Bratski, kako dolikujeharry_90 je napisao/la:Samo se sacuvati od povreda..bas me zanima kako ce Bekici biti docekani od strane Tusnja..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smijes li opet u avatar?Agamemnon je napisao/la:Ko prodje osvaja zivota miMortemHz je napisao/la:Finale prije finala, nije ovo zanimljivo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bekićima lomljenje ne gine
Uvjek.prolazimo vas ko plitak potok.MortemHz je napisao/la:Smijes li opet u avatar?Agamemnon je napisao/la:Ko prodje osvaja zivota miMortemHz je napisao/la:Finale prije finala, nije ovo zanimljivo![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
fukara1919
- Kontakt:
Ma pregazit ovu 5.to plasiranu ekipu lige u Kupu i vozdra.
27/28.02. Borac - Sloboda
05/06.03. Sloboda - Radnik
09.03. Sloboda - Sarajevo
12/13.03. Vitez - Sloboda
15.03. Sarajevo - Sloboda
19/20.03 - Sloboda - Zeljeznicar
Jedan grad, jedna ljubav!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoce biti ludilo. Ali trebao se potuci sa njima onako muski u dvije utakmice, i mislim da ko prodje da ce on ici i do kraja u Kupu. A bice uprilicena dobrodoslica kakvu su i zasluzili, bratska. Dva puta nam dolaze na Tusanj...
Baš htio tražit, yeben tempoGifron je napisao/la:27/28.02. Borac - Sloboda
ps. i nek Ragib vodi tim ovaj put protiv Sarajeva
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 18 feb 2016, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
I ja isto tako mogu tebi reci nidje veze razmisljanje. Mozda smo mogli dobiti sada Radnicki, u polufinalu Radnik i ponadamo se trofeju, mozda i ligu zapostavimo, i onda nas u finalu Sarajevo izbaci npr. Svakom svoje, ja mislim da je super ovo.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo je nidje veze misljenje. Bolje je dobiti najlakseg, a pustiti jace da se sami izbace..pinoglavi je napisao/la: Ma i bolje ovo, daj odma najjace ili ispadamo i posvetimo se ligi, ili odma izbacimo jednog od glavnih konkurenata.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
slobodaForever
- Kontakt:
bice **** u svakom slucaju, samo steta sto ne igramo prvu tekmu na kosevu, pa da se tusanj u drugoj tekmi napuni
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- muhamed121
- Kontakt:
Ma napunit ce se on i u prvoj vidjet ces 2:0 na TusnjuslobodaForever je napisao/la:bice **** u svakom slucaju, samo steta sto ne igramo prvu tekmu na kosevu, pa da se tusanj u drugoj tekmi napuni
"U subotu se vraćamo iz Turske, a pričama o odlasku se ne zamaram uopšte", kratko je istakao Zeba.

Jedan grad, jedna ljubav!
NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce biti ludilo. Ali trebao se potuci sa njima onako muski u dvije utakmice, i mislim da ko prodje da ce on ici i do kraja u Kupu. A bice uprilicena dobrodoslica kakvu su i zasluzili, bratska. Dva puta nam dolaze na Tusanj...
nisi skontao covjeka,ali hajde...HElo je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce biti ludilo. Ali trebao se potuci sa njima onako muski u dvije utakmice, i mislim da ko prodje da ce on ici i do kraja u Kupu. A bice uprilicena dobrodoslica kakvu su i zasluzili, bratska. Dva puta nam dolaze na Tusanj...Ti se liži sa njima ima nas koji nećemo
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Reci mu brateAgamemnon je napisao/la:nisi skontao covjeka,ali hajde...HElo je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce biti ludilo. Ali trebao se potuci sa njima onako muski u dvije utakmice, i mislim da ko prodje da ce on ici i do kraja u Kupu. A bice uprilicena dobrodoslica kakvu su i zasluzili, bratska. Dva puta nam dolaze na Tusanj...Ti se liži sa njima ima nas koji nećemo
NY
meni zao Jesica.....
kada mu se navale na kosti ovaj nas orkestar sa zapada....pa pocnu,i zenu i kcerku i mater,i oca i djeda i nenu,ujnu,jaoo
pobudalice....kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
meni zao Jesica.....
kada mu se navale na kosti ovaj nas orkestar sa zapada....pa pocnu,i zenu i kcerku i mater,i oca i djeda i nenu,ujnu,jaoo
pobudalice....kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hahhahahah može može sarajevo... Tek sad sam vidio... Kakve ce to dvihe utakmice da budu
))
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
šta ti imaš protiv Mandića, je l'Agamemnon je napisao/la:kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
-
slobodaForever
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
napunit ce se, ali opet bi druga prica bila da npr. odigramo na kosevu 1.1 i onda uzvrat na tusnju, tada bi bilo pravo ludilo na tribinamamuhamed121 je napisao/la:Ma napunit ce se on i u prvoj vidjet ces 2:0 na TusnjuslobodaForever je napisao/la:bice **** u svakom slucaju, samo steta sto ne igramo prvu tekmu na kosevu, pa da se tusanj u drugoj tekmi napuni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.