FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 maj 2021, 15:08

Edin1982 je napisao/la:
31 maj 2021, 14:40
ASD je napisao/la:
31 maj 2021, 14:15
Fedor, Kenin, Bega, Avdić, Kadrić imaju još godinu ugovora.

Moguće da je Kadrić imao profesionalni ugovor u Sarajevu pa je to razlog zašto je isti dobio u Slobodi, nikakvi troškovi. Ako nije imao u Sarajevu to je onda veliki propust.

Osmić, Maksimović i Alić su po meni prioritet kojima se treba dati ugovor.
Potpisali su jos na godinu posle sedmice, Osmic I Alic, za Maksimovica ne znam...
Jako loša vijest zaista. Ako nisu potpisali barem na dvije godine oni odlaze iz Slobode besplatno. Znači nigdje veze je priča uprave afirmisemo mlade igrače i zarađujemo na potencijalnim transferima. Posebno Osmić koji je po meni bolji igrač od Beganovića već sada.
Tako da ne trebamo kukati kada ti momci odu besplatno iz kluba, jer uprava nije u stanju osigurati ugovore na barem 3 godine sa mladim igračima. Priča uprave mladi igrači i pare od transfera pala je u vodu po meni.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 maj 2021, 16:26

sviunapad1010 je napisao/la:
31 maj 2021, 15:08
Edin1982 je napisao/la:
31 maj 2021, 14:40
ASD je napisao/la:
31 maj 2021, 14:15
Fedor, Kenin, Bega, Avdić, Kadrić imaju još godinu ugovora.

Moguće da je Kadrić imao profesionalni ugovor u Sarajevu pa je to razlog zašto je isti dobio u Slobodi, nikakvi troškovi. Ako nije imao u Sarajevu to je onda veliki propust.

Osmić, Maksimović i Alić su po meni prioritet kojima se treba dati ugovor.
Potpisali su jos na godinu posle sedmice, Osmic I Alic, za Maksimovica ne znam...
Jako loša vijest zaista. Ako nisu potpisali barem na dvije godine oni odlaze iz Slobode besplatno. Znači nigdje veze je priča uprave afirmisemo mlade igrače i zarađujemo na potencijalnim transferima. Posebno Osmić koji je po meni bolji igrač od Beganovića već sada.
Tako da ne trebamo kukati kada ti momci odu besplatno iz kluba, jer uprava nije u stanju osigurati ugovore na barem 3 godine sa mladim igračima. Priča uprave mladi igrači i pare od transfera pala je u vodu po meni.
Ako je to istina onda imamo konacno dokaz da je omladinski pogon FK Sloboda u sluzbi menadzera i da fudbalski klub Sloboda sluzi i postoji samo za usku interesnu grupu, dakle fudbalski klub je obicnj servis za malu grupu ljudi koja se bavi dovodjenjem i odvodjenjem igraca za svoju korist, FK Sloboda je obicna qarina u šaci klosara koji da bude još veći jad po njih imajiu sitni ćar...... :puke: :puke: ......yebem ja ovu upravi i njihovo podmladjivanje ekipe i politiku koju vode za par obicnih klosara....ni rezultata, niti ikakve koristi....
🔴⚫️

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 31 maj 2021, 17:31

Osmic Alic koliko znam trebali bi potpisati na 3 godine, Sasa za još jednu.
Ovo sto se desilo Mladosti lagano se moglo i nama desiti, spominjao sam bio da me ne bi cudilo da do ovoga dođe eto doslo al sreca mi nismo ispastali mada ovo je vec izgubilo svaki smisao
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 31 maj 2021, 17:53

Pashoni je napisao/la:
31 maj 2021, 17:31
Ovo sto se desilo Mladosti lagano se moglo i nama desiti, spominjao sam bio da me ne bi cudilo da do ovoga dođe eto doslo al sreca mi nismo ispastali mada ovo je vec izgubilo svaki smisao
Osmic I Alic su imali ugovor 1+1 I samo su produzili Jo's 1 godinu... A Zizovic navodno dovodi svoje ljude u strucni stab (Djuric) Ali ovo zadnje Sam pokupio uz put, tako da I ja to uzimam sa rezervom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 maj 2021, 20:58

