Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Zar ima neko da mu nije drago sto su ispali Afrikanci i Svabski Turci ?
- Donnie Darko
- Kontakt:

raumdauter dvica
- Shategabri
- Kontakt:
Jah, ovdje svi navijaju za Švicarce, Dance, ic kamin hom Engleze
Ukrajina do kraja
Ukrajina do kraja
Koševo Zapad
Ako oni osvoje, fudbal treba ugasit kao sport.Shategabri je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:19Jah, ovdje svi navijaju za Švicarce, Dance, ic kamin hom Engleze![]()
Ukrajina do kraja![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Šta je sa @Goretzkom aka @RafaNadalom, zna li se šta 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jel se oprostio Muller?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Felixians4
- Kontakt:
Varate se. Uvijek bilo,ima i bit će iznenađenja, u **** nogometu na turniru,ništa novo i čudnoShategabri je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:08Fudbal je definitivno evoluriao po tom pitanju.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 jun 2021, 11:52Gledamo jedno od boljih prvenstava. Pobijeđuju Ekipe, sam ne može niko.Ni Safet, ni Ronaldo. Bahati ispadaju ma kako dobri bili kao i umišljene veličine. Svi igraju, treniraju, trče.Ne možeš nikome pet komada uvaliti. Ok, možeš nekima ali biti ćemo politički korektni.
Nekad se znalo ko je Brazil, Njemačka...a ko štajaznam recimo Saudija, Austrija, Jamajka.
Vidjećemo na SP, mislim da će isto ovako biti bez pardona. Dobro, Evropa je po tom pitanju ujednačenija, ali...
Bilo je, čar ovih prvenstava je svakako u manjim ekipama i iznenađenjima. Da se desi sve što mi očekujemo, ne bi bilo zanimljivo.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:51Varate se. Uvijek bilo,ima i bit će iznenađenja, u **** nogometu na turniru,ništa novo i čudnoShategabri je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:08Fudbal je definitivno evoluriao po tom pitanju.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 jun 2021, 11:52Gledamo jedno od boljih prvenstava. Pobijeđuju Ekipe, sam ne može niko.Ni Safet, ni Ronaldo. Bahati ispadaju ma kako dobri bili kao i umišljene veličine. Svi igraju, treniraju, trče.Ne možeš nikome pet komada uvaliti. Ok, možeš nekima ali biti ćemo politički korektni.
Nekad se znalo ko je Brazil, Njemačka...a ko štajaznam recimo Saudija, Austrija, Jamajka.
Vidjećemo na SP, mislim da će isto ovako biti bez pardona. Dobro, Evropa je po tom pitanju ujednačenija, ali...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne znam baš da su ovako kao sada izletjele odmah Njemačka, Portugal, Francuska, pa i Holandija od Češke je iznenađenje.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:51Varate se. Uvijek bilo,ima i bit će iznenađenja, u **** nogometu na turniru,ništa novo i čudnoShategabri je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:08Fudbal je definitivno evoluriao po tom pitanju.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 jun 2021, 11:52Gledamo jedno od boljih prvenstava. Pobijeđuju Ekipe, sam ne može niko.Ni Safet, ni Ronaldo. Bahati ispadaju ma kako dobri bili kao i umišljene veličine. Svi igraju, treniraju, trče.Ne možeš nikome pet komada uvaliti. Ok, možeš nekima ali biti ćemo politički korektni.
Baš puno iznenađenja za jedan krug.
Koševo Zapad
- BenjooJutub
- Kontakt:
Glavna stavke za uspjeh u današnjem nogometu su brzina i izdržljivost. A svi mogu biti i brzi i izdržljivi, ne treba talenat za to. Ovaj visoki presing od kako je postao popularan, svi velikani su "grohnuli" pogotovo u klupskom nogometu.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:51Varate se. Uvijek bilo,ima i bit će iznenađenja, u **** nogometu na turniru,ništa novo i čudnoShategabri je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:08Fudbal je definitivno evoluriao po tom pitanju.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 jun 2021, 11:52Gledamo jedno od boljih prvenstava. Pobijeđuju Ekipe, sam ne može niko.Ni Safet, ni Ronaldo. Bahati ispadaju ma kako dobri bili kao i umišljene veličine. Svi igraju, treniraju, trče.Ne možeš nikome pet komada uvaliti. Ok, možeš nekima ali biti ćemo politički korektni.
- Felixians4
- Kontakt:
Njemačka od Engleske,Portugal od Belgije. Nikakva iznenađenja.
1992.Danska osvojila,a nije se ni plasirala. 2004. Grčka osvojila. 2008. Rusija i Turska polufinalisti, 2016. Wales polufinalist, Island izbacio Englesku. 2014. Kostarika u grupi riješila Urugvaj,Italiju,Englesku, umalo do polufinala. 2002. Turska i Koreja...
1992.Danska osvojila,a nije se ni plasirala. 2004. Grčka osvojila. 2008. Rusija i Turska polufinalisti, 2016. Wales polufinalist, Island izbacio Englesku. 2014. Kostarika u grupi riješila Urugvaj,Italiju,Englesku, umalo do polufinala. 2002. Turska i Koreja...
Kako god ovo evropsko cino 300x zanimljivijim i meni jedno od boljih sto sam gledao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
to može samo u fudbalu, nigdje drugo, zato je fudbal za pet klasa ispred svih ostalih sportova na svijetuFelixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 14:20Njemačka od Engleske,Portugal od Belgije. Nikakva iznenađenja.
jugoslavija u košarci u pedeset godina izgubila jednu utakmicu od autsajdera (čuveni pazardžik kada su bugari šutirali 90%), tako je i u skoro svim ostalim sportovima …. da srbija ili madžarska igraju pet hiljada vaterpolo utakmica protiv autsajdera pobijedili bi svih pet hiljada itd…
Prosjecno manja rezultatska razlika odnosno sto manji broj pogodaka koji odlucuju mec u sportu to su vece sanse da slabiji iznenadi, uzmimo u obzir jednu tekmu. Koliko u fudbalu ima poena (golova) prosjecno, 3? U hokeju pada 5, 6 prosjecno i tamo su velike sanse da neko iznenadi i to se i desava.
Fudbalska kup takmicenja ne daju i ne prikazuju stvarni odnos snaga gledajuci zavrsni poredak, ali zato draz koji imaju malo koji sport ili takmicenje to mogu.
Fudbalska kup takmicenja ne daju i ne prikazuju stvarni odnos snaga gledajuci zavrsni poredak, ali zato draz koji imaju malo koji sport ili takmicenje to mogu.
nešto ko španija-portugal 2018 … ima toga koliko hoćeš
- alan_kardec
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/ante-rebic-kritike/402607
koliki debil moraš biti da napišeš ove idiotizme
Neviđeno

koliki debil moraš biti da napišeš ove idiotizme
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
https://www.klix.ba/sport/nogomet/prosi ... /210630138alan_kardec je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:43https://sportsport.ba/fudbal/ante-rebic-kritike/402607
koliki debil moraš biti da napišeš ove idiotizme![]()
![]()
Neviđeno
![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.