FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A po mom mišljenju, najbolje bi bilo Čajić da dođe i još Čirjak da dobije naše papire. Onda nam ni ne treba Sarić. Sasvim dovoljno su 2 centralna vezna.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jeste dosadni sa strancima , ako moze Mirvic placat 10 stranaca neka placa ha ja
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nije mi realno da imamo navale sa ponudama poslije najlosije polusezone poslije rata
doduse sve zavisi od menadjera al i to tesko
doduse sve zavisi od menadjera al i to tesko
-
- Kontakt:
Tačno. I ja gledam i ne vjerujem, svaki dan jedna te ista priča.HeraklitMracni je napisao/la: ↑30 jan 2023, 19:32Jeste dosadni sa strancima , ako moze Mirvic placat 10 stranaca neka placa ha ja
Povrede, kartoni, loša forma itd itd. Svi će imati priliku da pokažu šta znaju.
Ne vidim kako dobra konkurencija može loše uticati na ekipu pa da toliko kukate za broj stranaca ?
To je danas isto neko napisao negdje javno,mislim komentar neki na FB cini mi se.
Mada je isto neko dodao kao da bi se tek od iduce sezone mogli voditi kao domaci. Neznam kako to ide,procitah pa prenesoh

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa mozda zato kontaju Ikica poslati na posudbu zbog viska stranaca i onda ga od iduce sezone vratiti sa nasim papirima. Ne znam, jedan od rijetkih koji mi je bio solidan u ovom raspadu od polusezone. Vidjet cemo na sta ce ovo sve ispasti.
Stranica Bordo Porodica opet najavljuje igrača 
A vjerovatno je:
Ivan Borna Jelić Balta.

A vjerovatno je:
Ivan Borna Jelić Balta.

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 jan 2023, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, nisu ludi gomilati ovolike strance a da nemaju neko rješenje.keli je napisao/la: ↑30 jan 2023, 19:51Pa mozda zato kontaju Ikica poslati na posudbu zbog viska stranaca i onda ga od iduce sezone vratiti sa nasim papirima. Ne znam, jedan od rijetkih koji mi je bio solidan u ovom raspadu od polusezone. Vidjet cemo na sta ce ovo sve ispasti.
Jbt fakat se sklapa beton ekipa za nase uslove. Za mene je Avram 10tka cista, forsiranje na bilo kojoj poziciji je debilizam. I mislim da je nas najbolji igrac na toj poziciji. Francis moze svasta nesto pokrivati i desno i lijevo..
Jedino sto mi se ne svidja od ovih pojacanja su stoperi mada ne mora znaciti da se nece pokazati..
Jedino sto mi se ne svidja od ovih pojacanja su stoperi mada ne mora znaciti da se nece pokazati..
Ja se nadam da nije Balta. ne znam sta ce nam on.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ja isto, čovjek po vokaciji nije stoper. Broj odigranih utakmica na mjestu stopera govori da je silom prilika igrao na toj poziciji.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Balta umjesto Đokanovića
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Top igrac moze na zadnjeg veznog ako ode Ðokan i na stopera
Balta je novi igrac
On je bez veze igrac. to sam godinama video u Kopru mrtvom. sada igra u ligi koja nije bolja od nase. plus sto ima 30 godina i stranac. on nebi ni na klupi bio kod nas. bolje dati igracu iz akademiju to mjesto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa svaki igrač kojeg ''najave'' se već spominjao ovdje prije

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako to bude, to je ok. Ali da s njim planiraju 2u1, ono u smislu neka ga na stoperu dok se Marin ne oporavi, yebo to.
Igrači će odmah na trening.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nije krilo jbt, barem pola vrhunskih zadnjih veznih su bili jablani. Vieira, Yaya Toure, Matic, Busquets, pa ni Roy Keane nije bio nizak, zatim Rice, Rodri...
Stanojevic i Adukor su obojica bili blizu 190 cm.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 10 gostiju.