Bukvalno su iste šanse da zaigra za FK Krajina Cazin.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bukvalno su iste šanse da zaigra za FK Krajina Cazin.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
dachodachoni
- Kontakt:
Mbappe 2023

Hahahahha, na kakvim drogama su ovi novinari?
Ajmo hajpanjee
Mbappe, Jude, Barella. Ništa manje u 2023. neću prihvatiti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
dachodachoni
- Kontakt:
Pa jedina sitna sansa da dodje Mbappe ti je da ode Salah
Mbappe u januaru, Rice i Jude u julu. 
Kozojebi su ga željni svakako još od davnina, keš + nešto sa profila i Salahdachodachoni je napisao/la: ↑11 okt 2022, 19:10Pa jedina sitna sansa da dodje Mbappe ti je da ode Salah
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kakva je godina, ne bi me čudilo da ga dovedemo 
Al ko bi ga onda trpio i gledao kako plače za Realom i forsira odlazak za dvije sezone
Al ko bi ga onda trpio i gledao kako plače za Realom i forsira odlazak za dvije sezone
Ma što kaže Stevie isciganisali Arthura na pozajmicu na goruću poziciju ove sezone a mediji bombarduju o Mbappeu 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Povrijedite me opet, spreman sam!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Fino ameri skrecu paznju s trenutnog kolapsa tima 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najveći problem ovog Liverpoola i jeste sredina terena gdje su godinama naši najbolji 'veznjaci' Arnold, Robertson i Mane, Salah. Ne znam zašto jednostavno ne pokušati vratiti Firmina nazad, djeluje mi kao da jedini i ima neku kreativnost u čitavom timu Liverpoola. U svakom slučaju, povrede su nam se desile u najgorem trenutku, ali imamo dosta finih sezona da bismo istrpili jednu prosječnu. Sjetimo se gdje smo bili prije Kloppa, a gdje smo sada.
Hajd bar da veceras kako izvuku pobjedu da se osigura knockout faza. Napoli sam izbaci Ajaxa. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
dachodachoni
- Kontakt:
Alisson, Gomez Konate Virgil Tsimikas, Fabinho Henderson, Elliott Firmino Nunez Jota
- baboedindzeko09
- Kontakt:

E vala, Napoli nam čini uslugu. Dobiti danas, remizirati u Amsterdamu i idemo u osminu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.