do kraja utakmice, zahtjevati od saveza da promjene ono glupo pravilo od 10 minuta poslije i prije. A dopisima zatrazit pojacane mjere na utakmicama. Sve u svemu, jako je lijepo da navijaci bilo koje ekipe pozdrave svoje igrace po ulasku ns teren, kao i po izlasku. Danas dokazano da se moze kontrolisat s velikom masom, prakticno si imao 7000 godtujucih navijaca u nicaze

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 maj 2023, 01:08

JimmyPage je napisao/la:
18 maj 2023, 00:58
U Mostaru po onoj kiši 4:2, da ste tad pustili, Željo bi imao idealne šanse da osvoji ligu, imali ste tad fine šanse da izborite Evropu, ali eto mi smo bošnjaci, trebali ste nas pustiti, da mi budemo prvi, **** vas što se za Evropu borite. Znam da se slavila pobjeda kao da ste ligu prvaka osvojili. Treba biti malo realan.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 18 maj 2023, 01:10

Mamba21 je napisao/la:
18 maj 2023, 01:08
JimmyPage je napisao/la:
U Mostaru po onoj kiši 4:2, da ste tad pustili, Željo bi imao idealne šanse da osvoji ligu, imali ste tad fine šanse da izborite Evropu, ali eto mi smo bošnjaci, trebali ste nas pustiti, da mi budemo prvi, **** vas što se za Evropu borite. Znam da se slavila pobjeda kao da ste ligu prvaka osvojili. Treba biti malo realan.
Lijepo se toga prisjetiti

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 maj 2023, 01:11

Vjerovatno će tabela za gornji dio koja je sada ostati i na kraju i to je to.Zrinjski je zasluženo uzeo kup i to je kraj priče.Velež ima problem sa ovim povredama i dubinom rostera za nešta kvalitetnije.
Međutim kao što je neko napisao danas , Zrinjski će morati ozbiljno popraviti određene segmente ako hoće u grupnu fazu EL/KL , mislim da im fali neki igrač ala Janković sto su imali i još 1 pravi vezni igrač; Ilinković/Sučić/Kamenar/Zlomislić taj dio je li la po meni.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 maj 2023, 01:15

Mamba21 je napisao/la:
JimmyPage je napisao/la:
Cuj da ste pustili :rol: pa majstore jeli te sramota to napisati jer ako nisi u stanju Velez pobjediti jeli zasluzujes tu titulu. I Zrinjski je dobio dva kola poslje vas po mozgu tako da nema potrebe da pises takve gluposti

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 maj 2023, 01:18

Ovi još kmeče zbog utakmice koju im nismo PUSTILI :rol: :tokralju:

Ovakav nivo debilizma je nečuven.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 maj 2023, 04:35

CampobelloDiMazara je napisao/la:
18 maj 2023, 01:15
Mamba21 je napisao/la:
JimmyPage je napisao/la:
Cuj da ste pustili :rol: pa majstore jeli te sramota to napisati jer ako nisi u stanju Velez pobjediti jeli zasluzujes tu titulu. I Zrinjski je dobio dva kola poslje vas po mozgu tako da nema potrebe da pises takve gluposti
Bola kakvo pustanje (zar jos kmecite).Niti smo vama pustili tada niti medjugorcima dva kola kasnije,u cemu je problem?Da se desi opet ista situacija opet bi im **** sve po spisku ako drugacije urade, dobit obadva kluba ako se moze a sta njima odgovara to nas ne zanima.Nama ne treba nikakav poklon ni od koga ako ne mozemo normalno osvojiti nesto onda i ne trebamo to ni osvajatii,**** namjestene ili kupljene titule :puke:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 maj 2023, 04:56

Vanja8 je napisao/la:
17 maj 2023, 21:25
Fakat Velez los...

Ne znam hoce li Jusufbegovic ostati na mjestu sefa struke ako Velez ne uspije izboriti Evropu,ali mislim da klub mora traziti novo rijesenje bez obzira na to...

Fino ga je bilo slusati kad daje strucne komentare, zna one zone i fazone, ali brat bratu da je trener za Velez i nije.

Ne znam, ali nesto kontam ovo se pod njegovom palicom tesko moze prodobriti samo se moze strmeknuti vise,
Vanja imate vas problem sa Mirzom ,probajte to prvo rijesiti a mi ce mo nas.Nedim je dobar trener samo sto smo imali peh sa povredama,a i neki igraci koji su nagovjestavali da su pojacanja to nisu pa ce trebati dovesti nove.Nedim ce tu biti na malo duze staze, no se sekirati previse :thumbup:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 18 maj 2023, 05:42

U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo. RODJENI.

:mrgreen:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 18 maj 2023, 06:59

maliboro je napisao/la:
18 maj 2023, 05:42
U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo. RODJENI.

Jest ta bagra pitoma, kao iz zoološkog vrta puštena!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 maj 2023, 07:24

Suki46 je napisao/la:
18 maj 2023, 01:11
Vjerovatno će tabela za gornji dio koja je sada ostati i na kraju i to je to.Zrinjski je zasluženo uzeo kup i to je kraj priče.Velež ima problem sa ovim povredama i dubinom rostera za nešta kvalitetnije.
Međutim kao što je neko napisao danas , Zrinjski će morati ozbiljno popraviti određene segmente ako hoće u grupnu fazu EL/KL , mislim da im fali neki igrač ala Janković sto su imali i još 1 pravi vezni igrač; Ilinković/Sučić/Kamenar/Zlomislić taj dio je li la po meni.
Ne treba zaboraviti da su Ilinkovic, Sucic i Cuze na posudbi u Zrinjskom. Mogli bi i oni dosta promjeniti ekipu..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 18 maj 2023, 08:11

Taramba je napisao/la:
18 maj 2023, 06:59
maliboro je napisao/la:
18 maj 2023, 05:42

Jest ta bagra pitoma, kao iz zoološkog vrta puštena!
Leglo ustastva, ljudi kojima je Brotnjo centar zivota..

Ima zaboravnih ljudi, pa ponekad zaborave (ili nisu pratili tad ligu) o kakvim se divljacima i polticikoj kurvi radi.
Ovi mladji trebaju znati da vasi politicari nisu dopustili Velezu da igra na svom stadionu i da folklor okretanja ledja himni, nacisticki simboli(sad vam gazda zabranio), UZP, to su vam glavne karakteristike vaseg "gradjanstva".

Autoputa sjecat ces se!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.