FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
povratak otpisanih(Jamak) haha 

HVALA CAO!

- Neandertalac
- Kontakt:
Svaka cast , nema stajanja , samo naprijed !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pisite sada maleni.
Iznenadi me Jamak
Iznenadi me Jamak

- SarajlijaTM
vala neocekivano od jamaka,al potajno nadanoFk_zeljo_1921 je napisao/la:bravo , ocekivano

nek je ko god,samo nek smo dali
- nookey
- Kontakt:
Samo zbog ovog gola ko opsuje na Grbavici nešto Jamaku treba ga slomiti, svaka mu čast! 

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Priznajem pljuvo sam Jamaka ,ali uvalit bivsem klubu jos sladji gol ...Jamače svaka ti cast !
- SarajlijaTM
ma treba slomiti ko god opsuje sta nekom igracu,sjetite se svi sta su sehi levati radili,placuci znao otici,a onda ga dizali u nebonookey je napisao/la:Samo zbog ovog gola ko opsuje na Grbavici nešto Jamaku treba ga slomiti, svaka mu čast!
p.s.-lakse se dise u pm da hoce 1:2
HOCEMO TAJ GOOOOOOO!!!!
Haj Jamace jos jedan pa da ti halalimo..
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
izgleda da cemo mi lizat ono što smo pljuvali :/nime_tm87 je napisao/la:Priznajem pljuvo sam Jamaka ,ali uvalit bivsem klubu jos sladji gol ...Jamače svaka ti cast !
Halali jamak...al samo nastavi

Kako se odjednom prepolovio broj onih koji pišu, pa hajde pljuvači, vi navijate za Želju, zar vam nije drago,draže vam je da izgubimo pa da imate šta pisati?
Volim te Željo!
Volim te Željo!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Pustite dusmane i ove pitarcice male.safira je napisao/la:Polako ba, bolje ga primit na pocetku, nego kad je kraj utakmice.
Uzimamo bod danas...
No sikiriki ...
- nookey
- Kontakt:
Kako se situacija odvijala zašto da ne, a da ne pričamo kako se ovi levati lože na nasFCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- SarajlijaTM
lafe banuj sam sebe,ucini uslugu i sebi i svima,FCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
idi malo na celikov forum pa se raduj opet
Koliko je nasih otislo?
Boli tebe k.u.r.a.c. šta nas zadovoljava hibridu !FCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
DRUG NEBI TI PUNCA
SarajlijaTM je napisao/la:sacu za par minuta opet napisati "hocemo taj goooo!!!" igleda da im je do usiju doslo![]()
![]()

damire
preko 200!
-
- Kontakt:
Ili 3 boda ili nista sta nam bod znaci = nista
-
- Kontakt:
jesi i ti fcs - fcs malo iskompleksiran...ohani se njih ba i gledaj svoja poslaaSarajlijaTM je napisao/la:lafe banuj sam sebe,ucini uslugu i sebi i svima,FCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
idi malo na celikov forum pa se raduj opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.