Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nije problem on, da je #3, 5-6 godina mladji, da kikser igra konstantno dobro, kao sto je na EP, jos uz njih imamo DeLija...i Rugani/Dragusin bi bili ok za cetvrtog stopera...ili da nismo napravili "great deal" sa Romerom...tada nam mozda i ne bi bio potreban Demiral..
Sezona je duga i teska...mozda i madzionicar zaigra na stoperu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Kao sto je Marvin rekao, tesko i mucno će biti pratiti Juventus i sljedeće sezone. Ništa na mercatu nije urađeno niti je profil igrača specijalno drugaciji u odnosu na period kada je Allegri bio tu. Dapace, puno je manje opcija na bekovima i u napadu. A i on nosi svoje bubice. Scudetto je utopija i naredne sezone.
Citiraj za godinu. Pa Liverpool je od lani zainteresovan kao i Atletico.
Ovo je najgluplja odluka vrha kluba u zadnjih par godina. Bukvalno ostajemo na gerijatrijI iskombinovanoj sa poluigracima vraćenim s posudbi iz nizerazrednih klubova.

Edit: jedino pozitivno je sto je i Romero posudba s pravom otkupa pa se nadati da ce failati u Tottenhamu i vratiti se u Atalantu.
Pa otici ce nakon konstantnog igranja u Atalanti, ali za nekih 60 miliona. Neuporedivo veći talenat od mesara Romera.
Citiraj za godinu. Pa Liverpool je od lani zainteresovan kao i Atletico.
Ovo je najgluplja odluka vrha kluba u zadnjih par godina. Bukvalno ostajemo na gerijatrijI iskombinovanoj sa poluigracima vraćenim s posudbi iz nizerazrednih klubova.
Edit: jedino pozitivno je sto je i Romero posudba s pravom otkupa pa se nadati da ce failati u Tottenhamu i vratiti se u Atalantu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne kazem da nije talenat i sve to sto se prica. Ali evo logicko pitanje, ako se nedavno cijeli svijet oko njega otimao, kako to da zavrsi u pisljivoj Atalanti. Jel to nijednom vecem klubu danas ne treba kvalitetan stoper. Cudno je to malo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jel stigao princ iz Kalesije?
Ocito zato sto vecina nema love, a stoper vecini nije prioritet bilo je ponuda za Demirala ranije od top klubova ali su odbijene. Atalanta je uletila jer je dobro naplatila Romera a igrat ce LP tako da je to i njemu odgovara. I ja sam misljenja da ce ovo biti za Atalantu pun pogodak i da cemo se kajati zbog ovog poteze, osim neke nove povrede koljena koja bi ga unistila.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi, navijaci PSG smo prezadovoljni
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
JuventinoVero
- Kontakt:
I dalje ne vjerujem na šta je max pristao
#ALLEGRIOUT
Pa osim Psg-a i Citya niko nije ni doveo nesto vredno pomena ...para se nema jasno ko dan
Ali sta su Ronaldo i Marottina politika parametro zero sa abnormalnim platama uradila klubu, u situaciji kad ti treba 5-6 igrača ti ne mozes jednog dovesti.
Vjerujem da samo sto je Agnelli dovoljno mudar i voli klub sprječava sudbinu Barcelone ovdje.
Ne znam jeste li skontali, ali Juventus ce i dio Demiralove plate pokriti
, a kako stvari stoje i Pjanicevu.
Implozija u najavi. Pri tome kerovođa ce dobiti nezasluženo vecu platu.
Vjerujem da samo sto je Agnelli dovoljno mudar i voli klub sprječava sudbinu Barcelone ovdje.
Ne znam jeste li skontali, ali Juventus ce i dio Demiralove plate pokriti
Implozija u najavi. Pri tome kerovođa ce dobiti nezasluženo vecu platu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 avg 2021, 14:03, ukupno mijenjano 4 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bravo. Jos Locateli i sredina terena ce biti spremna da izgura sezonu maksimalno dobro. Tu je 6odlicnih igraca koje ce Max sigurno znati uklopiti i fizicki rasteretiti. Zao mi je situacije u kojoj zbog krize ne možemo dobiti boljeg lijevog beka ali sta je tu je, negdje se moramo istrpit.
Max Allegri
Ja ne znam za vas ali imat cemo solidnu ekipu, a tu je Allegri tako da nema brige
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brzo ces se razuvjeriti.
Ko bude mogao aktivno pratiti Juve sledece sezone od mene ima naklon do poda ukoliko dostavi dokaz psihoanalize sa nalazom bez mazohistickih tendencija.
Sassuolo vs Vicenza: Locatelli not even on the bench. #juveliv
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.