Pashoni je napisao/la:
31 maj 2021, 17:31
Nije moguće jer Sloboda ima svoj stadion.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 maj 2021, 21:09

Sky9 je napisao/la:
31 maj 2021, 01:47
Sky9 je napisao/la:
14 mar 2021, 23:21
Pošto je forum, prije svega, napravljen radi zajebancije, evo moje prognoze za treći dio, doduše ako uopšte bude ovaj raspored:

zri G 0b
bor K 1b
ssh G 1b
kru G 3b
mdk K 3b
rad G 1b
oli K 3b
sar G 0b
šir K 1b
žel G 1b
vel K 1b

37 bodova na kraju. :D
:D
:tokralju:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 31 maj 2021, 21:15

Hajduk 2 se gasi,sta vi imslite bil se koji igrac mogao za nas nac tu a tamo je npr Asim Muratovic,Madzid Sosic,Luka Grubusic?

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 31 maj 2021, 21:22

De popustite sa crnjacima dok ne dobijemo tacne informacije, onda cemo pljuvati ili hvaliti.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 maj 2021, 22:28

MakabiTuzla je napisao/la:
31 maj 2021, 21:22
De popustite sa crnjacima dok ne dobijemo tacne informacije, onda cemo pljuvati ili hvaliti.
Informacije da su igračima istekli ugovori su tačne, a priča uprave je da se afirmišu mladi igrači i pokuša zaraditi na transferima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 maj 2021, 22:55

Zizovic bi trebo ostati i pustiti covjeka da odradi pripreme i selektuje sebi ekipu,imao je vremena da uvidi gdje sta skripi.Covjek je ovu ligu igro,zna je u malom prstu od svakog igraca.Za nadati se da ce i uprava napraviti presjek na kraju i reci ambicije u nastavku...Za nadati se da ce Seco napravit rezove,tipa Zdenk Juric,i Denis Viber...Tim ljudima nije mjesto u klubu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 01 jun 2021, 08:02

Mladi fudbaler Slobode debitovao protiv Borce: Ovo je ostvarenje snova
Kapiten juniora pokazao da se na njega može računati i u seniorskom nogometu
Kapiten juniorske selekcije FK Sloboda, Tarik Saletović je odigrao sjajnu partiju u susretu protiv Borca.
Tarik Saletović će 30. maj 2021. godine pamtiti kao dan kada je debitovao za prvi tim Crveno - crnih. Bilo je to ispunjenje snova za mladog fudbalera koji je na Tušnju prošao sve selekcije. Na kraju, stručni štab je odlučio da upravo u meču protiv novog bh. prvaka Saletović zauzme mjesto u prvoj postavi.
"Uzbuđenja je naravno bilo, jer ipak ja sam dijete ovog kluba i prošao sam sve omladinske selekcije. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim šefovima na ukazanom povjerenju", poručuje naš osamanestogodišnji veznjak nakon debija u prvom timu Crveno - crnih.
Tarik je kapiten juniorske selekcije našeg kluba i u Omladinskoj Premijer ligi BiH ove sezone je upisao 23 nastupa uz po jedan postignuti gol i asistenciju. U jučerašnjem susretu protiv Borca sjajno je u sredini terena zamijenio suspendovane prvotimce Alena Kurtalića i Josipa Balića koji igraju na toj poziciji. Igrao je sigurno, snažno i požrtvovano.
"Za mene je bio veliki motiv što igram protiv prvaka države. Mogu reći da sam zadovoljan svojim nastupom, ali uvijek može i bolje. U početku sam imao malu tremu, ali uz pomoć saigrača brzo sam se oslobodio toga i zaigrao opušteno. Moram naglasiti da su mi stariji saigrači cijelo vrijeme bili od pomoći. Mnogo su mi pomogli svojim savjetima i želim da im se zahvalim na tome", zaključuje Tarik Saletović, još jedan fudbaler koji je budućnost FK Sloboda.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 01 jun 2021, 08:55

