Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ne slomi ga, al zube polomi.
To i ja kazem, pisalo se o tome jos u augustu.hurem je napisao/la:Ma to je bilo jasno kao dan nakon odlazaka Alisona, Radje, Strootmana - 3 od TOP 5 igraca Rome, a za takav klub to je previse!
Iz aviona se vidi da su kvalitetom u dobroj mjeri slabiji od Juventusa, Napolija i Intera...vise od 4.pozicije je nerealno ocekivati.
Smijem se zakleti da bez Dzeke ne bi bili ni medju 6.
Roma ni prije nije imala sirinu, a sa prodajom ove trojice, dogodine im je EL premija.
Ocigledno je bila svjesna odluka da potonu u prosjek, barem neko vrijeme.Trebace im minimalno 3-4 godine da se vrate na nivo iz prethodnih sezona.
Sto se Dzeke tice, u sportskom smislu on u Romi vise nista ne moze napraviti. Nema saigrace , a ni on nije u naboljim godinama.
Vjerovatno mu je lijepo u Rimu i tamo ce i zavrsiti karijeru.
ne znam sta cemo kad se jednoga dana oprosti...Osim13 je napisao/la:Rekla mu Amra da joj ne dolazi na oči umoran
Strahota i za pomisliti kakve će tek tad tetovaže osvanuti.Moggi je napisao/la:ne znam sta cemo kad se jednoga dana oprosti...Osim13 je napisao/la:Rekla mu Amra da joj ne dolazi na oči umoran
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odlazili su i bolji, pa se i dalje igrala lopta.Moggi je napisao/la:ne znam sta cemo kad se jednoga dana oprosti...Osim13 je napisao/la:Rekla mu Amra da joj ne dolazi na oči umoran
izgleda da je definitivno otpao.paulus je napisao/la:Jel upitan il ne igra posto to upitan zna bit strategija
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja bas sad citam da otpada gotovo pa sigurno. Steta.rope11 je napisao/la:izgleda da je definitivno otpao.paulus je napisao/la:Jel upitan il ne igra posto to upitan zna bit strategija
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Voli te tvoje Sarajevo.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema ga ni na klupi.emir79 je napisao/la:Nije otpao, vjerovatno ce uci sa klupe.
Nadam se da će ga radi Virtuala uspjeli skrpiti za Inter.
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Balorda, bavariapivo, Beduin, Brazzzoo123, Brix, bvsic, CAGarfia, cutura, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, enobarca, FerdinandF, General505, GG3, GIBRA, GrbavicaHrammm, HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, Jabroni, JayCatwright, Kapetan, legendarnadruga, meecko, Micron, Mocvara1991, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, RoadRunner85, RodjeniiBrato, s4mke, SanaBosna, Sheyi, soccerfan, trunks1946, Vanja8, Vaya, VensanKasel, VolimBiH96, Wisey, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar, zikerrz21 i 287 gostiju.