FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
[youtube][/youtube]
Sretno majstore
Sretno majstore
SKY Italia javlja da je Casemiro obnovio ugovor sa Sao Paolom, jedan manje u mercato tračevima..
Nastavak uhodane prakse.Denis Alibec, according to Sportmediaset, will go to the Mechelen on loan. The attacking left-hander is considered the most talented Romanian dell'U21
jap

klauzule: 25mln za Brazil a 50mln za Europu ,,nista ni od njega,,smijem se kladit da ce to bit samo Forlan,Palacio i mozda mozda Kurvetina

klauzule: 25mln za Brazil a 50mln za Europu ,,nista ni od njega,,smijem se kladit da ce to bit samo Forlan,Palacio i mozda mozda Kurvetina

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Mister No je napisao/la:Ako mislimo na istoga pozdravi za Yuto-sanasilenT je napisao/la:Yuto predstavi se iako već imam sumnju ko siYuto je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Inace smijesno mi je da ce Forlan doci za nekih 5 miliona eura.Taj transfer je pred samom realizacijom i moguce da to bude i jedino pojacanje do kraja prelaznog roka

Lavezzi/Zarate,Tevez i ostala kompanija su samo snovi kako se cini,jer ipak valja dat barem 20 miliona za bilo koga od njih.
Da barem hoce dovest Kucku,u protivnom ce biti veselo gledat sredinu kojom komanduju Motta i Deki

P.S. To ti zajban pa se ja moram predstavljat ?

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izjava iz Mahackale http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14640176.stm
Primanja Eto-a ...za naredne 3 godine.....

Primanja Eto-a ...za naredne 3 godine.....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Talijanski mediji pišu da je korak do potpisa u Inter, ima 32 godine ali je fizički jači od 90% ekipe.
Ovo ako je istina to je posao snova, za 5 miliona uzeti Diega..Inter, here is the bull Forlan . Turn the attack for the Nerazzurri. Moratti , on the after Eto'o : the Uruguayan one step. Agreement with Atletico Madrid for 5 million, there is a two-year for the tip.
-
- Kontakt:
Sto se gotze-a tice mislim da nece otici nigdje zato sto su i veci klubovi od Intera, nudili pa i BvB igra u CL nisu budale da ga puste i on je sam rekao da jos nece nigdje a jesu argentinci isti mi BalkanciJZ4 je napisao/la:Zadnji navodi upućuju na zainteresovanost Intera za igraca BVB-a Mario Gotze-a, cija bi dolazak mogao biti ostvaren za nekih 20 mil €... Ako je ovo imalo istinito onda nema sumnje da cemo za sezonu ili 2 biti prejaki![]()
podrska od mene...
A argentinci i brazilci su isti ko i bosanci i srbi, znaju sjest i veselit se

