Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Hajde Musa pasa nas

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nemoj prizivat đavola Bgti
U svakom slučaju mu je ovo vjerovatno TO BE or NOT TO BE.

U svakom slučaju mu je ovo vjerovatno TO BE or NOT TO BE.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa nisu ga sutnuli zato sto ima godinu ugovora koji nije velik no nista jos uvijek nije sigurno ko ti u nba moze garantovait ako nisi neki klasan igrac da te preko noci nece sutnuti? Uostalom ja sam sve vrijeme i prizeljkivao scenarij u kojem ce Musa preci u neki slabiji tim kako bi se napokon i taj mit o tome kako Musa nije imao srece draftovala ga jaka ekipa koja ide na prsten i kako bi bio bolji negdje sa slabijiom ekipom. E eto ga Pistonsi ko naruceni, kud ces slabije? Sada imamo priliku da vidimo koliko jeMusa dobar ili bolje receno koliko je los. Vjerujem da ce i u Pistonsima biti bitan ko bezalkoholna piva.
Musa ce biti teski promasaj, siguran sam da ce se kroz neko vrijeme vraca u Bosnu da otvori lanac shisha kafica.
Dobro je na kraju prosao. Sad nema slikanja i vozanja po New Yorku, nek se posveti karijeri. Nadam se da ga ona curica sad nece ostavit, jer promjena iz New Yorka u Detroit ne pase tim manekenkama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
doveli jeriana granta...e jbg, ako igrao na trojci, ne vidim tu mjesta za puno optimizma.
draftovani sadiq bey ,koji je takodjer nisko krilo, je navodno nba ready igrac od prvog dana, i ima vec i 21 godinu ko i musa...
hvataj se evrope dzanane
draftovani sadiq bey ,koji je takodjer nisko krilo, je navodno nba ready igrac od prvog dana, i ima vec i 21 godinu ko i musa...
hvataj se evrope dzanane
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Musa je 2/3 a ova dvojica su 3/4.
Kako trenutno stvar u stoje, imat će svoje minute.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
dabogdaaa
musa moze hendlat loptu kao dvojka,ali je u odbrani trojka,ne moze on ispratiti ove sto su po 10 cm nizi...za sf nema snagu ali bar ima visinu
neka zabija trice i imace minute...prosto je
musa moze hendlat loptu kao dvojka,ali je u odbrani trojka,ne moze on ispratiti ove sto su po 10 cm nizi...za sf nema snagu ali bar ima visinu
neka zabija trice i imace minute...prosto je
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Po trenutnom stanju rostera, koliko je realno očekivati, 15 - 20 min u prosjeku?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑21 nov 2020, 14:20Musa je 2/3 a ova dvojica su 3/4.
Sve ispod toga je vjerovatno nedovoljno da pokaže da može ostati u NBA, jer ipak je riječ o Detroitu. Ako tu trenutno ne može, ne vidim gdje bi drugo mog'o.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ja kao njegov veliki fan, očekujem takođe da će se vratiti u evropu u slučaju da ne bude imao barem 20 minuta po tekmi. Ali očekujem da bude jedna od vodećih napadačkih opcija. Jer nema u Detroitu, osim hodajuceg leša Griffina, niko ko je napadački orijentisan.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 14:32Po trenutnom stanju rostera, koliko je realno očekivati, 15 - 20 min u prosjeku?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑21 nov 2020, 14:20Musa je 2/3 a ova dvojica su 3/4.
Sve ispod toga je vjerovatno nedovoljno da pokaže da može ostati u NBA, jer ipak je riječ o Detroitu. Ako tu trenutno ne može, ne vidim gdje bi drugo mog'o.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ti si neobjektivan, donedavno si govorio i da je bolji od Dončića, realnost je sasvim drugačija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Moguće da i jesam, priznajem nije uradio ni blizu šta sam očekivao ali nije on toliko loš koliko ga se ovdje pravi. Ja stojim iza toga, ako ovdje ne može doći do 20 minuta u prosjeku, treba da se vrati u evropu, mislim da je to bolje za njega.legenda reala je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:15Ti si neobjektivan, donedavno si govorio i da je bolji od Dončića, realnost je sasvim drugačija
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam iskreno izgubio sve nade u njega i ne očekujem nista od njega ni u Detroitu nažalost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da mu je ovo šansa da ipak ostane u NBA jos koju godinu. Ekipa koja trenutno ne ganja ništa, Musa kao igrač da popuni roster a koštati će mizeriju za NBA uslove, mislim da će dobiti Musa još jedan ugovor sa ovima.
Ako kojim slučajem ni to ne uspije što nije ni najmanje nerealna opcija onda je ako ništa bar dokazao i sebi drugima da on nema šta tražiti u NBA i da je završena priča za sva vremena.
Sanse su 50:50.
Ako kojim slučajem ni to ne uspije što nije ni najmanje nerealna opcija onda je ako ništa bar dokazao i sebi drugima da on nema šta tražiti u NBA i da je završena priča za sva vremena.
Sanse su 50:50.
On je sa malom minutažom u ABA ligi otišao u NBA. Prebrzo je napravio taj korak, po meni bolje mu je vratit se u Europu, koju sezonu odigrat na Euroligaškom nivou, da vidi gdje je pa onda nazad u NBA.
Jes kad bi to tako moglo, Musa je dobio šansu u NBA i ako je ne iskoristi i vrati se u Europu sa ovim rejtingom može NBA gledati samo na TV-u.
Čuj vidi gdje je pa nazad u NBA ko da samo njega tamo čekaju.
Neki dan slusam Nurkica u onom podcastu, govori da nikad nije rano da se ode u NBA jer uslove koje tamo dobijes za trening i napredovanje nema nijedan klub u evropi, da je ostao u evropi bio bi i dalje grbav i mrsav i nikad od njega igraca nebi bilo, ovako je dobio priliku da se fizicki napravi da lici na igraca, a sad kolko ce igracki to postic, evo ima jos jednu sansu vjerovano.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mozes li mi reci igrace koji su se vratili u Europu pa ponovo otisli u NBA ?
Nema ih.
Ako se Musa vrati u Europu to je kraj njegove NBA avanture.
-
- Kontakt:
Cacho Rodriguez. Nebitno sto ima takvih igraca, Musa je prerano za njega otisao u NBA. Nije bio kalibar Doncica da tako mlad ode i to je to. Volio bi da me razuvjeri u nadolazecim sezonama ali veoma tesko. Pogotovo u ekipi u kojoj je sad.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.