Ne pozivam prvi ja na "bosnjastvo". Ali zeljeti gasenje Celika, Slobode, Veleza, Borca(izuzev ovog politickog oblika), samo zato sto se plasim da me mogu pobjediti je van svake pameti. Tu nema fudbalskih razloga, bar ih ja ne mogi naci.Mamba21 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:47Poziva se na neko bošnjaštvo, a prvi navijači Sarajeva priželjkuju da ubice VEDRANA PULJIĆA budu ispred Želje, jer to je jače od njih.
Druga stvar, navijači Veleža u fazonu navijate za ustaše, a prvom prilikom pomogli Zrinjskom da osvoji titulu, što tad niste pozivali na bošnjaštvo. Normalno je da ćemo "navijati" za Zrinjski, šta trebamo da sa vama slavimo kup, a izgubili 4 mjesto koje vodi u Evropu. Budite realni.
Treća stvar, navijači Slobode, ponovo će vam Željo biti kriv što imate više utakmica odigranih, nego što ste bodova skupili.
Najbitnija stvar od svega, sve je u našim rukama, ako nam se poklope rezultati u nedjelju, siguran smo putnik za Evropu, ako ništa ovjeriti ćemo Evropu sljedeće sedmice.
Finale kupa, poprilično dosadno. Velež se prepao kao da igraju protiv Real Madrida.
Čestitke Zrinjskom na duploj kruni.
A onim jadovima što su okrenuli leđa, blago njima kad će se sutra probuditi u Mostaru u Bosni i Hercegovini.
A navijači Veleža, bezveze bacanje onih stolica. Razumijem taj revolt, nije jednostavno izbiti sebi direktan izlazak u Evropu i da te pobjedi gradski rival i na to sve 3 crvena kartona.
Jucer nije niko napisaoda navijamo za ustase, iako smo navijali za ustase ali da bi cetvrti vodio u europu.
Daj mi Krupu, Tuzla Siti, Zrinski, Slogu lakse je jbg.
Sad se treba diviti politickom klubu, koji zivi od ove drzave, ciji su clanovi uprave svi masovno u javnim firmama, drzaav Bosna i Hercegovina je glavni sponzor tog kluba. I kao takvom sad mu se treba diviti, sistem ovo ono.
Nece se 90% njihovih navijaca probuditi u Mostaru, nego mjestima tipa Blizanci, Zegulja, Cule, Cerno..