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Forlan je zvijer, bez obzira na godine. Može on dati dosta toga Interu. Mislim da se oko ovog odabira ne trebate previše buniti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
LEGENDA!!!Mario Corso, bolje poznat kao Božja Ljevica, sutra slavi 70. rođendan, od toga 53 u Interu, kako sam, odmah u startu, naglašava za Inter.it:
"Ajmo pričati o tih 53 (smijeh, op.a.), bolje je, zar ne? Broj je nekako ležerniji..."
U redu, ali zašto 53? Računica ne izgleda točna.
"Jer kad dođeš u Inter, a ja sam stigao sa sedamnaest godina, crnoplava boja ostaje u tebi zauvijek. Dakle 53, iako nisam sve te godine proveo radeći u Interu. Ali ljubav i strast nadilaze ugovore. Za mene je Inter bio, a i sada je, obitelj."
Obitelj u kojoj je otac, za Mariolina, bio Angelo Moratti. Massimo Moratti je brat:
"Moratti senior me, praktički, posvojio. Imao sam 16,5 godina kada sam stigao - ja, dječak sa sela: on me pazio, brinuo se da mi ništa ne fali, ali znao je i biti strog kad je trebalo. Baš kao otac. Kao što je Massimo bio, i još uvijek je, kao brat za mene: oduvijek smo bili vezani, prekrasan odnos. Zajedno smo proveli fantastične trenutke. Na gostovanja, pogotovo ona Europska, je uvijek putovao sa nama. Ni nakon karijere se nismo prestali družiti i igrati zajedno nogomet, u Imbersagu. Jer Massimo je igrao jako dobro, odlično lijevo krilo. Mada mu je falilo malo trke. Ja sam malo trčao, istina je, znam to, ali on još manje..."
Corso se u Inter vratio upravo 1995. kad je obitelj Moratti ponovo preuzela klub:
"Tri sam godine bio zadužen za mlađe kategorije, od 1995. do 1998. nakon toga sam postao skaut, te i dan danas imam tu funkciju u klubu. Čast mi je raditi taj posao, kako bi nerazzurri uvijek bili u vrhu. Radim taj posao sa puno entuzijazma, kojeg dijelim sa predsjednikom kad pričamo o igračima koje pratim - jer njemu je uvijek cilj graditi Veliki Inter."
U čemu se sastoji posao skauta?
"Subotom i nedjeljom idemo po Italiji i Europi, ponekad i ostatku svijeta. Kada se igraju kupovi putujemo i preko tjedna. Nakon toga pišemo izvještaje za Marca Brancu i Piera Ausilija. Kada nas neki igrač zanima, vraćamo se i gledamo ga više puta. Sjećam se, na primjer, da sam Maicona u Monte Carlo išao gledati 7-8 puta. Još toliko puta je išao i Bedin jer kad nas neki igrač zanima, nije dovoljno da ga prati samo jedna osoba."
Posao skauta je na višu razinu podigao Giacinto Facchetti, dok je bio predsjednik:
"Puno mu je značilo to, shvaćao je važnost, koju su nakon njega, nastavili cijeniti i ostali."
Corso se prepušta emocijama...
"Giacinto mi jako fali, kao bivši suigrač, kao prijatelj, kao sve. Imali smo prekrasan odnos. Predivna osoba, jedinstvene korektnosti. Imali smo različite karaktere, ali smo se odlično slagali, nismo se nikada posvađali ili poriječkali. Niti na terenu - mada se sa osobom njegovih fizičkih predispozicija bilo bolje ni ne svađati... Ali, uostalom, stvaranje problema je bilo nemoguće, pogotovo na terenu: ja bi mu dodao loptu i zaustavio se, on je nastavljao..."
Kao skaut, zato, Corso se ne zaustavlja nikad:
"U subotu krećem, moramo pogledati neke igrače. Gdje idem? To vam neću otkriti, poslovna tajna. Šteta što se i godine ne mogu sakriti..."
Gazzetta je javila da je postignut dogovor sa Atleticom oko odštete, 5 miliona eura.jbt ako je za njega odšteta tako mala, Inter onda mora još platiti da neko vodi Pandeva ili MuntarijaThis morning, in Milan, they met the dt Inter director Marco Branca and the agent of Diego Forlan, Daniel Bolotnicoff. Surprisingly, there has been a slowdown in deal that will bring the Uruguayan Inter. The distance, in fact, on the proposal of engagement: when Forlan to Atletico Madrid earns 4.5 million for 2 years. Inter have made a first offer on the basis of 3 million to climb to get to 4.5 with bonuses. Offered at the time refused to Forlan, who has also proposed more than Inter and PSG Zenit.

Atletico je objavio da je Forlan blizu potpisa sa drugom ekipom...Vamo citam da su neki problemi oko njegovog ugovora,a isto tako i PSG je zainteresovan.
Igracina je,al ja bih volio da ova druga ekipa bude PSG

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ako se oni uključe, ode on tamo, nama ostaju Palacio i takvi kao onYuto je napisao/la:Atletico je objavio da je Forlan blizu potpisa sa drugom ekipom...Vamo citam da su neki problemi oko njegovog ugovora,a isto tako i PSG je zainteresovan.

