FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa dobro,navijaci su nezahvalni jer im nikad nije dovoljno,sjetite se eto sta je del bosque uradio za real,pa jedna sezona lose krenula i odmah otjeran
Čovjek je sve rekao.Srce_Tebi je napisao/la:Igrate dobro. Nemate srece to je sve. Sad je Čelik taj koji ima sportske srece. sramota je da neki od vas tako pisu o Amaru Osimu.
Iker C je napisao/la:Ima ograničenih likova na forumu, kad Željo osvoji titulu i kup Amar je najzaslužniji za to, kad Željo loše igra i kad gubi Amar sa tim nema nikakve veze.Malo objektivnosti nije na odmet. I jedno pitanje je li Lazar još uvijek slobodan igrač valjao bi nam pravo(nije šala).
nije to ogranicenost nego tolerancija, covjek ima rezultate a boga mi i kredit kod normalnih ljudi, covjek koji je svake godine nesto osvojio zasluzuje da ga se ispostuje i dvije sezone bez pehara a boga mi i vise, koliko se sjecam znali smo i po 6 godina cekat... posto sam ja ogranicen a ti neogranicen razmisli malo bolje o cemu pricas...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Neandertalac
- Kontakt:
Sve ograniceni likovi samo ti pametan , jeli dovoljno objektivno ? Svaka ti cast strucnjak idi pa pricaj protiv Morinha , on osvaja sve trofeje gdje god da se takmici a nema odrijesene ruke . Ako NAVIJAS za Zelju , samo mi reci kako te nije stid ?Iker C je napisao/la:Ima ograničenih likova na forumu, kad Željo osvoji titulu i kup Amar je najzaslužniji za to, kad Željo loše igra i kad gubi Amar sa tim nema nikakve veze.Malo objektivnosti nije na odmet. I jedno pitanje je li Lazar još uvijek slobodan igrač valjao bi nam pravo(nije šala).
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- bistrikboy
- Kontakt:
Draga djeco,hvala bogu pa se ne pitate za velike stvari...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
METEOROLOZI KAZU DA CE SE TEMPERATURA NOCAS SPUSTITI CAK DO -9.............

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- SarajlijaTM
evo,vec ide na bolje,prosao je onaj krizni period od 5 min,a nismo primili go.ide ide lagano
HOCEMO TAJ GOOOOOO!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!1
I TO JAMAK!!!!

HOCEMO TAJ GOOOOOO!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!1
I TO JAMAK!!!!
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 10 sep 2011, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Upravo tako.Neke izjave su za nepovjerovat...bistrikboy je napisao/la:Draga djeco,hvala bogu pa se ne pitate za velike stvari...
Željo - My first love!!!
1:1 JAMAK! !!!!
e yebemu sta ce sad qrtoni pljuvati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Jamak
, e neka ga i on zabio

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- SarajlijaTM
sacu za par minuta opet napisati "hocemo taj goooo!!!" igleda da im je do usiju doslo

- nookey
- Kontakt:
[color=#JAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK0000FF][/color]
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Pa ja sam rekao cudo samo cudo .Jamak dao gol,pa ako ovo nije cudo bozije ,ne znam sta jeste .
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- bistrikboy
- Kontakt:
Naci ce pycke vec nesto...Seyo_TM je napisao/la:e yebemu sta ce sad qrtoni pljuvati...
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
bravo , ocekivano 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Šta je sad ??? Eto izjednačili smo, sad će se ovi pljuvači smiriti, ili će početi sa euforijom.Kakvih sve ljudi ima FUJ !
DRUG NEBI TI PUNCA
hajmo sada 90. minuta sa centra gol primiti 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zebu ne igra kako znaSeyo_TM je napisao/la:e yebemu sta ce sad qrtoni pljuvati...

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.