topnik1 je napisao/la:Seaman ne bi smio doći
da se bojim takvih kao ti,nosio bi sa sobom sprej za komarce
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
topnik1 je napisao/la:Seaman ne bi smio doći
anell je napisao/la: Ahahahahahahahahaha, nedo Bog da mi napravimo negdje neko okupljanje mrtvih bi bilo
Seaman je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Seaman ne bi smio doći
da se bojim takvih kao ti,nosio bi sa sobom sprej za komarce
ili cujes kako repetira utoku i pakuje metak voajeru kroz plazmu na zidubega_afc je napisao/la:anell je napisao/la: Ahahahahahahahahaha, nedo Bog da mi napravimo negdje neko okupljanje mrtvih bi biloSamo cujes s vrata kafica, trpaj voajerovu prciju.
Seaman je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Seaman ne bi smio doći
da se bojim takvih kao ti,nosio bi sa sobom sprej za komarce![]()
Tugo moja topnice, naj.ebo si sad
![]()
Isto kao ja uz RodgersaSamoZeljo je napisao/la:Meni su prije par godina govorili da bi sigurno dobio po guzici zbog pricanja protiv Wengera a cini mi se da su mi to govorili Paja i Marshal.![]()
Bas me zanima ko bi sada dobio po guzici?![]()
Mislim da ce rambo16 na kraju ostati sam i jedini uz Wengera. Ono kao onaj vic, ja i Muhamed sami.
Zanimljiv prijedlog, kakva bi to milina bila. Pa cemo snimit onda komentare poslije utakmice. SamoZeljo voditeljtopnik1 je napisao/la:Okupljanje protiv monaka, po mogućnosti da izgubimo ?![]()
Voajer aut, kepeci, kozoje.bi...QUARTERBACK je napisao/la:
ili cujes kako repetira utoku i pakuje metak voajeru kroz plazmu na zidu![]()
Nikad. Uvijek podrska, pa makar i ispali.SamoZeljo je napisao/la:Meni su prije par godina govorili da bi sigurno dobio po guzici zbog pricanja protiv Wengera a cini mi se da su mi to govorili Paja i Marshal.![]()
Bas me zanima ko bi sada dobio po guzici?![]()
Mislim da ce rambo16 na kraju ostati sam i jedini uz Wengera. Ono kao onaj vic, ja i Muhamed sami.
Daleko Tuzla ba, Sarajevo bi bilo taman svima. A tebi refundiramo kartu po dolasku u kafic.gaston je napisao/la:Dajte u TZ negdje![]()
Lokacija Irish Pub gdje smo i mi imali svoje okupljanje
Daj ne rise, zar ti nisi iz Sa...anell je napisao/la:Moj prijedlog, samo Tuzla
Noupbega_afc je napisao/la:Daj ne rise, zar ti nisi iz Sa...anell je napisao/la:Moj prijedlog, samo Tuzla
Daj onda negdje na po puta, idemo u Zavidovice...anell je napisao/la:Noupbega_afc je napisao/la:Daj ne rise, zar ti nisi iz Sa...anell je napisao/la:Moj prijedlog, samo Tuzla