Ma nama ce zuco,al ne vjerujem da cemo ga dobit za tako male pare ? Nek odigra i jednu sezonu na nivou isplatit ce nam se...
A bolje Palacio nego Pandev
Nek dovede jos Kucku i jedno krilo (ako misli igrat sa krilima) i to je to...Mada ja mislim da necemo igrat sa krilima,odnosno da cemo igrat 3-4-1-2 :
------------------------JC
--------Ranocchia_Samuel_Lucio
--Jonathan_Cambiasso_Kucka_Zanetti
--------------------Sneijder
----------------Forlan_Pazzini
P.S. Boateng daj mi avatar
A bolje Palacio nego Pandev

Nek dovede jos Kucku i jedno krilo (ako misli igrat sa krilima) i to je to...Mada ja mislim da necemo igrat sa krilima,odnosno da cemo igrat 3-4-1-2 :
------------------------JC
--------Ranocchia_Samuel_Lucio
--Jonathan_Cambiasso_Kucka_Zanetti
--------------------Sneijder
----------------Forlan_Pazzini
P.S. Boateng daj mi avatar

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a ti si ta ptičicaYuto je napisao/la: P.S. Boateng daj mi avatar

inače ovaj forlan je jedan od najboljih napadača svijeta zadnjih desetak goina i meni jedan od dražih igrača, nažalost sad će u inter, ali zmaj je to, ne shvatam vas koji ste nezadovoljni s njegovim dolaskom još za smješnih 5 miliona koliko se danas plaćaju igrači za primaveru, dobar je to posao intera
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mago ,
ne zaboravi da je Chivu postao ljubimac Gaspa, mislim da je on siguran na lijevoj strani a ostalu dvojicu treba tražiti između Lucia, The Walla i Žapca.
Chivu igrao svaku pripremnu tekmu, vole ga "stručnjaci", jbg...
ne zaboravi da je Chivu postao ljubimac Gaspa, mislim da je on siguran na lijevoj strani a ostalu dvojicu treba tražiti između Lucia, The Walla i Žapca.
Chivu igrao svaku pripremnu tekmu, vole ga "stručnjaci", jbg...
@Toni
Ma Forlan je igracina,al jbg 32 godine i dolazi ko zamjena za Eto'oa.Zato smo nezadovoljni.
@Mister No
Necu ni gledat utakmice u kojima on bude igro...Dobija sansu u pripremnim utakmicama,ako bude igro i u zvanicnim onda nidje veze.Pa Lucio,Samuel i Ranocchia su svi bolji od njega.

Ma Forlan je igracina,al jbg 32 godine i dolazi ko zamjena za Eto'oa.Zato smo nezadovoljni.
@Mister No
Necu ni gledat utakmice u kojima on bude igro...Dobija sansu u pripremnim utakmicama,ako bude igro i u zvanicnim onda nidje veze.Pa Lucio,Samuel i Ranocchia su svi bolji od njega.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
jest, ali zato cemo dati najmanje 15 mil za dvije godine njegovog ugovora, jer on ne zeli manju platu nego sto je ima u AM, a to je 4.5 mil, e sad dali se isplati dati najmanje 20 mil za igraca koji je na zalasku karijere, nema sanse da on vrati ulozeno...Yuto je napisao/la:Ma nama ce zuco,al ne vjerujem da cemo ga dobit za tako male pare ? Nek odigra i jednu sezonu na nivou isplatit ce nam se...
LUC POLUDI :ugeek:
zar ti ne rece da se neces vratit...je.bo te nick takavP.S. Boateng daj mi avatar

Jbg jeftino cemo ga dovest,pa zato i moze dobit finu platu...Mada ja sumnjam da ce ta plata ici preko 3,5 miliona eura.
P.S. Znao sam da ce se tebi i Mostarcu najvise svidjet nick

P.S. Znao sam da ce se tebi i Mostarcu najvise svidjet nick

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Yuto je napisao/la: P.S. To ti zajban pa se ja moram predstavljat ?

ajde nek si ti ponovo s nama to je najbitnije

-ako Forlana dovedemo za 5 miliona pravo dobar posao... samo šta onda sa Il Principe-om ???
-od Gotzea nema ništa jer želi igrati još godinu dana za Dortmund....

-za Kucku nemam neko mišljenje jer ga nisam nikad gledao.... znam da nam fali jedan pravi vezni igrač koji će izbacit Stankovića/Mottu iz prvih 11.... bar će bit fino slušat Scarpinija sa "kučkom" i "kućuem" u sredini

-nadam se da 31.8. dolazi Tevez ili nam se crno piše....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mancini reče u ponedjeljak da je sretan što Tevez ostaje, tako da i od toga nema ništa, mislim da on čeka zimu i da leti u Brazil.Izgleda da mu se baš ne ostaje u Europi.silenT je napisao/la:nadam se da 31.8. dolazi Tevez ili nam se crno piše....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.