hondas je napisao/la:
01 jun 2021, 08:02
Kapiten juniorske selekcije FK Sloboda, Tarik Saletović je odigrao sjajnu partiju u susretu protiv Borca.
Tarik Saletović će 30. maj 2021. godine pamtiti kao dan kada je debitovao za prvi tim Crveno - crnih. Bilo je to ispunjenje snova za mladog fudbalera koji je na Tušnju prošao sve selekcije. Na kraju, stručni štab je odlučio da upravo u meču protiv novog bh. prvaka Saletović zauzme mjesto u prvoj postavi.
"Uzbuđenja je naravno bilo, jer ipak ja sam dijete ovog kluba i prošao sam sve omladinske selekcije. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim šefovima na ukazanom povjerenju", poručuje naš osamanestogodišnji veznjak nakon debija u prvom timu Crveno - crnih.
Tarik je kapiten juniorske selekcije našeg kluba i u Omladinskoj Premijer ligi BiH ove sezone je upisao 23 nastupa uz po jedan postignuti gol i asistenciju. U jučerašnjem susretu protiv Borca sjajno je u sredini terena zamijenio suspendovane prvotimce Alena Kurtalića i Josipa Balića koji igraju na toj poziciji. Igrao je sigurno, snažno i požrtvovano.
"Za mene je bio veliki motiv što igram protiv prvaka države. Mogu reći da sam zadovoljan svojim nastupom, ali uvijek može i bolje. U početku sam imao malu tremu, ali uz pomoć saigrača brzo sam se oslobodio toga i zaigrao opušteno. Moram naglasiti da su mi stariji saigrači cijelo vrijeme bili od pomoći. Mnogo su mi pomogli svojim savjetima i želim da im se zahvalim na tome", zaključuje Tarik Saletović, još jedan fudbaler koji je budućnost FK Sloboda.
Nista losiji od Kurtalica i Fedora. Sa par utakmica u nogama, mislim da cemo imat odličnog zadnjeg veznog. Pun sigurnosti, bez puno straha nudi se i trazi loptu. Ima odlican pregled igre, par puta je podvalio loptu na krilo, kao da ima preko 100 odigranih utakmica. Nesto na fazon Prsesa, samo puno aktivniji i borbeniji na terenu
Volim tebe, više od sebe

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jun 2021, 09:21

hondas je napisao/la:
Jel i on ima ugovor na godinu :rol: treba forsirati mlade al daj mu ugovor makar na 3-4 godine da se od njega i zaradi sta
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 jun 2021, 10:21

Svi ti mladi igraci imaju svoje agencije koje ih zastupaju i oni se tu vrlo malo pitaju.
Ni jedna agencija nece svog igraca vezat ugovorom toliko dugo sa Slobodom i to je nasa realnost.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jun 2021, 11:56

Blokiran račun OP.
slika

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2021, 11:58

Gleda li se ovaj turnir prijateljstva?

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 01 jun 2021, 13:12

Slobodas je napisao/la:
01 jun 2021, 09:21
hondas je napisao/la:
Jel i on ima ugovor na godinu :rol: treba forsirati mlade al daj mu ugovor makar na 3-4 godine da se od njega i zaradi sta
Nedavno je produzio ugovor na godinu dana. Al ne brine me nista za tog momka. Gledao sam ga par utakmica ima definitivno potencijala vise nego Kurtalic i Prses samo neka nastavi s radom. Momak je obrazovan, inteligentan ,kulturan i sto je najvažnije veliki Slobodas i igra srcem za ovaj klub :bih:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 jun 2021, 16:55

Treba zaganjati Zebu ako nije sa nekim dogovorio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jun 2021, 17:58

Sta je sa Zizovica jel on potpisao za sl sezonu ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 jun 2021, 18:49

NKMramor je napisao/la:
01 jun 2021, 11:56
Blokiran račun OP.
slika
okud. kad spomenes postanes najveci neprijatelj.
ma nema veze sad ce se krenuti obrnuto. Ide novi klub Bubamara Sloboda...
& $ ?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.