Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Problem je što u proizvodnji električne energije FBiH, termoelektrane učestvuju sa 63 %. Glede utroška energenata u TE, dva vodeća su mrki ugalj i lignit.
Nemamo mi ozbiljno iskorištenu energiju sunca, vjetra itd., pa da možemo to bolje kompenzovati.
Na nekim tržištima profesionalno se ulaže u obnovljive izvore.
Nemamo mi ozbiljno iskorištenu energiju sunca, vjetra itd., pa da možemo to bolje kompenzovati.
Na nekim tržištima profesionalno se ulaže u obnovljive izvore.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Njegova izvjestavanja iz ratne Srebrenice su najbolji dokaz o kakvom smradu se radi. Boli me q sto je krepao.LegendKiller je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:31nikada mi nije bilo jasno oduševljenje ovom likom kao novinarom, jer nikada nije bio "novinar". Lik kao "novinar" radio po zadatku da briše tragove i usmjerava pažnju u drugom pravcu. Bukvalno ne postoji nešto što je najavio ili o čemu je pisao a da se tako desilo. Činjenica da je u zadnjih nekoliko godina živio z Beogradu samo potvrđuje za koga je radio.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:09Ode i Slobodan Vasković , svi kriminalci iz Republike Srpske odahnuli , a bome i pofin broj "naših" ...
Navest ću samo par primjera. Dok je radio na 60 minuta uveliko je pravio priloge kako se Radovan Karadžić krije kao svešteno lice po crkvama i manastirima. Za to vrijeme Radovan se sunčao po Trogiru, a policija, tada SFOR i ostali pretraživali i nadzirali crkve. Valjda je svima jasno po čijem nalogu i u kojem interesu je pravio takve priloge.
Lik je svojim pisanjem, poturanjem "lažnih pouzdanih informacija" uništio istragu za ubistvo Davida. Ima on USB, ima snimke, ima informacije, ma kraju od toga ništa a vozovi prošli. Hiljadu puta najavio neke informacije o istrazi i hapšenju Dodika. Naravno ništa od toga nikad nije bilo.
Helem, ja ne znam da se i jedan inforacija koju je obavio ispostavila tačnim.
Daleko je on od novinara bio.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tri osobe poginule u stravičnoj nesreći kod Bugojna

Opet preticanje preko pune linije?

Jedno pitanje, zna li neko gdje ima kupiti kalendar sa golim zenama? Drug je otvorio mehanicarsku radnju oa da ga pocastim barem sa necim
- VensanKasel
- Kontakt:
Počasti ga sa filterima za ulje , najbolje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja kont'o to zaboravljeno ( čast Zoranu Radmiloviću) jer se sve više žena odlučuje posjetiti mehaničara
Iz ovog ili onog razloga

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pitaj nekog kamiondzije, njima je to zanimljivo, oni to uvijek imaju u kabini.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.